ping 9 042 Opublikowano 19 października 2017 Opublikowano 19 października 2017 O loot boxy? Nie przypominam sobie. Proszę o zacytowanie posta, w którym miałem ból doopy z powodu loot boxów. A o always online jak najbardziej - w myśl zasady, że bez internetu nie uruchomię gry na konsoli. Jako że gry zbieram, to lubię mieć możliwość zagrania w każdą z nich, kiedy tylko mi się podoba. Gier, które wymagają bycia always online (Steep na przykład), po prostu nie włączam do kolekcji - zaliczam i sprzedaję dalej, zamiast płakać na forum. Ja przyklaskuję temu żeby każdy grał w to, co mu się podoba, bez jakiegoś plucia na typa tylko dlatego, że kupił gierkę, która wedle jakiegoś forumowego eksperta jest rakiem branży Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 19 października 2017 Opublikowano 19 października 2017 Takie gry kupować. 8 Cytuj
Boomcio 4 054 Opublikowano 19 października 2017 Opublikowano 19 października 2017 Wkoncu przyszło. Będzie się eliminowało cele na urlopie ;d Później wymienisz na elexa :)Btw liczyłem że wezniesz właśnie rpga :/ Takie gry kupować. Jak w dobrej cenie. .. Bałem się o tę grę po cieniutkich zwiastunach, ale po premierze na szczęście prawie wszędzie widzę pozytywne wrażenia - więc chyba lipy nie ma. Jedynka to wciąż moje top 3 tej generacji, zobaczymy czy dwójka jej dorówna. Też kiedyś to zmłócę, jak braknie moich "ever" i "naj" Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 20 października 2017 Opublikowano 20 października 2017 Ja gram zarówno w raki, jak i w klasyki - w zależności od tego na co mam ochotę. Mieć ból dupy o to, że ktoś woli hamburgera zamiast filet mignon to już naprawdę niezły odlot. Wrzuć zdjęcie jakąkolwiek visual novel na vite i zobacz jak plusiki lecą. Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 20 października 2017 Opublikowano 20 października 2017 Ja gram zarówno w raki, jak i w klasyki - w zależności od tego na co mam ochotę. Mieć ból dupy o to, że ktoś woli hamburgera zamiast filet mignon to już naprawdę niezły odlot. Wrzuć zdjęcie jakąkolwiek visual novel na vite i zobacz jak plusiki lecą. Zastanawiam się czy jest na www inny zakupowy wątek, w którym obserwujący by pisali, że kupiłeś rakowe gry, spedalone gry, dla dziewczyn gry, dla małych chłopców/dziewczynek gry, a wystawiający zdjęcia by się musieli tłumaczyć ze swoich nowości. Każdy gra/kupuje co chce i ma ochotę, a jak, któryś z "wielkich krytyków branżowych" ma odmienne zdanie, to niech zachowa je dla siebie. Może czas wzorem neogafa banować za negatywne/obraźliwe komentarze? Ciekawe co by się tu działo, gdyby nie było systemu plusów/minusów. Zakładam, że mało kto by komentował i wrzucał swoje nabytki. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 października 2017 Opublikowano 20 października 2017 Ja pier.dole zbanujcie za jakiekolwiek wyrażanie zdania xD Zresztą jesteś pierwszy do bana bo ostatnio pisałeś coś negatywnego zakupionym przez kogoś Halo 5 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 20 października 2017 Opublikowano 20 października 2017 Grubas, co się codziennie żywi w Macu jest OK do momentu, kiedy sam nie narzeka, że mało fajnych restauracji w mieście.Bo dobra kuchnia sama się nie utrzyma, musi mieć wiernych klientów.To tak odnośnie porównania do hamburgera, panie Pinger.Równowaga w przyrodzie musi być.Im więcej będzie grało w "raka" tym mniej ambitnych tytułów będzie... w grach, w kinie, w muzyce, wszędzie. Panowie w firmie patrzą na cyferki i uśmiechają się kiedy muszą zrobić mniej aby zarobić więcej. Prawo tak samo stare jak popyt i podaż. 1 Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 20 października 2017 Opublikowano 20 października 2017 (edytowane) Ja pier.dole zbanujcie za jakiekolwiek wyrażanie zdania xD Zresztą jesteś pierwszy do bana bo ostatnio pisałeś coś negatywnego zakupionym przez kogoś Halo 5 Pisałem, że gra ma słabą kampanię - co zresztą nie jest tylko moim wymysłem - a nie, że to rak czy jakiś syf. Edytowane 20 października 2017 przez marcinwks Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MichAelis 5 616 Opublikowano 20 października 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 października 2017 Kupując gry na switcha, jaram się jak przy psx i ps2. Cudowna konsola. (Prawda) 27 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. czapa 671 Opublikowano 20 października 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 października 2017 Bakabon i jakieś gierki od Nintendo 14 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MBeniek 3 260 Opublikowano 21 października 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 października 2017 Dzięki, blantman ;) Ale będę noobił, ostatni raz grałem w MK na snesie :P 17 Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 21 października 2017 Opublikowano 21 października 2017 absolutnie genialna gierka, chcialem napisac, ze bedziesz z blantmanem rywalizowac w naszych ustawkach o ostatnie miejsce i bys sie nie martwil ale widze, ze to blantmanowa sztuka xd 1 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 21 października 2017 Opublikowano 21 października 2017 Mam na wiiu ale kupię drugi raz. Okładka cudo. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 21 października 2017 Opublikowano 21 października 2017 Niedlugo moge zastapic blantmana na ostatnim miejscu Nie wiem czy umialbym sprzedac gre na Switcha z taka okladka. Cytuj
Prekor 5 Opublikowano 21 października 2017 Opublikowano 21 października 2017 (edytowane) Niedlugo moge zastapic blantmana na ostatnim miejscu Nie wiem czy umialbym sprzedac gre na Switcha z taka okladka. Patrząc ne te zdjęcia coraz bardziej chcę sprzęt od big N. Edytowane 21 października 2017 przez Prekor Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wieslaw 2 360 Opublikowano 21 października 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 października 2017 Zmiana mieszkania ograniczyła fundusze do 1 gry na miesiąc to pozostało tylko Nitędą 11 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 21 października 2017 Opublikowano 21 października 2017 (edytowane) Co za gierka jedna z moich ulubionych na 3ds fajnie było by zobaczyć odświeżona jedynke rownież Edytowane 21 października 2017 przez kubson Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 21 października 2017 Opublikowano 21 października 2017 Musze kupić właśnie. Zawsze zazdroscilem posiadaczom 3DSa tej gierki, a teraz jest okazja to trzeba nadrobić. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. hav7n 5 936 Opublikowano 22 października 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 października 2017 Ten pad 13 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 października 2017 Opublikowano 22 października 2017 (edytowane) wreszcie znalazłem chwile czasu na zrobienie fotki snesa od ultimy i kilka giereczek na rózne platformy Edytowane 22 października 2017 przez _Be_ Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 22 października 2017 Opublikowano 22 października 2017 O, widzę jakaś fajna zagadka jak w Uncharted. Niemiecki RE4? Pewnie tani jak barszcz, ale imo szkoda pieniążków, wykastrowane to trochę. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 października 2017 Opublikowano 22 października 2017 Dałem 60zł i tak nie będe w niego grał a przyda się na każdą platforme mieć najlepsza grę w historii Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 22 października 2017 Opublikowano 22 października 2017 Rozumiem. Ale mam nadzieję że zakosztowałeś kiedyś RE4 na Gamecube? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi