Opublikowano 7 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ledwo do domu wbiegłem już kurier dzwonił domofonem. 6 terafanków mocy przybyło w najpotężniejszej konsoli
Opublikowano 7 listopada 20177 l Ciekawy jestem jak te wszystkie indyki wyglądają na tych 6 terafankach Edytowane 7 listopada 20177 l przez ireniqs
Opublikowano 7 listopada 20177 l Uprasza się moderację, aby w tak uroczysty dzień jak dziś zwiększyła limit plusów. Mi się już pokończyły
Opublikowano 7 listopada 20177 l W dniu 7.11.2017 o 10:12, ireniqs napisał(a): Ciekawy jestem jak te wszystkie indyki wyglądają na tych 6 terafankach Pewnie tak samo jak na PC
Opublikowano 7 listopada 20177 l Bardzo możliwe, żadna więc to oszczędność moim zdaniem. BTW konsola podczas konfiguracji każe zajrzeć do pudła i wyjąć kod na Golda, zaraz support chyba zapytam gdzie jest mój kod bo w pudełku nic nie ma
Opublikowano 7 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam i ja :D Rodzinka w komplecie Do tego kilka gierek. Niestety Wolf 2 nie dotarł na czas nadal na poczcie polskiej od piątku... Dodatkowo surge bo w lepszej wersji na koksie i halo reach bo to jedyne halo którego nie przeszedłem. A no i coś tam na switcha Edytowane 7 listopada 20177 l przez blantman
Opublikowano 7 listopada 20177 l Zwykły X? oj, to plusika nie będzie chciałbym jednak dodać, że plusika dałem
Opublikowano 7 listopada 20177 l W dniu 7.11.2017 o 11:47, Rayos napisał(a): Zwykły X? oj, to plusika nie będzie Będzie minusik Minusik dla pana Rayosa, plusik dla pana Ocelota.
Opublikowano 7 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Konsola niestety dojdzie chyba dopiero jutro, przybył za to pad z Design Lab. Projekt oczywiście może się podobać lub nie, ja zawsze chciałem mieć biały.
Opublikowano 7 listopada 20177 l Jakby ktos maka obsypal pada wyglada ale nic to lap plusa za ekstrawagancki zakup Edytowane 7 listopada 20177 l przez aphromo
Opublikowano 7 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Xbox One X dołączył właśnie do kolekcji. Sześć terrafranków i 4k.
Opublikowano 7 listopada 20177 l W dniu 7.11.2017 o 12:22, Mustang napisał(a): Konsola niestety dojdzie chyba dopiero jutro, przybył za to pad z Design Lab. Projekt oczywiście może się podobać lub nie, ja zawsze chciałem mieć biały. Fajny, szkoda tylko, że gałki szybko Ci się zrobią żółte. Zapatrywałem się kiedyś na niebieskiego, ale jak zobaczyłem jak wyglądają gałki to odpuściłem. A btw ile dałeś?
Opublikowano 7 listopada 20177 l Dalem minusa Rayosowi bo inni dali. Nawet nie czytalem posta. Mieliscie tak?
Opublikowano 7 listopada 20177 l W dniu 7.11.2017 o 12:33, creatinfreak napisał(a): W dniu 7.11.2017 o 12:22, Mustang napisał(a): Konsola niestety dojdzie chyba dopiero jutro, przybył za to pad z Design Lab. Projekt oczywiście może się podobać lub nie, ja zawsze chciałem mieć biały. Fajny, szkoda tylko, że gałki szybko Ci się zrobią żółte. Zapatrywałem się kiedyś na niebieskiego, ale jak zobaczyłem jak wyglądają gałki to odpuściłem.A btw ile dałeś? Wejdź na design lab i sprawdź, bez metalicznych kolorów i z grawerem ok 390 zł.
Opublikowano 7 listopada 20177 l Wykorzystałeś już dzienny limit pozytywnych głosów reputacji, ale ważne, że minus dla Rayospeleniaka był dostępny. Edytowane 7 listopada 20177 l przez Hum
Opublikowano 7 listopada 20177 l Cytat Wykorzystałeś już dzienny limit pozytywnych głosów reputacji. to przez tego plusa na zwykłego XoX :/ co to pudełko takie obite w rogu, lepiej otwórz i sprawdź czy konsola nie w kawałkach :D