Opublikowano 25 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z ostatniego tygodnia
Opublikowano 25 listopada 20177 l Assassins kupiony już wcześniej 20h na liczniku, a ten drugi gdyby ktoś pytał to Hidden Agenda gra twórców Until Dawn, mroczny thriler na Playlink coś innego, lubie takie produkcje Edytowane 25 listopada 20177 l przez Fanek
Opublikowano 25 listopada 20177 l mirrors edge... szrot z ea access, który się usuwa z dysku po kilkunastu minutach jak need for speedy i dragon ajdże. no, ale za bonka plusik i btw sunseta sobie spraw jak najszybciej
Opublikowano 26 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przyszła paczka dobroci Specjalne podziękowania dla bardzo ogarniętego użytkownika tego forum. Edytowane 26 listopada 20177 l przez giger_andrus
Opublikowano 26 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Co to za wersje bez Pegi? Z USA? U mnie uzupełnienie kolekcjonerskiej wersji WiiU:
Opublikowano 26 listopada 20177 l 2 minuty temu, marbel007 napisał: Co to za wersje bez Pegi? Z USA Wydania Limited Run Games tak maja.
Opublikowano 26 listopada 20177 l Wersje bez pegi są wydawane jako limitowane przez np https://limitedrungames.com Edit. Velius jaki szybki Edytowane 26 listopada 20177 l przez Janusz Gamingu
Opublikowano 26 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wolfie już zaliczony I do tego ponoć drugi najlepszy open world, krążą słuchy po forumku, że lepszy niż sam Sunset Overdrive I Unchartedczik kochaniutki Edytowane 26 listopada 20177 l przez Yakubu
Opublikowano 26 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Stan niemal kolekcjonerski, wszystko oryginalnie zapakowane i z papierkami. Kabel component jedynie chinol. Teraz tylko dorwać jakiś hdd i można giercować w starocie. Edytowane 16 kwietnia 20231 r przez Kornolio
Opublikowano 26 listopada 20177 l Ooo bardzo fajny bundle konsoli. Takiego jeszcze chyba nie widziałem. Jaki model konsoli?
Opublikowano 26 listopada 20177 l 15 minut temu, Quake96 napisał: Ooo bardzo fajny bundle konsoli. Takiego jeszcze chyba nie widziałem. Jaki model konsoli? Scph-50010/n wydaje mi się, że jest to V9/V10 ale głowy nie dam. Bundle wydany na rynek US/CAN z grą ATV Off Road Fury 2 (Taki trochę crap, ale soundtrack daje rade)
Opublikowano 26 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. the swapper wyszedl w boxie na ps4? xd LOL ok teraz moje w koncu normalne goty gierki a nie ta pedaliada na switcha
Opublikowano 26 listopada 20177 l W jaki sposób dodać foto z telefonu, bo w Wstaw swój załącznik jest pusto...?
Opublikowano 27 listopada 20177 l Drugi i ostatni zakup czarnopiątkowy. Zobaczymy, co tam Ueda wymodził za te 9 lat.