Opublikowano 18 listopada 20177 l Zachciało mi się pograć w jakąś Forzę, więc poszedłem i kupiłem Sęk w tym, że na żadnej mojej "plejstacji" tego nie ruszę Spoiler Ale na tym już tak :D Edytowane 18 listopada 20177 l przez Quake96
Opublikowano 18 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Daje plusa. Ile kosztował Cię ten stick? U mnie dzisiejsze skromne nabytki: Gier na kochane Neo Geo nigdy za wiele. O ile preferuję MVSa, tak z CD się przeprosiłem i również biorę co się da, na dniach ma do mnie przylecieć kabelek RGB, więc będzie petarda. Narzekanie na loadingi jest srogo przesadzone - owszem, są, no i nie ma co porównywać do systemu MVS, ale przynajmniej jest czas, żeby zaciągnąć się papierosem i pomyśleć o swoim szczęściu, jakim niewątpliwie jest możliwość obcowania z tą cudowną platformą. Tutaj mieszanka egzotyczna. Samurai Spirits na X360 nadal zapieczętowane - w zasadzie mam tę grę już w PALu, ale japończyka musiałem wciągnąć jako że ostatnio jestem zboczony na punkcie SNK i pochodnych. Yakuza łyknięta, bo ma osobny trophy set względem wydania EU i premierowego JP - chciałem odświeżyć sobie giereczkę, więc zrobię to tworząc na swoim koncie trzecią trofi listę. Lubię jak wpadają, choć nie mam już ochoty na tłuczenie w byle crapy pod trofea. Do tego troszku gier na DSy, Gyakuteny na sprzedaż (były w zestawie). Odrobina staroci na XO - wiele z tych gier mam już w cyfrze lub na PS4, ale niech leżą, jeść nie wołają. Cieszy Xevious 3D, kolejny shmup z 'epoki' w kolekcji, a że zawiera jeszcze stare wersje Xeviousa to już zupełnie miodzio. Skromnie, ale godnie. Lubię niszowe perełki, choć trafiło się tu kilka konkretów, których o dziwo nie miałem jeszcze w zbiorach.
Opublikowano 18 listopada 20177 l To jak za darmo :). Kawał świetnego sprzętu. Będę za jakiś czas szukał jakiegoś magika, co to mi przelutuje go do standardu NeoGeo. Edytowane 18 listopada 20177 l przez ping
Opublikowano 18 listopada 20177 l Jeszcze wziąłem nowiutką klawiaturkę do kompletu japońską taka przeźroczystą.
Opublikowano 18 listopada 20177 l 5 minut temu, Janusz Gamingu napisał: 700 strona, a jeszcze tak niedawno wrzucałem wpisy na setną. Przebite 6000 gier, a jeszcze pamiętam jak się jarałem pierwszym zamkniętym tysiącem
Opublikowano 18 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Widzę, że 3ds i Poki już nikogo po premierze switcha
Opublikowano 18 listopada 20177 l Czekamy na nowe gry, a nie DLC do S/M. Całe GameFreak, 1 krok do przodu, dwa do tyłu. Zrobić Black White 2 z nową kampanią, a potem Ultra SunMoon z zawartością jak w Emerald względem Rubinowych. Edytowane 18 listopada 20177 l przez ragus
Opublikowano 18 listopada 20177 l 4 godziny temu, ireniqs napisał: Skromne Dałbym plusa, ale już nie mogę niestety. Jutro będzie
Opublikowano 19 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dawno już nie odpalałem PS4, czas wrócić
Opublikowano 19 listopada 20177 l 13 godzin temu, ragus napisał: Czekamy na nowe gry, a nie DLC do S/M. Całe GameFreak, 1 krok do przodu, dwa do tyłu. Zrobić Black White 2 z nową kampanią, a potem Ultra SunMoon z zawartością jak w Emerald względem Rubinowych. Wtedy cała para szła w produkcję B2/W2, a USUM robi dużo mniejszy, mniej doświadczony zespół ludzi, podczas gdy glówny team klepie (podobno w pośpiechu) Pokemony na Switcha, więc ciężko by było o coś więcej.
Opublikowano 20 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dwie giereczki pachnące nowością i kabel RGB do NeoGeo CD - w domu będzie młynnnnn. Metal Slug z pięknymi kolorami? Nie mogę się doczekać.
Opublikowano 20 listopada 20177 l Tomb Raidera chętnie bym kupił. Nie wiem gdzie Wy to znajdujecie. Byłem chyba w sześciu i albo nic nie bylo albo sam Skyrim leżał.
Opublikowano 20 listopada 20177 l Ja tam musiałem się zapytać menagera w biedrze czy mają gierki, bo na ladzie czy na półce nie było, to mi powiedział, że na magazynie trzymali i o dziwo wszystkie gierki były jakie w gazetce się pojawiły. Przyniósł mi tego Tomb Raidera i tyle. Trzeba się pytać po pracownikach biedry.
Opublikowano 20 listopada 20177 l Potwierdzam. Jak nie ma na sklepie to jest szansa, ze maja w magazynie. Trzeba pytac.
Opublikowano 20 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tym razem 3 gierki na saturna od pingera i sztosiki na snesa