Opublikowano 23 listopada 20177 l RE7 na VR mega spoko, ale no wywalłbyś Skyrima na REZA i byłby komplet
Opublikowano 24 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wmawiałem sobie, że nie ulegnę hajpowi, wmawiałem sobie, że po co mi to, skoro mam GTXa 1080, wmawiałem sobie, że poczekam na promocje. No nic, uległem. Szkoda tylko, że box w chu.jowym stanie, no ale takie już wady kupowania online... To teraz niech wyjdą na to jakieś fajne gry, exy.
Opublikowano 24 listopada 20177 l Teraz, Paolo de Vesir napisał: Nie no, całkiem szanuję, ale po co Ci jak masz bestię pod stołem? Komputerek w gameroomie zapięty pod monitor 144hz, Kox do salonu zapięty pod TV 4K. Myślę, że uczciwa opcja.
Opublikowano 24 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trochę piątkowych zakupów. na początek Wolfenstein 2. Ciesze się, że zaczekałem na dobrą cenę WTA. Póki co rodzinka w komplecie. Do tego trochę exów na X'a Było jeszcze parę tytułów z kategorii "dla jednych kał, dla innych wow" ,ale darowałem sobie foty. Tak czy inaczej udany piątek. Edytowane 24 listopada 20177 l przez Janusz Gamingu
Opublikowano 24 listopada 20177 l Januszu, H5 przeżywa ostatnio forumkowy renesans w multi, więc zapraszam do wspólnego strzelania.
Opublikowano 24 listopada 20177 l 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Januszu, H5 przeżywa ostatnio forumkowy renesans w multi, więc zapraszam do wspólnego strzelania. Na pierwszy ogień miał iść Wolf, ale dzięki za zaproszenie. Rozegram się chwilę i spróbuje powalczyć.
Opublikowano 24 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Po dłuższej nieobecności w domku zastałem takie wspaniałości. Będzie grane w sudoku na tablecie
Opublikowano 24 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bez kitu teraz żeby dostać plusy w zakupach nie wystarczy wyje.bać 2 koła na konsolę i gierki, potrzeba jeszcze profesjonalnego fotografa Tymczasem trochę z d r o w e g o w a r i a c t w a na Vitę
Opublikowano 24 listopada 20177 l Ma facet STYL @froncz piotrewski to ten multiverse edition? Bylo tam pudlo kartonowe czy luzem dodatki? Edytowane 24 listopada 20177 l przez Velius
Opublikowano 24 listopada 20177 l JAK SIĘ POPIEŚCI TO SIĘ ZMIEŚCI HEHE A poważnie to kartonowe pudło trochę hu.jowe. Zresztą zawartość całej edycji jakoś nie powala no ale różnica w cenie minimalna a że spoko jest ten ziomeczek co robił tę grę to niech ma.
Opublikowano 24 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. O, przyszła mi kolejna zabawka. Najgorsze jest to, że zarówno powyższe jak i Koxa kupowałem po procentach i czymś extra No ale sprzęty fajowe. Na grudzień jak znalazł. Edytowane 24 listopada 20177 l przez ping
Opublikowano 24 listopada 20177 l Po procentach czy nie zakupy luks tylko.... doopa by mi pękła za to pudło od X'a
Opublikowano 24 listopada 20177 l Więcej ta gra warta nie jest, ale w końcu trochę lepiej wykorzystam kierownicę
Opublikowano 24 listopada 20177 l 6 minut temu, ireniqs napisał: Aliasing coś nie trybi. Poprawione. 4 minuty temu, Janusz Gamingu napisał: Po procentach czy nie zakupy luks tylko.... doopa by mi pękła za to pudło od X'a No niestety, ale po kilku minutach mi przeszło. Nie będę z nimi o to walczył - ważne, że sprzęt pachnący nowością i bez skazy.
Opublikowano 24 listopada 20177 l @froncz piotrewskiskąd pudełkowy Axiom na Vitę? Zgaduję, że jakaś limitka i już niedostępny?