Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zauważalna tendencja w tym miesiącu:

SfH84UO.jpg

Opublikowano
  W dniu 24.10.2017 o 10:19, asax napisał(a):

7622461.3.jpg

tylko ta była gorsza

o ty chu,ju miałem to :banderas:

gra była bez licencji na nazwiska xD

Opublikowano

2 miesiące czatowania na ebay na jakąś nie za drogą wersją angielską w dobrej cenie. Oto i jest, stan totalny miętus, jeszcze pachnie nowością  :banderas:

KZICVk2.jpg

Opublikowano
  W dniu 24.10.2017 o 10:19, asax napisał(a):

7622461.3.jpg

tylko ta była gorsza

To przenikanie piłki przez piłkarzy, te ręce jak bochny chleba, gole z połowy boiska i podrabiane nazwiska :fsg: No klasyk.

Opublikowano
  W dniu 24.10.2017 o 16:31, Mirumoto napisał(a):

2 miesiące czatowania na ebay na jakąś nie za drogą wersją angielską w dobrej cenie. Oto i jest, stan totalny miętus, jeszcze pachnie nowością :banderas:

KZICVk2.jpg

Z ciekawości, co uznałeś za dobrą cenę? Mi zajęło trochę dłużej niż 2 miesiące..
Opublikowano

Ale obrodzilo switchami, cudownie

Opublikowano
  W dniu 24.10.2017 o 18:58, chmurqab napisał(a):

W dniu 24.10.2017 o 16:31, Mirumoto napisał(a):

2 miesiące czatowania na ebay na jakąś nie za drogą wersją angielską w dobrej cenie. Oto i jest, stan totalny miętus, jeszcze pachnie nowością :banderas:

KZICVk2.jpg

Z ciekawości, co uznałeś za dobrą cenę? Mi zajęło trochę dłużej niż 2 miesiące..

325zł razem z przesyłką. Z reguły widywałem je w cenach około 4 stówek albo w niemieckiej / francuskiej / włoskiej wersji, wybrakowane, w kiepskim stanie.

To jest kompletne angielskie wydanie, w idealnym stanie. Nawet kartonowa obwoluta pudełka jest idealna. 

Opublikowano

normalna cena

Opublikowano
  W dniu 24.10.2017 o 20:01, Mirumoto napisał(a):

325zł razem z przesyłką. Z reguły widywałem je w cenach około 4 stówek albo w niemieckiej / francuskiej / włoskiej wersji, wybrakowane, w kiepskim stanie.

To jest kompletne angielskie wydanie, w idealnym stanie. Nawet kartonowa obwoluta pudełka jest idealna.

Ja tak z niecały rok temu za mojego 3xA miętusa dałem jakieś 200 :usmiech: No ale mówię, miałem kanał RSS ustawiony i bez ciśnienia szukałem.

No dobra, to zanim niechybnie pojawi się wysyp Marianów, retro na ten miesiąc ode mnie. Jakoś na początku mojej kariery (XDDD) forumowicza wpadłem na ten post mate5:

W dniu 3.07.2015 o 16:33, mate5 napisał(a):

Dotline - japońska indie (?) gierka na GBA będąca częścią takie większego zestawu, który pewnie chodzi za parę tysięcy dolców na ebay, a ping ma 6 kompletów. Gra to takie wyścigi, gdzie sterujemy liniami, do tego boosty, elektroniczna muzyka i wyku.rwisty tryb dodatkowy. Pięknie też wygląda. 8/10

To był pierwszy raz jak usłyszałem o tych gierkach i w sumie od tamtego czasu cały czas za mną chodziło, aby je dodać do kolekcji, no i w tym miesiącu wpadły pierwsze dwie:

eW3lNHC.jpg

Piękne pudełeczka i cudowne kartonowe wytłoczki :fsg: Troszkę mnie drażni, że to już trzeci rodzaj wymiarów pudełek GBA na półce, no ale za ten STYL to przecierpię.

Dalej, ponad 2 tygodnie leżenia paczki w WER Warszawa, ścieraniu przycisku F5 na stronie śledzenia, przygotowywaniu hajsu na VAT i cło, a tu jednak przeszły takie o to gierki prosto z USA:

uuRcLBY.jpg

SJQjUAs.jpg

ofxzxPk.jpg

0ndbLZO.jpg

Nie są to może największe sztosy na tę konsolę, ale jest to uzupełnienie biblioteki tytułów które mnie interesują :usmiech: Wszystko w pięknym stanie, F-Zero to aż w szoku byłem, no pudełko jak prosto ze sklepu.

Opublikowano

CHMURA TY KOKOSIE KOCHAM CIĘ <3

Pyknij proszę screena jak grasz w Dotline i wrzuć do odpowiedniego tematu. Fajnie, że się zainteresowałeś tą grą. Wizualia + tetrisowy game design (proste zasady i stopniowo rosnący poziom trudności, który nie wykracza poza tę prostotę) powodują, że mam bardzo dobre wspomnienie z tym tytułem. Ja w tę kolekcję grałem na gameboyu, ale z ezflasha i pamiętam że dwie gry mi się nie uruchamiały. :(

Opublikowano

agbpbvcjshots.jpg

grało się na programatorze na gb micro <3. strasznie fajne to było, niby prostackie, ale wciągające.

Edytowane przez ragus

Opublikowano
  W dniu 24.10.2017 o 22:01, ragus napisał(a):

niby prostackie, ale wciągające.

Bo takie najlepsze.

Pewnie wiekszosc nie zna bo stare i z pc.

stara+gra+zuzel.jpg

Opublikowano

Kreski :banderas: do dzisiaj najbardziej realistyczna gra żużlowa. Klasyk z lekcji informatyki 3 osoby grające na klawie jedna na myszce i jazda!

Opublikowano

nie no ku,rwa grało się na informatyce ale xD żuzel ja cie prosze mejm

Opublikowano

informatyka tylko z deluxe ski jump

Opublikowano
  W dniu 25.10.2017 o 08:39, _Be_ napisał(a):

nie no ku,rwa grało się na informatyce ale xD żuzel ja cie prosze mejm

Ale co zle ze zuzuel? Ze spor ch.ujowy? Akurat grafika pozwla na dowolna interpretacje i moza sobie wyobrazac, ze sterujemy lewakiem uciakajacym przez bojowka onr. Nie widze problemu.

W dniu 25.10.2017 o 08:46, Ficuś napisał(a):

informatyka tylko z deluxe ski jump

W liceum. W SP zuzel.

Opublikowano

nie mialem infy w SP

Opublikowano

Jest i ten długo wyczekiwany. Wiem, że 39 na 40, ale może crap nie będzie.

22834547_887596324748949_528778079_n.jpg

Opublikowano

Ten bluber w tle. "ojj cienko troche" xd

Opublikowano

mówie jak jest :potter:

Opublikowano

W Toruniu było kilka lig tych kresek, tyle że my graliśmy w zuzel2001.exe z motorkami. Piękne czasy gdy w kafejkach/piwnicach/mieszkaniach zbierało się po kilkanaście osób żeby zagrać w kreski :wub:

Żużel? Najlepszy sport na świecie.

Opublikowano
  W dniu 25.10.2017 o 08:49, Mantis napisał(a):

Jest i ten długo wyczekiwany. Wiem, że 39 na 40, ale może crap nie będzie.

Wii U Wii U Wii U , milicja już po Ciebie jedzie za mariana 2 dni przed premierą!