Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Gurwa, Rayos jak wychodziła EK pierwszego Wiedźmina to na gó.wno mówiłeś goga, nie mając pojęcia, że taka marka istnieje, a teraz taki connoisseur. xddddddd Ireq pewnie podobnie patrząc na wiek.

Be-be-beka z konsolowych znawców, wywochanków google i sezonowców sagi wiedźmińskiej.

Edytowane przez Paolo de Vesir
  • Minusik 3
Opublikowano (edytowane)

Wypraszam sobie, Wiedźmina znałem przed grami.

Ten serial. Ten film. :banderas:

:pawel: :pawel: :pawel: :pawel:

Edytowane przez ireniqs
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Mam bekę z tego, że przyczepili się tego steelbooczka. "Guuurwa, trzeba było wziońć EK z pierwszego wiedźmina pfff. Tylko oryginalne wydanie za 800zł.".

@ireq: a to przepraszam, szanuję. :lapka:

Edytowane przez Paolo de Vesir
Opublikowano

Wiedźmina ogrywałem na premierę typie, na PREMIERĘ jeszcze tę gównianą wersję co się ładowała niemiłosiernie długo i chodziła jak (pipi). Wcześniej wciągnąłem całą Sagę. Parę lat później dopiero właśnie na giermaszu kupiłem sobie elegancką EDYCJĘ ROZSZERZONĄ w pudełku bo wypadało mieć :cool:

Ty serio typie chcesz mi wmówić, że 10 lat temu ni wiedziałem co to wiedźmin? xdd 

Opublikowano

Ale po co ta spina. Jak wychodził pierwszy Wiedźmin to ja sam w niego nie wierzyłem że będzie dobry. I nawet nie pomyślałem żeby zamawiać EK xD

Opublikowano

nie przyczepiłem się do niczego paolo, stwierdziłem tylko, że bez sensu jest mi kupować steelbook, kiedy mam lepsze wydanie od lat kupione :dunno:

Poza tym to nawet nie jest EK pierwszego wieśka XDD

Opublikowano

Ja się nie czepiam steelbóczka. Ja się czepiam (tak trochę na siłę) że CDPR doi ludzi z kasy. Taki steelbóczek powinien góra dwie dyszki kosztować.

Jeżeli ktoś nie grał, nie ma w kolekcji to można jeszcze się zastanawiać w innym przypadku to trochę głupota.

Opublikowano

Ale po co ta spina. Jak wychodził pierwszy Wiedźmin to ja sam w niego nie wierzyłem że będzie dobry. I nawet nie pomyślałem żeby zamawiać EK xD

:sapek: też nie wierzył :D

Opublikowano (edytowane)

Ja uwierzyłem jak tylko zobaczyłem trailery/zapowiedzi.

No i ten film/opening Bagińskiego. :obama: Do tej pory cudo. Kupiła mnie też muzyka Skorupy. itd. itp. Trochę wtedy hajpa złapałem, muszę przyznać.

Edytowane przez ireniqs
Opublikowano

Ale my tu nie mowimy o wydaniu EK, tylko o zwyklym zbiorczym, które lezalo na premiere w kazdym empiku, a potem pozbywali sie tego za jakies 40zl. Ja mialem wersje z figurka Geralta, jest tak oblesna ze lezy w szufladzie :lapka:

Opublikowano

Ale my tu nie mowimy o wydaniu EK, tylko o zwyklym zbiorczym, które lezalo na premiere w kazdym empiku, a potem pozbywali sie tego za jakies 40zl. Ja mialem wersje z figurka Geralta, jest tak oblesna ze lezy w szufladzie :lapka:

No tak... Już pokazuję paluszkiem które to

dwn2cmK.jpg

:pawel:

Opublikowano

Wydanie premierowe kolekcjonerskie >>>>>>>>>>>>>>>> wydanie steelbook.

:|
Opublikowano

No sam nie wiem dlaczemu napisałem kolekcjonerskie. Chodziło mi o zwykłe premierowe.

(Chociaż EK posiadam to "piję" właśnie do wydania premierowego, tego podstawowego.)

Aha, miałem to napisane w poście pod zdjęciami Rayosa, i usunąłem całość. :facepalmz: Sorki chłopaki za bałagan. Już zamykam jadaczkę. :lapka:

Rayos :rose:

Opublikowano

Małe zakupy na dziś.

VgNduik.jpg

Minęło trochę od premiery Lego, zrobili już jakiś sensowny patch poprawiający płynność? Czy nadal 15 fpsów? Mam i ograłem te Lego na WiiU, ale chętnie bym pograł na Switchu.