Opublikowano 7 listopada 20177 l co to pudełko takie obite w rogu Moze jak niosl ze sklepu to pomyslal o tych wspanialosciach i emocje wziely gore, if u know what I mean :D
Opublikowano 7 listopada 20177 l Moze go napadł jakis psychol i zaczal okladac karton piesciami, to tez mozliwe. Edytowane 7 listopada 20177 l przez Velius
Opublikowano 7 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Najlepszy prezent urodzinowy w historii jaki mogłem sobie sprawić:
Opublikowano 7 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Spokojnie konsola cała i zdrowa. Boże jaki ten live szybki. Niecałe pół godzinki i 50gb ściągnięte
Opublikowano 7 listopada 20177 l Qurwa 4 plusy na dobę, na takie premiery powinno być przez tydzień więcej plusików, do rozdania :lapka;
Opublikowano 7 listopada 20177 l Jutro będzie trzeba się cofnąć i dać plusy bo też się już skończyły.
Opublikowano 7 listopada 20177 l ja tez sie juz wypstrykalem, szkoda ze nie ma takiej ilosci jak jakis czas temu
Opublikowano 7 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam i ja, gościu w euro był strasznie zajarany, że to pierwszy Scorpio jaki dziś wydaje komuś
Opublikowano 7 listopada 20177 l Coś mało tych skorpionów, przyznajcie się, że nie wrzucacie bo plusików dzisiaj brak.
Opublikowano 7 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tullamore Dew było bardzo pomocne podczas zakupu. Ogólnie, to moją skąpą kolekcję gier na Wii uznaję za zakończoną.
Opublikowano 7 listopada 20177 l Dzień dobry wieczór Państwu! Bestia przybyła! Za moment będę się wcielał w rolę jej zaklinacza :P Jak cudownie jest być GRACZEM!
Opublikowano 7 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Słyszałem, że X miał dzisiaj premierę i dają plusy. Mam nadzieję, że nie pomyliłem konsol. Słaba jakość fotki bo nie PRO.
Opublikowano 7 listopada 20177 l Taka sytuacja O kRwaaa nie wierzę, że Panda kupił :OOd początku mówiłem ze kupię :-) nigdy nie oceniam sprzętu z którego wcześniej nie korzystałem.
Opublikowano 7 listopada 20177 l Tullamore Dew było bardzo pomocne podczas zakupu. Ogólnie, to moją skąpą kolekcję gier na Wii uznaję za zakończoną. jakie piękne wydanie tego niedocenianego tytułu
Opublikowano 7 listopada 20177 l Qurwa 4 plusy na dobę, na takie premiery powinno być przez tydzień więcej plusików, do rozdania :lapka; Wszystkie Mariany w zakupach growych plusikowałem przez tydzień od premiery ;)