Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Zdecydowanie lepiej, potem wroci chęć sama, jak filmy i ksiazki przestana wystarczac i wkroczy chec "interakcji".

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Pupcio mówi jak jest, trzeba się skupić na innym hobby, a potem wyposzczonym wrócić.

Opublikowano

Może kolekcji nie mam wielkiej jak Ping , ale pięknie jest przyjść zasiąść i wyjąć z pudełka nośnik oryginalny który potem leci do kieszeni DVD/Blueray czy konsolki. Piękne.

Zapraszam do mnie na kwadrat, pokażę o co mi chodzi.

Opublikowano

Pupcio mówi jak jest, trzeba się skupić na innym hobby, a potem wyposzczonym wrócić.

Szczęśliwi ci, co mają jeszcze jakieś inne hobby.
Opublikowano

Również doradzałbym którąś z konsol przenośnych Nintendo, nie ma chyba lepszego lekarstwa na brak chęci do grania

Szczęśliwi ci, co mają jeszcze jakieś inne hobby.

Szczęśliwi ci , co umieją doradzać.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

8sj4cgX.jpg

Bezpieczny transport to podstawa :)

Edytowane przez Stillo116

Opublikowano

Ta czerwień. :banderas:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Od razu lepiej się wraca z urlopu, gdy się ma świadomość jaki mesjasz czeka na ciebie w domu  :banderas:

VPWkI4x.jpg

Opublikowano

Dzisiejsza zdobycz:

sRDeqg5.jpg

Opublikowano

plastikowy murzyn to prowo czy? xD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

:corvo: :corvo: :corvo: :corvo: :corvo: :corvo: :corvo: :corvo: :corvo: :corvo:  / 10

Opublikowano

On wyglada jak czarny z BF 1 :yao:

Opublikowano

On wyglada jak czarny z BF 1 :yao:

No bo to z kolekcjonerki bf1

Opublikowano

Nawet cod na xboxa nazywa sie PRO Edition :kaz:

A murzyn solidne :corvo: :corvo: :corvo: :corvo: :corvo: /10

Opublikowano

A myslalem ze do coda wrzucają czarnego xD

Opublikowano

Figurka oczywiście z Bf1 trzeba mieć jakiegoś murzyna w kolekcji ;)

Opublikowano

Ja bym się bał, że w nocy ożyje i opier'doli mi chatę. Trzymaj go w jakiejś gablocie i zamykaj na noc.