Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie to nawet nie przeszkadza, że Mario w formie kodu podali, to tylko 5.7 gb, a zawsze i za każdym razem ją włączysz i kartridża wkładać nie musisz ;)

Opublikowano

Najlepsze z tego zestawu są kostki, ciężkie, metalowe, nie jakiś badziew

UJeCkD8.jpg

2yx2QzC.jpg

Jak widzę gry na 3DS to normalnie zaczyna mi ślinka lecieć, chyba nigdy jej nie sprzedam bo grafika już dawno przestała mieć znaczenie a magia działa nadal.

• Plusik 1
Opublikowano

Podobno Sonic niezly pasztet.

a nie wiem, jeszcze nie było czasu odpalić, tzn. czytałem że pasztet ale ja lubię truciznę sprawdzić na sobie.

Zresztą pozycji na Kinecta też nie odpaliłem, bo prze(pipi).....przejściówkę xD

Opublikowano

Jak widzę gry na 3DS to normalnie zaczyna mi ślinka lecieć, chyba nigdy jej nie sprzedam bo grafika już dawno przestała mieć znaczenie a magia działa nadal.

Ds i 3ds jedyne gry jakie trzymam, mają coś w sobie, teraz te pudełka z innych konsol to tandeta.
Opublikowano

Uff, jednak dotarło na weekend. :obama:

Raczek na piecyka i Dżakuzi dla Prosiaczka. Najwyższy czas zobaczyć w końcu, z czym je się to ostatnie. :)

ZnThdbs.jpg

Zeby zycie mialo smaczek, raz mesjaszek a raz raczek. :cool:

Jak pograsz w te Yakuze troche to skrobnij cos w temacie :ogor:

• Plusik 1
Opublikowano

Serio wszyscy macie taki porządeczek i czysciutko w domach czy przed fotka wszystko wypieprzacie gdzies na drugi koniec domu? Bo nie wiem czy juz w depresje popadac, u mnie stoja konsole, kable sie walaja, gierki tu i tam, jakies pierdoły, zabawki dzieciaka. Czuje sie jak brudas jak patrze na te zdjecia :frog:

Opublikowano

Serio wszyscy macie taki porządeczek i czysciutko w domach czy przed fotka wszystko wypieprzacie gdzies na drugi koniec domu? Bo nie wiem czy juz w depresje popadac, u mnie stoja konsole, kable sie walaja, gierki tu i tam, jakies pierdoły, zabawki dzieciaka. Czuje sie jak brudas jak patrze na te zdjecia :frog:

U mnie mogą się pady walać, ale cała reszta poukładana i pochowana :sir:
Opublikowano (edytowane)

W sensie, że jak to 17 letni syn to pewnie cieszy się strasznie, że tata kupuje sam z siebie wszystkie najnowsze konsole i ma możliwość młócenia we wszystko. Nie tak jak niektórzy z console wars :kaz:

No chyba, że to córka to nie było tematu :lapka:

Edytowane przez sprite