Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Zachciało mi się pograć w jakąś Forzę, więc poszedłem i kupiłem :P

DmBHznS.jpg

Sęk w tym, że na żadnej mojej "plejstacji" tego nie ruszę :/

Spoiler

aa3Zspj.jpg

Ale na tym już tak :D

Edytowane przez Quake96

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Trójeczka moja ulubiona Forza Motorsport.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Daje plusa. Ile kosztował Cię ten stick? :)

U mnie dzisiejsze skromne nabytki:

tANIOb8.jpg

Gier na kochane Neo Geo nigdy za wiele. O ile preferuję MVSa, tak z CD się przeprosiłem i również biorę co się da, na dniach ma do mnie przylecieć kabelek RGB, więc będzie petarda. Narzekanie na loadingi jest srogo przesadzone - owszem, są, no i nie ma co porównywać do systemu MVS, ale przynajmniej jest czas, żeby zaciągnąć się papierosem i pomyśleć o swoim szczęściu, jakim niewątpliwie jest możliwość obcowania z tą cudowną platformą.

bCa9DAg.jpg

Tutaj mieszanka egzotyczna. Samurai Spirits na X360 nadal zapieczętowane - w zasadzie mam tę grę już w PALu, ale japończyka musiałem wciągnąć jako że ostatnio jestem zboczony na punkcie SNK i pochodnych. Yakuza łyknięta, bo ma osobny trophy set względem wydania EU i premierowego JP - chciałem odświeżyć sobie giereczkę, więc zrobię to tworząc na swoim koncie trzecią trofi listę. Lubię jak wpadają, choć nie mam już ochoty na tłuczenie w byle crapy pod trofea. Do tego troszku gier na DSy, Gyakuteny na sprzedaż (były w zestawie).

Ud8jLpY.jpg

Odrobina staroci na XO - wiele z tych gier mam już w cyfrze lub na PS4, ale niech leżą, jeść nie wołają. Cieszy Xevious 3D, kolejny shmup z 'epoki' w kolekcji, a że zawiera jeszcze stare wersje Xeviousa to już zupełnie miodzio.

Skromnie, ale godnie. Lubię niszowe perełki, choć trafiło się tu kilka konkretów, których o dziwo nie miałem jeszcze w zbiorach.

Opublikowano

Skromne :pawel: Dałbym plusa, ale już nie mogę niestety. Jutro będzie :lapka:

Opublikowano

To jak za darmo :). Kawał świetnego sprzętu. Będę za jakiś czas szukał jakiegoś magika, co to mi przelutuje go do standardu NeoGeo.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Jeszcze wziąłem nowiutką klawiaturkę do kompletu :) japońską taka przeźroczystą.

Opublikowano
5 minut temu, Janusz Gamingu napisał:

700 strona, a jeszcze tak niedawno wrzucałem wpisy na setną.

Przebite 6000 gier, a jeszcze pamiętam jak się jarałem pierwszym zamkniętym tysiącem :sir:

Opublikowano

Widzę, że 3ds i Poki już nikogo po premierze switcha

W7MHDTY.jpg

Opublikowano

Czekamy na nowe gry, a nie DLC do S/M. Całe GameFreak, 1 krok do przodu, dwa do tyłu. Zrobić Black White 2 z nową kampanią, a potem Ultra SunMoon z zawartością jak w Emerald względem Rubinowych.

Edytowane przez ragus

Opublikowano
4 godziny temu, ireniqs napisał:

Skromne :pawel: Dałbym plusa, ale już nie mogę niestety. Jutro będzie :lapka:

Opublikowano

Dawno już nie odpalałem PS4, czas wrócić ;)

DVDmu8c.jpg?1

Opublikowano
13 godzin temu, ragus napisał:

Czekamy na nowe gry, a nie DLC do S/M. Całe GameFreak, 1 krok do przodu, dwa do tyłu. Zrobić Black White 2 z nową kampanią, a potem Ultra SunMoon z zawartością jak w Emerald względem Rubinowych.

Wtedy cała para szła w produkcję B2/W2, a USUM robi dużo mniejszy, mniej doświadczony zespół ludzi, podczas gdy glówny team klepie (podobno w pośpiechu) Pokemony na Switcha, więc ciężko by było o coś więcej.

Opublikowano

Dwie giereczki pachnące nowością i kabel RGB do NeoGeo CD - w domu będzie młynnnnn. Metal Slug z pięknymi kolorami? Nie mogę się doczekać.

4LaqE7f.jpg

Opublikowano

Przepraszamy, ale dziś nie możesz dodać żadnych nowych reakcji. :(

Opublikowano

Zakupy w biedrze. 

R4hpGNP.jpg

Opublikowano

Ja tam musiałem się zapytać menagera w biedrze czy mają gierki, bo na ladzie czy na półce nie było, to mi powiedział, że na magazynie trzymali i o dziwo wszystkie gierki były jakie w gazetce się pojawiły. Przyniósł mi tego Tomb Raidera i tyle. Trzeba się pytać po pracownikach biedry.

Opublikowano

Potwierdzam. Jak nie ma na sklepie to jest szansa, ze maja w magazynie. Trzeba pytac.

Opublikowano

k0t9P8X.jpg

tym razem 3 gierki na saturna od pingera i sztosiki na snesa

Opublikowano

tym ludzikom po lewej to by się rutinoscorbin przydał