Opublikowano 24 października 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zauważalna tendencja w tym miesiącu:
Opublikowano 24 października 20177 l W dniu 24.10.2017 o 10:19, asax napisał(a): tylko ta była gorsza o ty chu,ju miałem to gra była bez licencji na nazwiska xD
Opublikowano 24 października 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 2 miesiące czatowania na ebay na jakąś nie za drogą wersją angielską w dobrej cenie. Oto i jest, stan totalny miętus, jeszcze pachnie nowością
Opublikowano 24 października 20177 l W dniu 24.10.2017 o 10:19, asax napisał(a): tylko ta była gorsza To przenikanie piłki przez piłkarzy, te ręce jak bochny chleba, gole z połowy boiska i podrabiane nazwiska No klasyk.
Opublikowano 24 października 20177 l W dniu 24.10.2017 o 16:31, Mirumoto napisał(a): 2 miesiące czatowania na ebay na jakąś nie za drogą wersją angielską w dobrej cenie. Oto i jest, stan totalny miętus, jeszcze pachnie nowością Z ciekawości, co uznałeś za dobrą cenę? Mi zajęło trochę dłużej niż 2 miesiące..
Opublikowano 24 października 20177 l W dniu 24.10.2017 o 18:58, chmurqab napisał(a): W dniu 24.10.2017 o 16:31, Mirumoto napisał(a): 2 miesiące czatowania na ebay na jakąś nie za drogą wersją angielską w dobrej cenie. Oto i jest, stan totalny miętus, jeszcze pachnie nowością Z ciekawości, co uznałeś za dobrą cenę? Mi zajęło trochę dłużej niż 2 miesiące.. 325zł razem z przesyłką. Z reguły widywałem je w cenach około 4 stówek albo w niemieckiej / francuskiej / włoskiej wersji, wybrakowane, w kiepskim stanie. To jest kompletne angielskie wydanie, w idealnym stanie. Nawet kartonowa obwoluta pudełka jest idealna.
Opublikowano 24 października 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W dniu 24.10.2017 o 20:01, Mirumoto napisał(a): 325zł razem z przesyłką. Z reguły widywałem je w cenach około 4 stówek albo w niemieckiej / francuskiej / włoskiej wersji, wybrakowane, w kiepskim stanie. To jest kompletne angielskie wydanie, w idealnym stanie. Nawet kartonowa obwoluta pudełka jest idealna. Ja tak z niecały rok temu za mojego 3xA miętusa dałem jakieś 200 No ale mówię, miałem kanał RSS ustawiony i bez ciśnienia szukałem. No dobra, to zanim niechybnie pojawi się wysyp Marianów, retro na ten miesiąc ode mnie. Jakoś na początku mojej kariery (XDDD) forumowicza wpadłem na ten post mate5: W dniu 3.07.2015 o 16:33, mate5 napisał(a): Dotline - japońska indie (?) gierka na GBA będąca częścią takie większego zestawu, który pewnie chodzi za parę tysięcy dolców na ebay, a ping ma 6 kompletów. Gra to takie wyścigi, gdzie sterujemy liniami, do tego boosty, elektroniczna muzyka i wyku.rwisty tryb dodatkowy. Pięknie też wygląda. 8/10 To był pierwszy raz jak usłyszałem o tych gierkach i w sumie od tamtego czasu cały czas za mną chodziło, aby je dodać do kolekcji, no i w tym miesiącu wpadły pierwsze dwie: Piękne pudełeczka i cudowne kartonowe wytłoczki Troszkę mnie drażni, że to już trzeci rodzaj wymiarów pudełek GBA na półce, no ale za ten STYL to przecierpię. Dalej, ponad 2 tygodnie leżenia paczki w WER Warszawa, ścieraniu przycisku F5 na stronie śledzenia, przygotowywaniu hajsu na VAT i cło, a tu jednak przeszły takie o to gierki prosto z USA: Nie są to może największe sztosy na tę konsolę, ale jest to uzupełnienie biblioteki tytułów które mnie interesują Wszystko w pięknym stanie, F-Zero to aż w szoku byłem, no pudełko jak prosto ze sklepu.
Opublikowano 24 października 20177 l CHMURA TY KOKOSIE KOCHAM CIĘ <3 Pyknij proszę screena jak grasz w Dotline i wrzuć do odpowiedniego tematu. Fajnie, że się zainteresowałeś tą grą. Wizualia + tetrisowy game design (proste zasady i stopniowo rosnący poziom trudności, który nie wykracza poza tę prostotę) powodują, że mam bardzo dobre wspomnienie z tym tytułem. Ja w tę kolekcję grałem na gameboyu, ale z ezflasha i pamiętam że dwie gry mi się nie uruchamiały. :(
Opublikowano 24 października 20177 l grało się na programatorze na gb micro <3. strasznie fajne to było, niby prostackie, ale wciągające. Edytowane 24 października 20177 l przez ragus
Opublikowano 25 października 20177 l W dniu 24.10.2017 o 22:01, ragus napisał(a): niby prostackie, ale wciągające. Bo takie najlepsze. Pewnie wiekszosc nie zna bo stare i z pc.
Opublikowano 25 października 20177 l Kreski do dzisiaj najbardziej realistyczna gra żużlowa. Klasyk z lekcji informatyki 3 osoby grające na klawie jedna na myszce i jazda!
Opublikowano 25 października 20177 l nie no ku,rwa grało się na informatyce ale xD żuzel ja cie prosze mejm
Opublikowano 25 października 20177 l W dniu 25.10.2017 o 08:39, _Be_ napisał(a): nie no ku,rwa grało się na informatyce ale xD żuzel ja cie prosze mejm Ale co zle ze zuzuel? Ze spor ch.ujowy? Akurat grafika pozwla na dowolna interpretacje i moza sobie wyobrazac, ze sterujemy lewakiem uciakajacym przez bojowka onr. Nie widze problemu. W dniu 25.10.2017 o 08:46, Ficuś napisał(a): informatyka tylko z deluxe ski jump W liceum. W SP zuzel.
Opublikowano 25 października 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jest i ten długo wyczekiwany. Wiem, że 39 na 40, ale może crap nie będzie.
Opublikowano 25 października 20177 l W Toruniu było kilka lig tych kresek, tyle że my graliśmy w zuzel2001.exe z motorkami. Piękne czasy gdy w kafejkach/piwnicach/mieszkaniach zbierało się po kilkanaście osób żeby zagrać w kreski Żużel? Najlepszy sport na świecie.
Opublikowano 25 października 20177 l W dniu 25.10.2017 o 08:49, Mantis napisał(a): Jest i ten długo wyczekiwany. Wiem, że 39 na 40, ale może crap nie będzie. Wii U Wii U Wii U , milicja już po Ciebie jedzie za mariana 2 dni przed premierą!