CoATI 1 051 Opublikowano 7 listopada 2017 Opublikowano 7 listopada 2017 Tullamore Dew było bardzo pomocne podczas zakupu. Ogólnie, to moją skąpą kolekcję gier na Wii uznaję za zakończoną. {tu były obrazki} jakie piękne wydanie tego niedocenianego tytułu czy ja wiem czy taki niedoceniany... wydaje mi sie, ze tytuł został doceniony, tylko zbyt późno + ze względu na stale utrzymującą się, a następnie rosnącą cenę... gra była, a w zasadzie jest - po prostu - nieosiągalna dla większości graczy (wielu gierkę "spiraciło"). Recenzje to miało dobre, odzew graczy na forach też na plus. Gierka po prostu nie miała szczęścia po premierze. Dla mnie Last Story to silna czołówka, w osobistym TOP20 gier wszelakich. Mega się cieszę, że wreszcie dorwałem własny egzemplarz i to w wersji limitowanej, za cenę w której czasem chodzi zwykła edycja ^^ Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 7 listopada 2017 Opublikowano 7 listopada 2017 No racja, spojrzałem teraz na metacritic i ma 80%. Wydawało mi się zawsze, że dlatego, że tak o tym było cicho to przeszedł bez echa i nie zdobył jakiejś ogromnej rzeszy fanów. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 listopada 2017 Opublikowano 7 listopada 2017 Za(pipi)ista gra sam last story sopiero na wii u przeszedłem ale cóż to była za przygoda. Sam pamiętam dorwalem w folii za grosze przy tym po ile teraz chodzi. No ale sprzedalemna forumku taniej niż allegro ;) Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kubson 3 189 Opublikowano 7 listopada 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 listopada 2017 20 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 7 listopada 2017 Opublikowano 7 listopada 2017 Wykorzystałeś już dzienny limit pozytywnych głosów reputacji. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 7 listopada 2017 Opublikowano 7 listopada 2017 Tullamore Dew było bardzo pomocne podczas zakupu. Ogólnie, to moją skąpą kolekcję gier na Wii uznaję za zakończoną. jakie piękne wydanie tego niedocenianego tytułu Czy ja wiem czy taki niedoceniony? Top3 rpg na Wii 1 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 7 listopada 2017 Opublikowano 7 listopada 2017 Aż mam ochotę zagrać. Kupiłem kiedyś przezornie myśląc, że dla mnie zabraknie, a nigdy nie odpaliłem. Pięknie wygląda ta limitka. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 7 listopada 2017 Opublikowano 7 listopada 2017 Tez mam limitke, myslalem nawet czy nie sprzedac bo za gruby hajs lata, ale ten steelbook jest za ładny chyba. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 7 listopada 2017 Opublikowano 7 listopada 2017 Tez mam limitke, myslalem nawet czy nie sprzedac bo za gruby hajs lata, ale ten steelbook jest za ładny chyba. Po 5 stów minimum xD a ponoć inwestycje w gierki się nie opłacają Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 7 listopada 2017 Opublikowano 7 listopada 2017 Nie no, bez przesady. To że ktoś po tyle wystawia, nie znaczy że po tyle schodzi. Przez ostatnie 2 miesiące były na allegro nawet po 279zł. Jak ktoś chce inwestować w gry wideo, to tylko w Neo Geo AES, ale tu trzeba olbrzymiej wiedzy bo łatwo się naciąć na bootlega za kilka-kilkanaście tysięcy złotówek. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Schodza od 360 do 500zł, ale trzeba odliczyc prowizje i walenie sie z przesylkami. Inwestowanie w gierki to raczej slaby pomysl na zycie, to raczej ogromny plus hobby ze jak cos Ci sie znudzi to sprzedasz i wyjdziesz z zyskiem moze nawet. No i jak juz "inwestuje" to kupuje tylko to na czym sie mniej wiecej znam, jakies kolekcjonerki, które wiem ze moga szybko zejsc i byc potem niedostepne. Tematu Neo Geo w ogole nie ogarniam wiec nie ruszam, ale szacun ping za wiedze Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. cithall 107 Opublikowano 8 listopada 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 listopada 2017 (edytowane) Wczorajszy zakup, zapomniałem się pochwalić. :) Edytowane 8 listopada 2017 przez cithall 10 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Ale to jest trudne na przedpstatnim poziomie :o 4 Cytuj
Mirumoto 234 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Tullamore Dew było bardzo pomocne podczas zakupu. Ogólnie, to moją skąpą kolekcję gier na Wii uznaję za zakończoną. Za ile i skąd to wyhaczyłeś? Też szukam, ale cena trochę odstrasza. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Znajomek Coati mówił że na allegro kupił za 350. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Wydanie przepiękne, fajnie kontrastuje z tymi czarnymi klockami. Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 (edytowane) Edytowane 8 listopada 2017 przez GwynBleidd_79 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mustang 1 741 Opublikowano 8 listopada 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 listopada 2017 Zgodnie z obowiązującą aktualnie w temacie modą na seksowne kartony: 14 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bansai 11 198 Opublikowano 8 listopada 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 listopada 2017 Plan na wieczor? Piwerko, kapcioszki i Blow Job Blazkowicz. 10 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Plusy się skończyły. Propsy za Wolfa Bans. Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Plan na wieczor? Piwerko, kapcioszki i Blow Job Blazkowicz. Ta gra jest śmieszna po trzech piwach. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 092 Opublikowano 8 listopada 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 listopada 2017 Mała Zelda, duża Zelda. 15 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pacquiao 889 Opublikowano 8 listopada 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 listopada 2017 Zdążyłem przed innymi??? 10 Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 A co dostanę za grę w której gram gościem ktory gra w grę? 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 listopada 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 listopada 2017 taktycznie, zrzucam bombę dzień później wiecie co jest lepsze od scorpiona? DWA SCORPIONY :OBAMA: plus nowe słuchawki by lepiej było słuchać pękające odbyty :fsg: piękna maszyna 29 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi