Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Akurat D2 to gra warta swojej ceny i tak się składa, że jej pelikany nie łykają, za ambitna :)

Gra owszem, maska niekoniecznie ;)

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Tak? jestem innego zdania, zresztą nie tylko ja.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

sam jesteś sobie winny za robienie zdjęć z fleszem xd

a kolekcjonerka D2 była spoko, zwłaszcza w porównaniu do Fify z cyfrowym guwnem za 3 stówy :pawel:

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Co nie zmiana faktu, że to zdjęcie jest (pipi)owe a nie sama maska.

Opublikowano

Fut to rak naszych czasow, a sama gra, wole pesa ale jak kogos jara fifa to spoko, tylko ta chora idea fut to kuvva zlo, nba od 2k tez sie w tej edycji ponoc przeksztalca w turbo raka na mikroplatnosci

Opublikowano

Cooper zacne zakupki, a przynajmniej Ys w edycji limitowanej. Sam się zastanawiałem czy nie brać, w końcu jak już chciałem kupić to nie było. Ehh. Trudno, kupi się jak ukończę poprzedniego Ysa bo jeszcze leży na półce i czeka na swoją kolej.

Chyba Cię to nie pocieszy, ale to jedna z najfajniejszych kolekcjonerek jakie kupiłem :P Nie umiem robić zdjęć i na dodatek mam słabe światło w pokoju, także niestety wszystko wygląda gorzej niż na żywo (zwłaszcza steelbook, który jest przepiękny), ale łap:

0rKTp7t.jpg

aFVQwzW.jpg

wh3uySL.jpg

cFjkRCt.jpg

7HzQ2mM.jpg

jeszcze jest jakiś szmaciany plakat, ale i tak go nie powieszę, także został w pudełku :P Te bookendy, dziennik, steelbook, naprawdę się postarali.

Nie lubię tej serii, ale kolekcjonerka zacna.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

2ujla2a.jpg
OLX to czasami (ale tylko czasami) nie taki rak, jak go opisują - kapiszony, przenoszenie drabin, trochę skakania i jakaś chińska bajka za 440 złociszy. Będzie co robić do końca roku.

Opublikowano

Dla mnie te gierki byłyby też do końca roku ale przyszłego. :pawel:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dlaczego każda edycja gierki taka nie jest  :sir:

DCsmSg5.jpg

QrI5TKO.jpg

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Jestem prostym człowiekiem, widzę Isaaca, daję plusika :rep_up:

Opublikowano

Porównywać limitkę Dishonored 2 do zaraczonej "fifowej". Fail dnia. 

Edytowane przez Arm9_Team

Opublikowano

ubNV0Uq.jpg

Kupione od niemca po taniości, niech leży, jeść nie chce. Tylko napisów na okładce trochę mało.

Opublikowano

"TYLKO W SIECI"

No nieźle to sobie przetłumaczyli, nieźle. :dynia:

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

2013_ferguson_Polskie_napisy_QC7_E0_EJY.     :fsg:

To nie są tylko jakieś tam napisy pl, to jest "PROFESJONALNA polska wersja językowa" XD

A na dole jakby ktoś jeszcze nie wiedział co to znaczy "napisy", to mamy pięknie wytłumaczone "w polskiej, tekstowej wersji"  :pawel:

Opublikowano

Myslalem ze ragus wydrukowal okładke i robi sobie żarty, ale widze ze to wszystko prawda :fsg:

Opublikowano

Żeby życie miało smaczek raz kotlecik a raz raczek.

jJpKYza.jpg

P.S. Wiedźmin KiW brany był na premierę a że leżał w tesco za 30 zł to żal było nie kupić.

Opublikowano

Użytkownicy przeglądający ten temat: mcraczek

Opublikowano

Steelbook wiedzmina i ten bardzo "ograniczony nakład kolekcjonerski".

Opublikowano

Wydanie premierowe kolekcjonerskie >>>>>>>>>>>>>>>> wydanie steelbook.

Opublikowano

Do kupienia w każdym sklepie!

Edit: Kolekcjonerkę mam tylko 2 i 3 :( więc sobie chociaż steelbooka kupiłem.

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

FPirEJs.png

>>>>>>>

steelbook.jpg

Miałem sobie wziąć tego steelbooka, ale jak sobie przypomnialem, że mam przecież edycje rozszerzona na wypasie to... :kaz:

którą kupiłem za 20 zł na pamiętnym giermaszu CDP, akurat wtedy w wawie byłem :obama: 

Opublikowano

Rayos ubiegł. :lapka:

Edytowane przez ireniqs