Opublikowano 26 września 20177 l Akurat D2 to gra warta swojej ceny i tak się składa, że jej pelikany nie łykają, za ambitna :) Gra owszem, maska niekoniecznie ;)
Opublikowano 26 września 20177 l Tak? jestem innego zdania, zresztą nie tylko ja. Edytowane 26 września 20177 l przez Soul
Opublikowano 26 września 20177 l sam jesteś sobie winny za robienie zdjęć z fleszem xd a kolekcjonerka D2 była spoko, zwłaszcza w porównaniu do Fify z cyfrowym guwnem za 3 stówy Edytowane 26 września 20177 l przez Copper
Opublikowano 26 września 20177 l Fut to rak naszych czasow, a sama gra, wole pesa ale jak kogos jara fifa to spoko, tylko ta chora idea fut to kuvva zlo, nba od 2k tez sie w tej edycji ponoc przeksztalca w turbo raka na mikroplatnosci
Opublikowano 26 września 20177 l Cooper zacne zakupki, a przynajmniej Ys w edycji limitowanej. Sam się zastanawiałem czy nie brać, w końcu jak już chciałem kupić to nie było. Ehh. Trudno, kupi się jak ukończę poprzedniego Ysa bo jeszcze leży na półce i czeka na swoją kolej. Chyba Cię to nie pocieszy, ale to jedna z najfajniejszych kolekcjonerek jakie kupiłem :P Nie umiem robić zdjęć i na dodatek mam słabe światło w pokoju, także niestety wszystko wygląda gorzej niż na żywo (zwłaszcza steelbook, który jest przepiękny), ale łap: jeszcze jest jakiś szmaciany plakat, ale i tak go nie powieszę, także został w pudełku :P Te bookendy, dziennik, steelbook, naprawdę się postarali. Nie lubię tej serii, ale kolekcjonerka zacna.
Opublikowano 27 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. OLX to czasami (ale tylko czasami) nie taki rak, jak go opisują - kapiszony, przenoszenie drabin, trochę skakania i jakaś chińska bajka za 440 złociszy. Będzie co robić do końca roku.
Opublikowano 27 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dlaczego każda edycja gierki taka nie jest Edytowane 27 września 20177 l przez sprite
Opublikowano 27 września 20177 l Porównywać limitkę Dishonored 2 do zaraczonej "fifowej". Fail dnia. Edytowane 27 września 20177 l przez Arm9_Team
Opublikowano 27 września 20177 l Kupione od niemca po taniości, niech leży, jeść nie chce. Tylko napisów na okładce trochę mało.
Opublikowano 27 września 20177 l Jestem prostym człowiekiem. Widzę fenomenalny gunplay/najlepsze multi na PS4, daję plusa.
Opublikowano 27 września 20177 l "TYLKO W SIECI" No nieźle to sobie przetłumaczyli, nieźle. Edytowane 27 września 20177 l przez ireniqs
Opublikowano 27 września 20177 l To nie są tylko jakieś tam napisy pl, to jest "PROFESJONALNA polska wersja językowa" XD A na dole jakby ktoś jeszcze nie wiedział co to znaczy "napisy", to mamy pięknie wytłumaczone "w polskiej, tekstowej wersji"
Opublikowano 27 września 20177 l Myslalem ze ragus wydrukowal okładke i robi sobie żarty, ale widze ze to wszystko prawda
Opublikowano 27 września 20177 l Żeby życie miało smaczek raz kotlecik a raz raczek. P.S. Wiedźmin KiW brany był na premierę a że leżał w tesco za 30 zł to żal było nie kupić.
Opublikowano 27 września 20177 l Steelbook wiedzmina i ten bardzo "ograniczony nakład kolekcjonerski".
Opublikowano 27 września 20177 l Wydanie premierowe kolekcjonerskie >>>>>>>>>>>>>>>> wydanie steelbook.
Opublikowano 27 września 20177 l Do kupienia w każdym sklepie! Edit: Kolekcjonerkę mam tylko 2 i 3 :( więc sobie chociaż steelbooka kupiłem. Edytowane 27 września 20177 l przez Kyo
Opublikowano 27 września 20177 l >>>>>>> Miałem sobie wziąć tego steelbooka, ale jak sobie przypomnialem, że mam przecież edycje rozszerzona na wypasie to... którą kupiłem za 20 zł na pamiętnym giermaszu CDP, akurat wtedy w wawie byłem