krupek 15 481 Opublikowano 24 października 2017 Opublikowano 24 października 2017 Robaldo dawał radę. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. szejdj 2 804 Opublikowano 24 października 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 października 2017 Zauważalna tendencja w tym miesiącu: 34 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 24 października 2017 Opublikowano 24 października 2017 tylko ta była gorsza o ty chu,ju miałem to gra była bez licencji na nazwiska xD Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mirumoto 234 Opublikowano 24 października 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 października 2017 2 miesiące czatowania na ebay na jakąś nie za drogą wersją angielską w dobrej cenie. Oto i jest, stan totalny miętus, jeszcze pachnie nowością 21 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 24 października 2017 Opublikowano 24 października 2017 tylko ta była gorsza To przenikanie piłki przez piłkarzy, te ręce jak bochny chleba, gole z połowy boiska i podrabiane nazwiska No klasyk. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 24 października 2017 Opublikowano 24 października 2017 2 miesiące czatowania na ebay na jakąś nie za drogą wersją angielską w dobrej cenie. Oto i jest, stan totalny miętus, jeszcze pachnie nowością Z ciekawości, co uznałeś za dobrą cenę? Mi zajęło trochę dłużej niż 2 miesiące.. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 24 października 2017 Opublikowano 24 października 2017 spier.dolix w końcu Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 24 października 2017 Opublikowano 24 października 2017 Ale obrodzilo switchami, cudownie Cytuj
Mirumoto 234 Opublikowano 24 października 2017 Opublikowano 24 października 2017 2 miesiące czatowania na ebay na jakąś nie za drogą wersją angielską w dobrej cenie. Oto i jest, stan totalny miętus, jeszcze pachnie nowością Z ciekawości, co uznałeś za dobrą cenę? Mi zajęło trochę dłużej niż 2 miesiące.. 325zł razem z przesyłką. Z reguły widywałem je w cenach około 4 stówek albo w niemieckiej / francuskiej / włoskiej wersji, wybrakowane, w kiepskim stanie. To jest kompletne angielskie wydanie, w idealnym stanie. Nawet kartonowa obwoluta pudełka jest idealna. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. chmurqab 3 192 Opublikowano 24 października 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 października 2017 325zł razem z przesyłką. Z reguły widywałem je w cenach około 4 stówek albo w niemieckiej / francuskiej / włoskiej wersji, wybrakowane, w kiepskim stanie. To jest kompletne angielskie wydanie, w idealnym stanie. Nawet kartonowa obwoluta pudełka jest idealna. Ja tak z niecały rok temu za mojego 3xA miętusa dałem jakieś 200 No ale mówię, miałem kanał RSS ustawiony i bez ciśnienia szukałem. No dobra, to zanim niechybnie pojawi się wysyp Marianów, retro na ten miesiąc ode mnie. Jakoś na początku mojej kariery (XDDD) forumowicza wpadłem na ten post mate5: Dotline - japońska indie (?) gierka na GBA będąca częścią takie większego zestawu, który pewnie chodzi za parę tysięcy dolców na ebay, a ping ma 6 kompletów. Gra to takie wyścigi, gdzie sterujemy liniami, do tego boosty, elektroniczna muzyka i wyku.rwisty tryb dodatkowy. Pięknie też wygląda. 8/10 To był pierwszy raz jak usłyszałem o tych gierkach i w sumie od tamtego czasu cały czas za mną chodziło, aby je dodać do kolekcji, no i w tym miesiącu wpadły pierwsze dwie: Piękne pudełeczka i cudowne kartonowe wytłoczki Troszkę mnie drażni, że to już trzeci rodzaj wymiarów pudełek GBA na półce, no ale za ten STYL to przecierpię. Dalej, ponad 2 tygodnie leżenia paczki w WER Warszawa, ścieraniu przycisku F5 na stronie śledzenia, przygotowywaniu hajsu na VAT i cło, a tu jednak przeszły takie o to gierki prosto z USA: Nie są to może największe sztosy na tę konsolę, ale jest to uzupełnienie biblioteki tytułów które mnie interesują Wszystko w pięknym stanie, F-Zero to aż w szoku byłem, no pudełko jak prosto ze sklepu. 29 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 24 października 2017 Opublikowano 24 października 2017 CHMURA TY KOKOSIE KOCHAM CIĘ <3 Pyknij proszę screena jak grasz w Dotline i wrzuć do odpowiedniego tematu. Fajnie, że się zainteresowałeś tą grą. Wizualia + tetrisowy game design (proste zasady i stopniowo rosnący poziom trudności, który nie wykracza poza tę prostotę) powodują, że mam bardzo dobre wspomnienie z tym tytułem. Ja w tę kolekcję grałem na gameboyu, ale z ezflasha i pamiętam że dwie gry mi się nie uruchamiały. :( Cytuj
Gość ragus Opublikowano 24 października 2017 Opublikowano 24 października 2017 (edytowane) grało się na programatorze na gb micro <3. strasznie fajne to było, niby prostackie, ale wciągające. Edytowane 24 października 2017 przez ragus Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 25 października 2017 Opublikowano 25 października 2017 niby prostackie, ale wciągające. Bo takie najlepsze. Pewnie wiekszosc nie zna bo stare i z pc. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 25 października 2017 Opublikowano 25 października 2017 Kreski do dzisiaj najbardziej realistyczna gra żużlowa. Klasyk z lekcji informatyki 3 osoby grające na klawie jedna na myszce i jazda! Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 października 2017 Opublikowano 25 października 2017 nie no ku,rwa grało się na informatyce ale xD żuzel ja cie prosze mejm Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 25 października 2017 Opublikowano 25 października 2017 informatyka tylko z deluxe ski jump Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 25 października 2017 Opublikowano 25 października 2017 nie no ku,rwa grało się na informatyce ale xD żuzel ja cie prosze mejm Ale co zle ze zuzuel? Ze spor ch.ujowy? Akurat grafika pozwla na dowolna interpretacje i moza sobie wyobrazac, ze sterujemy lewakiem uciakajacym przez bojowka onr. Nie widze problemu. informatyka tylko z deluxe ski jump W liceum. W SP zuzel. 1 Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 25 października 2017 Opublikowano 25 października 2017 nie mialem infy w SP Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mantis 1 123 Opublikowano 25 października 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 października 2017 Jest i ten długo wyczekiwany. Wiem, że 39 na 40, ale może crap nie będzie. 31 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 25 października 2017 Opublikowano 25 października 2017 Ten bluber w tle. "ojj cienko troche" xd 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 października 2017 Opublikowano 25 października 2017 mówie jak jest :potter: Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 25 października 2017 Opublikowano 25 października 2017 W Toruniu było kilka lig tych kresek, tyle że my graliśmy w zuzel2001.exe z motorkami. Piękne czasy gdy w kafejkach/piwnicach/mieszkaniach zbierało się po kilkanaście osób żeby zagrać w kreski Żużel? Najlepszy sport na świecie. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 25 października 2017 Opublikowano 25 października 2017 Jest i ten długo wyczekiwany. Wiem, że 39 na 40, ale może crap nie będzie. Wii U Wii U Wii U , milicja już po Ciebie jedzie za mariana 2 dni przed premierą! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi