Opublikowano 29 września 20177 l mutex/ocfipreoqyfb/mutex To juz sobie gry nie mozna kupic? Weź ogarnij swoją przeglądarkę internetową najpierw, a potem się wypowiadaj tak nie co
Opublikowano 29 września 20177 l Pitza już jedzie, a wieczorem na orlik biegać za piłką przy sztucznym świetle Yakubu a chcesz kod na dlc do tej fifki? Lap w spoilerze.
Opublikowano 29 września 20177 l mutex/ocfipreoqyfb/mutex To juz sobie gry nie mozna kupic? Weź ogarnij swoją przeglądarkę internetową najpierw, a potem się wypowiadaj tak nie co Przepraszam
Opublikowano 29 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zadzwonilem do kolesia od którego kupilem gierki na 3DS z zapytaniem czy cos jeszcze ma na sprzedaz, okazalo sie ze tak, ale nie chcialo mu sie wystawiac. Krótka wymiana zdań, zbicie i tak juz niskiej ceny na jeszcze nizsza i mam zabawke na weekend Nie pytajcie za ile bo nie chce bana na forumku, dlatego nie odpowiem. Stan jak nówka poza ryskami na obudowie
Opublikowano 29 września 20177 l chciałem zwrócić uwagę, że śniadanie kosztuje 40PLN a nie 80PLN jak wszyscy piszą
Opublikowano 29 września 20177 l ale zaprosił na śniadanie, więc płaci za siebie i za Veliusa, więc 80.
Opublikowano 29 września 20177 l velius sie z nas jaja robi, nie wierze, ze ktos moze za takie grosze takie sztosy sprzedawac
Opublikowano 29 września 20177 l może velius jest bardzo miły jak rozmawia przez telefon velius zadzwoń do mnie
Opublikowano 29 września 20177 l Podaj numer. @Ficuś powaga taka cena. Farcik mialem bo wlaczylem OLX na kibelku akurat jak koles DQ 7 wystawil i juz reszta byla moja
Opublikowano 30 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Co jest lepsze od jednego mini snesa ? dwa mini snesy
Opublikowano 30 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Super imieninki Te padziochy