ping 9 042 Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 Dla pokolenia torrentowego może to być trudne do przyjęcia, ale gdy mam ochotę na jakiś film czy grę to lubię sięgnąć po oryginalny nośnik bądź mieć go w posiadaniu. Do hoardera mi daleko, nie zbieram sportowek, shovelware i innych dupereli 'bo tanio'. To co mi niepotrzebne sprzedaję. Jak nie ma chętnych to fśśśśt do kosza albo na pudełka zamienne. Wszystko mam ślicznie uporządkowane i morda mi się cieszy za każdym razem jak wchodzę do gralni i widzę ogrom tytułów, w które chciałbym zagrać. Patrząc na lootboxowy rynek i indyki nieudolnie udające gry z lat 90, wolę jednak podróż w czasie. Emulacja? To jak oglądanie filmu na zalukaj.tv w 144p i z rosyjskimi hardsubami na pół ekranu. Życzę Wam wszystkiego dobrego. Oby i Was kiedyś chwyciła magia hobby. 8 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 Pinger? Szanowany kolekcjoner, sprzedaje najlepsze DS Lite'y w Polsce za 100zł. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 Ostatnio takie dobrocie wpadły. Wreszcie tego Shadow Warriora odebrałem, aż z UK do mnie jechał. Nie wiem co tam jest napisane na tym scrollu, pewnie "kurczak w sosie słodko-kwaśnym" albo coś obraźliwego. SW2 w pudełku na konsolach ? Szieeet. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucek 4 417 Opublikowano 31 października 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 października 2017 10 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 Dla pokolenia torrentowego może to być trudne do przyjęcia, ale gdy mam ochotę na jakiś film czy grę to lubię sięgnąć po oryginalny nośnik bądź mieć go w posiadaniu. Do hoardera mi daleko, nie zbieram sportowek, shovelware i innych dupereli 'bo tanio'. To co mi niepotrzebne sprzedaję. Jak nie ma chętnych to fśśśśt do kosza albo na pudełka zamienne. Wszystko mam ślicznie uporządkowane i morda mi się cieszy za każdym razem jak wchodzę do gralni i widzę ogrom tytułów, w które chciałbym zagrać. Patrząc na lootboxowy rynek i indyki nieudolnie udające gry z lat 90, wolę jednak podróż w czasie. Emulacja? To jak oglądanie filmu na zalukaj.tv w 144p i z rosyjskimi hardsubami na pół ekranu. Życzę Wam wszystkiego dobrego. Oby i Was kiedyś chwyciła magia hobby. Trudno się z tym nie zgodzić Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 Emulacja? To jak oglądanie filmu na zalukaj.tv w 144p i z rosyjskimi hardsubami na pół ekranu. W zasadzie zgadzam się z pingiem, ale tu bym powiedział że granie na oryginale to zazwyczaj jak ogladanie filmu na zalukaj.tv w 144p, zamiast emulacji w 1080/60 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Zapraszam do mnie na kwadrat, pokażę o co mi chodzi. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Emulacja? To jak oglądanie filmu na zalukaj.tv w 144p i z rosyjskimi hardsubami na pół ekranu. W zasadzie zgadzam się z pingiem, ale tu bym powiedział że granie na oryginale to zazwyczaj jak ogladanie filmu na zalukaj.tv w 144p, zamiast emulacji w 1080/60 Odpal na kineskopowym telewizorku starą konsole, a nie przeportowaną na 1080p (do tego w emulacji), bo nie wiesz co rzeczesz kolego... A jeszcze do tego mieć monitor szpitalny (do USG etc.). Opad szczeny gwarantowany oraz wypalone gały od ultra contrastu oraz nasycenia kolorów. Ping potwierdzi. Dodaje jeszcze artykuł jeśli ktoś nie bardzo ogarnia granie retro w super jakości : http://www.retrofanatic.pl/2014/08/07/sony-pvm-in-da-house-retrogracz-walczy-o-jakosc-obrazu/ Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 SW2 w pudełku na konsolach ? Szieeet. No właśnie było to limitowane, to z chęcią łyknąłem. A do tego dawali klucz do wersji na Steam, a całość była chyba za $39 . No to co ja miałem zrobić, wyboru innego jak zakup nie było. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 właściwie październik Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Kurde, szkoda że W2 nie dali też na X360 :/ Cytuj
Boomcio 4 028 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Jak wy w te wiedźminy na klawiaturze i tycim ekranie gracie... 1 Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Normalnie. Mam nadzieje ze pomoglem. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Malibu 940 Opublikowano 1 listopada 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 listopada 2017 No i jest! 15 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sqtr78 1 038 Opublikowano 1 listopada 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 listopada 2017 Nastrzelam się do szkopów jak chyba nigdy w karierze :) 19 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciucha 11 638 Opublikowano 1 listopada 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 listopada 2017 no hej, girsy dziś kupiłem 11 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Dośc mocno zgapiony koncept od użytkownika ragus oraz 20zł na cyce pudziany? No nie wiem co tak słabo Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Bartek jaki zazdrosny o Krystka Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Jezu jak ja propsuje autorskie filmy użytkowników. Neogaf sto lat za murzynami ze swoimi gifami obesranymi, a u nas DOLCE VITA klimat dobrego gamingu i autorskich nagrań telefonem komórkowym. Aż sam coś zaraz do pokaż screena wrzucę. Przydałby się temat do tych celów* *wiem że jest jakiś w WKP, ale tu chodzi o GRY. Cytuj
Boomcio 4 028 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Już nowego cod-a kupił... Gdzie?!? ...i za ile ? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 właśnie pan listonosz przyniósł nową gierkę 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 2 listopada 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 listopada 2017 Porcja gierek na Switcha :) 16 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aux 3 784 Opublikowano 2 listopada 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 listopada 2017 Filmiki owszem spoko, ale ja tam wolę ładne foteczki. Skromne zakupki, kiedyś brałem CoDziki w dniu premiery, ale chyba mi przeszło. Już wolę se kupić nowego Sonica :) 10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi