Opublikowano 4 listopada 20177 l Zdecydowanie lepiej, potem wroci chęć sama, jak filmy i ksiazki przestana wystarczac i wkroczy chec "interakcji".
Opublikowano 4 listopada 20177 l Pupcio mówi jak jest, trzeba się skupić na innym hobby, a potem wyposzczonym wrócić.
Opublikowano 4 listopada 20177 l Może kolekcji nie mam wielkiej jak Ping , ale pięknie jest przyjść zasiąść i wyjąć z pudełka nośnik oryginalny który potem leci do kieszeni DVD/Blueray czy konsolki. Piękne. Zapraszam do mnie na kwadrat, pokażę o co mi chodzi.
Opublikowano 4 listopada 20177 l Pupcio mówi jak jest, trzeba się skupić na innym hobby, a potem wyposzczonym wrócić.Szczęśliwi ci, co mają jeszcze jakieś inne hobby.
Opublikowano 4 listopada 20177 l Również doradzałbym którąś z konsol przenośnych Nintendo, nie ma chyba lepszego lekarstwa na brak chęci do grania Pupcio mówi jak jest, trzeba się skupić na innym hobby, a potem wyposzczonym wrócić.Szczęśliwi ci, co mają jeszcze jakieś inne hobby. Szczęśliwi ci , co umieją doradzać.
Opublikowano 5 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bezpieczny transport to podstawa :) Edytowane 5 listopada 20177 l przez Stillo116
Opublikowano 5 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Od razu lepiej się wraca z urlopu, gdy się ma świadomość jaki mesjasz czeka na ciebie w domu
Opublikowano 6 listopada 20177 l plastikowy murzyn to prowo czy? xD Edytowane 6 listopada 20177 l przez _Be_
Opublikowano 6 listopada 20177 l Nawet cod na xboxa nazywa sie PRO Edition A murzyn solidne :corvo: :corvo: /10
Opublikowano 6 listopada 20177 l Wygląda jak figurka za 10 zł, a pewnie kosztowała co najmniej 10x tyle.
Opublikowano 6 listopada 20177 l Ja bym się bał, że w nocy ożyje i opier'doli mi chatę. Trzymaj go w jakiejś gablocie i zamykaj na noc.