Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tak? jestem innego zdania, zresztą nie tylko ja.

Edytowane przez Soul
Opublikowano

Co nie zmiana faktu, że to zdjęcie jest (pipi)owe a nie sama maska.

• Plusik 1
Opublikowano

Fut to rak naszych czasow, a sama gra, wole pesa ale jak kogos jara fifa to spoko, tylko ta chora idea fut to kuvva zlo, nba od 2k tez sie w tej edycji ponoc przeksztalca w turbo raka na mikroplatnosci

Opublikowano

Cooper zacne zakupki, a przynajmniej Ys w edycji limitowanej. Sam się zastanawiałem czy nie brać, w końcu jak już chciałem kupić to nie było. Ehh. Trudno, kupi się jak ukończę poprzedniego Ysa bo jeszcze leży na półce i czeka na swoją kolej.

Chyba Cię to nie pocieszy, ale to jedna z najfajniejszych kolekcjonerek jakie kupiłem :P Nie umiem robić zdjęć i na dodatek mam słabe światło w pokoju, także niestety wszystko wygląda gorzej niż na żywo (zwłaszcza steelbook, który jest przepiękny), ale łap:

0rKTp7t.jpg

aFVQwzW.jpg

wh3uySL.jpg

cFjkRCt.jpg

7HzQ2mM.jpg

jeszcze jest jakiś szmaciany plakat, ale i tak go nie powieszę, także został w pudełku :P Te bookendy, dziennik, steelbook, naprawdę się postarali.

Nie lubię tej serii, ale kolekcjonerka zacna.

Opublikowano

ubNV0Uq.jpg

Kupione od niemca po taniości, niech leży, jeść nie chce. Tylko napisów na okładce trochę mało.

Opublikowano

2013_ferguson_Polskie_napisy_QC7_E0_EJY.     :fsg:

To nie są tylko jakieś tam napisy pl, to jest "PROFESJONALNA polska wersja językowa" XD

A na dole jakby ktoś jeszcze nie wiedział co to znaczy "napisy", to mamy pięknie wytłumaczone "w polskiej, tekstowej wersji"  :pawel:

Opublikowano

Żeby życie miało smaczek raz kotlecik a raz raczek.

jJpKYza.jpg

P.S. Wiedźmin KiW brany był na premierę a że leżał w tesco za 30 zł to żal było nie kupić.

Opublikowano (edytowane)

Do kupienia w każdym sklepie!

Edit: Kolekcjonerkę mam tylko 2 i 3 :( więc sobie chociaż steelbooka kupiłem.

Edytowane przez Kyo
Opublikowano

FPirEJs.png

>>>>>>>

steelbook.jpg

Miałem sobie wziąć tego steelbooka, ale jak sobie przypomnialem, że mam przecież edycje rozszerzona na wypasie to... :kaz:

którą kupiłem za 20 zł na pamiętnym giermaszu CDP, akurat wtedy w wawie byłem :obama: 

• Plusik 1