kermit 6 998 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 lepiej kupic raka od ubisoftu niz gt sport Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 o ty (pipi)a (pipi)u (pipi)any Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 Rak ubisoftu>beta gt7 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 "Lepiej kupić raka od... "Proponuję się je*nąć w czerep.Nie ku*rwa, lepiej nie kupować raka od nikogo. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 od nikogo to nie ale od ubi to mozna kupić Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 Dajcie jakąś aktualną listę co można, a co nie można kupować. Nabyłem Watch Dogs 2 i nie wiem czy wrzucać. Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 (edytowane) Posiadać grochy na psp i wrzucać ich fotki... Edytowane 18 października 2017 przez ciwa22 Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 Jak mozna wydawac pieniadze na tego kasztana. a kto bogatemu zabroni ? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 (edytowane) Mozna Edytowane 18 października 2017 przez u55r Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 (edytowane) Lepiej już na kościół rzucić niż to demko. Edytowane 18 października 2017 przez gekon Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kubson 3 189 Opublikowano 18 października 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 października 2017 19 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Masorz 13 197 Opublikowano 18 października 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 października 2017 Była sakramencka obsuwa ze sklepu, ale wreszcie JEST Czekam, aż się ściemni i o jezusmario ale będzie łojone na słuchawkach 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rayos 3 170 Opublikowano 18 października 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 października 2017 Ostatnie zakupy Tiny barbarian dx to już trzecia gra nicalis wydana tak jak Pan Jezus powiedział, z instrukcją i dodatkami 15 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. darkos 4 317 Opublikowano 18 października 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 października 2017 Nie ma mnie w ten weekend, Nie odbieram telefonu, Nie otwieram drzwi. 11 Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 19 października 2017 Opublikowano 19 października 2017 Wkoncu przyszło. Będzie się eliminowało cele na urlopie ;d 6 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 19 października 2017 Opublikowano 19 października 2017 Nie ma mnie w ten weekend, Nie odbieram telefonu, Nie otwieram drzwi. Ależ was wydymają za kilka lat, wycisną z was wszystko. Nawet mi nie żal takich graczy. 4 5 Cytuj
Prekor 5 Opublikowano 19 października 2017 Opublikowano 19 października 2017 (edytowane) Ależ piękne raki na tej stronie.A potem się ludzie się dziwią,że dzieję się rzeczy jak obecnie. Również nie jest mi szkoda takich ludzi. Edytowane 19 października 2017 przez Prekor 1 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 19 października 2017 Opublikowano 19 października 2017 (edytowane) Skoro takie rzeczy się sprzedają, to znaczy, że większość w takie rzeczy chce grać, zatem wszystko idzie w dobrym kierunku. Ciekawe ilu z Was tak jątrzących o rakowisko gra wyłącznie w niszowe produkcje i cmoka z zachwytem nad kolejną rozpikselowaną gierką wycenioną na 19,99$. Niech sobie nawet w mobilki pay to win gra skoro sprawia mu to przyjemność. Płaczecie, że już się nie robi 'takich gier jak kiedyś'? To zapraszam do grania w archaiczne starocie, z pewnością większość z Was nie liznęła nawet 10% tego, co oferuje biblioteka platform od 8-bitowców po poprzednią generację. Ja gram zarówno w raki, jak i w klasyki - w zależności od tego na co mam ochotę. Mieć ból dupy o to, że ktoś woli hamburgera zamiast filet mignon to już naprawdę niezły odlot. Edytowane 19 października 2017 przez ping 8 Cytuj
Prekor 5 Opublikowano 19 października 2017 Opublikowano 19 października 2017 Skoro takie rzeczy się sprzedają, to znaczy, że większość w takie rzeczy chce grać, zatem wszystko idzie w dobrym kierunku. Ciekawe ilu z Was tak jątrzących o rakowisko gra wyłącznie w niszowe produkcje i cmoka z zachwytem nad kolejną rozpikselowaną gierką wycenioną na 19,99$. Niech sobie nawet w mobilki pay to win gra skoro sprawia mu to przyjemność. Płaczecie, że już się nie robi 'takich gier jak kiedyś'? To zapraszam do grania w archaiczne starocie, z pewnością większość z Was nie liznęła nawet 10% tego, co oferuje biblioteka platform od 8-bitowców po poprzednią generację. Ja gram zarówno w raki, jak i w klasyki - w zależności od tego na co mam ochotę. Mieć ból dupy o to, że ktoś woli hamburgera zamiast filet mignon to już naprawdę niezły odlot. A kto Ci powiedział, że nie gram w takie gry.Sam mam sporą kolekcje na konsole 6 tej generacji nie mówiąc o PC klasykach Po prostu nie podoba kierunek w jakim zmierza ta branża.Ale jeśli jakaś gra jest świetna to ją kupują.W najbliszym czasie za kupię nowego Wolfa bo takie gry są warte wsparcia. Cytuj
Kornolio 1 053 Opublikowano 19 października 2017 Opublikowano 19 października 2017 Ohoho jakiś świeżak z PPE, czy alter? ^^ Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 19 października 2017 Opublikowano 19 października 2017 .Ale jeśli jakaś gra jest świetna to ją kupują.W najbliszym czasie za kupię nowego Wolfa bo takie gry są warte wsparcia. A ja mam Wolfa gdzies i uwazam ze produkcja tej gry to bylo marnowanie kapitalu i co teraz ?? Wogole beka z Was, bo jakis czas temu wszyscy na zaczepke " po co kupujesz" pisali mam kase kupuje co chce ale w przypadku GTS hejt przeslonil zwoje mozgowe co poniektorym. Cytuj
Prekor 5 Opublikowano 19 października 2017 Opublikowano 19 października 2017 (edytowane) .Ale jeśli jakaś gra jest świetna to ją kupują.W najbliszym czasie za kupię nowego Wolfa bo takie gry są warte wsparcia. A ja mam Wolfa gdzies i uwazam ze produkcja tej gry to bylo marnowanie kapitalu i co teraz ?? Wogole beka z Was, bo jakis czas temu wszyscy na zaczepke " po co kupujesz" pisali mam kase kupuje co chce ale w przypadku GTS hejt przeslonil zwoje mozgowe co poniektorym. Przecież nikt nikomu nie broni niczego kupować. jego kasa jego sprawa. Po prostu wyraziłem swoją opinię obecnej kondycji branży, którą sobie cenie. Edytowane 19 października 2017 przez Prekor Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kosmiczny czosnek 106 Opublikowano 19 października 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 października 2017 Bałem się o tę grę po cieniutkich zwiastunach, ale po premierze na szczęście prawie wszędzie widzę pozytywne wrażenia - więc chyba lipy nie ma. Jedynka to wciąż moje top 3 tej generacji, zobaczymy czy dwójka jej dorówna. 11 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 19 października 2017 Opublikowano 19 października 2017 okładka tew2 udowadnia że cover z facetem z giwerą też może wyglądać aestetycznie i artystycznie Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 19 października 2017 Opublikowano 19 października 2017 Skoro takie rzeczy się sprzedają, to znaczy, że większość w takie rzeczy chce grać, zatem wszystko idzie w dobrym kierunku. Ciekawe ilu z Was tak jątrzących o rakowisko gra wyłącznie w niszowe produkcje i cmoka z zachwytem nad kolejną rozpikselowaną gierką wycenioną na 19,99$. Niech sobie nawet w mobilki pay to win gra skoro sprawia mu to przyjemność. Płaczecie, że już się nie robi 'takich gier jak kiedyś'? To zapraszam do grania w archaiczne starocie, z pewnością większość z Was nie liznęła nawet 10% tego, co oferuje biblioteka platform od 8-bitowców po poprzednią generację. Ja gram zarówno w raki, jak i w klasyki - w zależności od tego na co mam ochotę. Mieć ból dupy o to, że ktoś woli hamburgera zamiast filet mignon to już naprawdę niezły odlot. Przecież to Ty miałeś ból dupy o loot boxy i always online, a sam teraz temu przyklaskujesz... Straciłeś w moich oczach, a zawsze kojarzyles się pozytywnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi