Copper 2 657 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 W sumie miałem nie dawać ale to zrobiłem żeby nie było że kavka dorwała na śmietniku pudełko i się chwali że ma pro pada. W każdym razje ogłaszam mode na chwalenie się paragonem i kto to zrobi dostanie odemnie plusa :) masz, naprawiłem Ci, nie rób tak więcej 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Copper jaki magik Swoje Gierki w zakupach growych albo wasze kolekcje tez pewnie spreparowal. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Copper jaki magik Swoje Gierki w zakupach growych albo wasze kolekcje tez pewnie spreparowal. no ba, jakoś trzeba zarabiać na plusiki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Pinger, do(pipi)ałeś z tymi płytami. Co do podjarki Soul Calibur czy TTT to raczej osobiście tego nie czuję, bo wersje konsolowe są sporo lepsze. Tekken 3 z tłami 3D czy jedna z moich ulubionych klepek z psxa czyli Ergheiz to już inna para kaloszy. Aż jestem ciekaw jak się prezentuje Ehrgeiz w wersji arcade i zaraz se lookne. To akurat prawda i też nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Boomcio 4 026 Opublikowano 17 Października 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Takie tam na poddaszu. Bedo plusy za odwage ??? I witaj wesoła PRZYGODO !!! THQ NORDIC nie może okazać się leszczem, o nie. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) Thq może nie ale Pirania już jak najbardziej Edytowane 17 Października 2017 przez hav7n 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) Ja tam cały czas kibicuje elexowi;p acz zamiast brać go na premierę zamówiłem sobie hitmana bo coś mnie na skradanie w stylu łysego wzięło a elexa niech powoli łatają. Z czasem napewno kupię choćby średnia ocen była poniżej 50% Edytowane 17 Października 2017 przez kacprzak1991 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Poczta przyniosła kolejne niszowe gierki - jedna z muzyczkami z final fantasy, druga o jeżdżeniu w kółko (w EU chyba już NASCARów nie wydają). 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Pinger zainwestuj w końcu w smartfon z 2013 roku :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Z 2012 roku wystarczy. Nie trzeba się martwić, że rozyebie się szybka. Smsy wysyła, maile odbiera, zdjęcie w jakości Xboksowej zrobi - dla mnie git. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Dobrze że nie w jakości PSVita. Chociaż trzeba przyznać że jest w takich zdjęciach jakiś taki retro klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Ping rozumiem ze to Ty mi zajumales tego FF na 3ds za 50zl jak klikalem kup teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Tak było, nie kryję. Na pocieszenie powiem, że kobitka długo wysyłała. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 (edytowane) Sztos. Jak ta instrukcja pachnie Edytowane 18 Października 2017 przez sprite 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Zagraj i powiedz czy to pelna gra czy dalej niedokonczona, bo jest z nia afera, dlatego nei zamawialem. Zrobili pół gry, drugie pól mialo byc w aktualizacji i nadal cisza na PC, zastnanawiam sie czy na Switch jest pelna na carcie? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 The Switch version is considered as Tiny Barbarian DX’s final and ultimate form, with four episodes, a survival mode, and 2 player co-op mode. Each episode has its own unique story, new enemies, new bosses, and setting. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Zagraj i powiedz czy to pelna gra czy dalej niedokonczona, bo jest z nia afera, dlatego nei zamawialem. Zrobili pół gry, drugie pól mialo byc w aktualizacji i nadal cisza na PC, zastnanawiam sie czy na Switch jest pelna na carcie? jaka cisza na PC? jakie pół gry? Panie, ogarniaj czasem te swoje STEMY ;) epizod 3 i 4 wyszły na STEMa razem z wersją na Switcha, gra kompletna i skonczona, choc faktem było to, że długo ludzie musieli czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Sztos. Jak ta instrukcja pachnie A jak kartridz smakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 The Switch version is considered as Tiny Barbarian DX’s final and ultimate form, with four episodes, a survival mode, and 2 player co-op mode. Each episode has its own unique story, new enemies, new bosses, and setting. Cool Zagraj i powiedz czy to pelna gra czy dalej niedokonczona, bo jest z nia afera, dlatego nei zamawialem. Zrobili pół gry, drugie pól mialo byc w aktualizacji i nadal cisza na PC, zastnanawiam sie czy na Switch jest pelna na carcie? jaka cisza na PC? jakie pół gry? Panie, ogarniaj czasem te swoje STEMY ;) epizod 3 i 4 wyszły na STEMa razem z wersją na Switcha, gra kompletna i skonczona, choc faktem było to, że długo ludzie musieli czekać. No faktem to jest ze jak patrzylem kilka dni temu to jeszce byly guwno posty i cena wynosila 19 euro, teraz po Twoim poscie wchodze a tam faktycznie wyszlo i cena 27 euro No nic, trzeba bedzie zamowic gdzies taniutko, ale bedzie grane na switchu w retro gierki, prawdziwa GRA, nie jakies filmy interaktywne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Jest i demo za pełną cenę, czyli GT:S. 7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Jak mozna wydawac pieniadze na tego kasztana i dawac do zrozumienia portfelem ze wszystko jest ok, nawet jak kupiles to bys chociaz nie wrzucal zdjecia i próbował sie z tym kryć. 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Dupka boli? :) Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Dupka boli? :) no veliusa na pewno boli sam by chciał kupić ale nie stać go na gry Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 I tak lepiej kupić to GTS niż kolejnego raka od Ubisoftu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 I tak lepiej kupić to GTS niż kolejnego raka od EA/Activision Poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi