Opublikowano 19 października 20177 l O loot boxy? Nie przypominam sobie. Proszę o zacytowanie posta, w którym miałem ból doopy z powodu loot boxów. A o always online jak najbardziej - w myśl zasady, że bez internetu nie uruchomię gry na konsoli. Jako że gry zbieram, to lubię mieć możliwość zagrania w każdą z nich, kiedy tylko mi się podoba. Gier, które wymagają bycia always online (Steep na przykład), po prostu nie włączam do kolekcji - zaliczam i sprzedaję dalej, zamiast płakać na forum. Ja przyklaskuję temu żeby każdy grał w to, co mu się podoba, bez jakiegoś plucia na typa tylko dlatego, że kupił gierkę, która wedle jakiegoś forumowego eksperta jest rakiem branży
Opublikowano 19 października 20177 l Wkoncu przyszło. Będzie się eliminowało cele na urlopie ;d Później wymienisz na elexa :)Btw liczyłem że wezniesz właśnie rpga :/ Takie gry kupować. Jak w dobrej cenie. .. Bałem się o tę grę po cieniutkich zwiastunach, ale po premierze na szczęście prawie wszędzie widzę pozytywne wrażenia - więc chyba lipy nie ma. Jedynka to wciąż moje top 3 tej generacji, zobaczymy czy dwójka jej dorówna. Też kiedyś to zmłócę, jak braknie moich "ever" i "naj"
Opublikowano 20 października 20177 l Ja gram zarówno w raki, jak i w klasyki - w zależności od tego na co mam ochotę. Mieć ból dupy o to, że ktoś woli hamburgera zamiast filet mignon to już naprawdę niezły odlot. Wrzuć zdjęcie jakąkolwiek visual novel na vite i zobacz jak plusiki lecą.
Opublikowano 20 października 20177 l Ja gram zarówno w raki, jak i w klasyki - w zależności od tego na co mam ochotę. Mieć ból dupy o to, że ktoś woli hamburgera zamiast filet mignon to już naprawdę niezły odlot. Wrzuć zdjęcie jakąkolwiek visual novel na vite i zobacz jak plusiki lecą. Zastanawiam się czy jest na www inny zakupowy wątek, w którym obserwujący by pisali, że kupiłeś rakowe gry, spedalone gry, dla dziewczyn gry, dla małych chłopców/dziewczynek gry, a wystawiający zdjęcia by się musieli tłumaczyć ze swoich nowości. Każdy gra/kupuje co chce i ma ochotę, a jak, któryś z "wielkich krytyków branżowych" ma odmienne zdanie, to niech zachowa je dla siebie. Może czas wzorem neogafa banować za negatywne/obraźliwe komentarze? Ciekawe co by się tu działo, gdyby nie było systemu plusów/minusów. Zakładam, że mało kto by komentował i wrzucał swoje nabytki.
Opublikowano 20 października 20177 l Ja pier.dole zbanujcie za jakiekolwiek wyrażanie zdania xD Zresztą jesteś pierwszy do bana bo ostatnio pisałeś coś negatywnego zakupionym przez kogoś Halo 5
Opublikowano 20 października 20177 l Grubas, co się codziennie żywi w Macu jest OK do momentu, kiedy sam nie narzeka, że mało fajnych restauracji w mieście.Bo dobra kuchnia sama się nie utrzyma, musi mieć wiernych klientów.To tak odnośnie porównania do hamburgera, panie Pinger.Równowaga w przyrodzie musi być.Im więcej będzie grało w "raka" tym mniej ambitnych tytułów będzie... w grach, w kinie, w muzyce, wszędzie. Panowie w firmie patrzą na cyferki i uśmiechają się kiedy muszą zrobić mniej aby zarobić więcej. Prawo tak samo stare jak popyt i podaż.
Opublikowano 20 października 20177 l Ja pier.dole zbanujcie za jakiekolwiek wyrażanie zdania xD Zresztą jesteś pierwszy do bana bo ostatnio pisałeś coś negatywnego zakupionym przez kogoś Halo 5 Pisałem, że gra ma słabą kampanię - co zresztą nie jest tylko moim wymysłem - a nie, że to rak czy jakiś syf. Edytowane 20 października 20177 l przez marcinwks
Opublikowano 20 października 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kupując gry na switcha, jaram się jak przy psx i ps2. Cudowna konsola. (Prawda)
Opublikowano 20 października 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bakabon i jakieś gierki od Nintendo
Opublikowano 21 października 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzięki, blantman ;) Ale będę noobił, ostatni raz grałem w MK na snesie :P
Opublikowano 21 października 20177 l absolutnie genialna gierka, chcialem napisac, ze bedziesz z blantmanem rywalizowac w naszych ustawkach o ostatnie miejsce i bys sie nie martwil ale widze, ze to blantmanowa sztuka xd
Opublikowano 21 października 20177 l Niedlugo moge zastapic blantmana na ostatnim miejscu Nie wiem czy umialbym sprzedac gre na Switcha z taka okladka.
Opublikowano 21 października 20177 l Niedlugo moge zastapic blantmana na ostatnim miejscu Nie wiem czy umialbym sprzedac gre na Switcha z taka okladka. Patrząc ne te zdjęcia coraz bardziej chcę sprzęt od big N. Edytowane 21 października 20177 l przez Prekor
Opublikowano 21 października 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zmiana mieszkania ograniczyła fundusze do 1 gry na miesiąc to pozostało tylko Nitędą
Opublikowano 21 października 20177 l Co za gierka jedna z moich ulubionych na 3ds fajnie było by zobaczyć odświeżona jedynke rownież Edytowane 21 października 20177 l przez kubson
Opublikowano 21 października 20177 l Musze kupić właśnie. Zawsze zazdroscilem posiadaczom 3DSa tej gierki, a teraz jest okazja to trzeba nadrobić.
Opublikowano 22 października 20177 l wreszcie znalazłem chwile czasu na zrobienie fotki snesa od ultimy i kilka giereczek na rózne platformy Edytowane 22 października 20177 l przez _Be_
Opublikowano 22 października 20177 l O, widzę jakaś fajna zagadka jak w Uncharted. Niemiecki RE4? Pewnie tani jak barszcz, ale imo szkoda pieniążków, wykastrowane to trochę.
Opublikowano 22 października 20177 l Dałem 60zł i tak nie będe w niego grał a przyda się na każdą platforme mieć najlepsza grę w historii
Opublikowano 22 października 20177 l Rozumiem. Ale mam nadzieję że zakosztowałeś kiedyś RE4 na Gamecube?