Velius 5 698 Opublikowano 29 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2017 (edytowane) Edycja gry roku wiedzmin 3 na PC cyfrowo kosztuje 55zł, taka przynajmniej widnieje cena w sklepie cdp.pl. Pudełko faktycznie 127zł, no ale to i tak jednorazowy kod. Konsolowy steelbook sie nie wypowiadam, ale wydaje mi sie ze gierke mozna spokojnie bylo kupic ponizej 120zl w pudelku wersje GOTY, w Ultimie 200zł za to samo tylko w innym pudełeczku. "A jak masz cyfrówke za free to tez idzie sie cieszyc". Tego zdania nie zrozumialem, mam sie cieszyc ze place 56zl za pudelko z gra rozdawana za darmo? Nie ma sensu dalej tej dyskusji ciagnac, przedstawilem tylko swoje argumenty, przeciez nikomu nie każe sie z tym zgadzac, ceny za wysokie, produkt ten sam, różnica to pudełeczko, nawet dodatków nie ma zadnych. No i ta nagonka "super limitowane". Edytowane 29 listopada 2017 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 29 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2017 Ja Veliusa rozumiem tak, że oni przy każdej okazji mówią, że to takie super limitowane, że zaraz nie będzie, że już nigdy więcej nie dostanies! I co tydzień jakaś nowa partia gdzieś się pojawia xd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bartolinsky 1 760 Opublikowano 29 listopada 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2017 Następny sztos do nadrobienia Ale to dopiero po Kiwami. 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2017 (edytowane) 37 minut temu, Velius napisał: Edycja gry roku wiedzmin 3 na PC cyfrowo kosztuje 55zł, taka przynajmniej widnieje cena w sklepie cdp.pl. Pudełko faktycznie 127zł, no ale to i tak jednorazowy kod. No cyfrowo, ja mówie o pudełku - bo wiesz wersja na PC jest też na gogu a tam w ogole to już darmo, nie rozumiem ludzi, którzy za to płacą. Cytat mam sie cieszyc ze place 56zl za pudelko z gra rozdawana za darmo? No jak masz za darmo to się cieszysz, że nie jesteś frajer, że nie wydałeś 56zł a druga osoba będzie zadowolona, że ma eleganckiego steelboxa na pólkę. Edytowane 29 listopada 2017 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekk 165 Opublikowano 29 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2017 Muszę jeszcze nadrobić 3 część z kolekcji. Za 55zł niech sobie leży Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sep 1 619 Opublikowano 29 listopada 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2017 Podobno bardzo dobre, więc zakupiłem. 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 29 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2017 Nienwiem co za gra, ale plus za Primatora 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 29 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2017 Ten Krajan nie taki zły, ale nieco za słodki dla mnie byl. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 038 Opublikowano 30 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 (edytowane) Jak YS nie przypasuje to chętnie odkupię Kolejna gra od Koei Tecmo. Nawet nie wiem co to jest ten arslan obesrany, ale lubię gierki w podobie do Dynasty Warriors. Edytowane 30 listopada 2017 przez ping 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kinoji 763 Opublikowano 30 listopada 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 Będzie najlepsze 85% w historii jrpg grane dzień przed premierą 26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 30 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 18 godzin temu, MYSZa7 napisał: Nienwiem co za gra, ale plus za Primatora Ja identycznie zareagowałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Prekor 5 Opublikowano 30 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 2 godziny temu, Kinoji napisał: Będzie najlepsze 85% w historii jrpg grane dzień przed premierą Właśnie jest to zaleta sprzedarzy detalicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mirumoto 234 Opublikowano 30 listopada 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 A oto i moje zakupy z przeciągu miesiąca, albo i dwóch. Najbardziej zadowolony jestem z pierwszego Xenoblade i z Donkeyów. Szkoda tylko, że Jungle Beat ma taką brzydką okładkę, dopiero po kupnie zauważyłem, że jest wersja z dużo bardziej subtelnym napisem o "NEW PLAY CONTROL!". Kirby taki słodki. A z tyłu czai się Kamil... 20 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kosmos 2 711 Opublikowano 30 listopada 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 (edytowane) Miał być na święta, ale nie wytrzymałem. Edytowane 30 listopada 2017 przez Kosmos 23 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 30 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 25 minut temu, Mirumoto napisał: A oto i moje zakupy z przeciągu miesiąca, albo i dwóch. Najbardziej zadowolony jestem z pierwszego Xenoblade i z Donkeyów. Szkoda tylko, że Jungle Beat ma taką brzydką okładkę, dopiero po kupnie zauważyłem, że jest wersja z dużo bardziej subtelnym napisem o "NEW PLAY CONTROL!". Kirby taki słodki. A z tyłu czai się Kamil... Jak będziesz szukał gierek na wii u to w dobrej cenie Ci mogę puścić smasha i mk8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marcinwks 1 002 Opublikowano 30 listopada 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 Listopad zamknięty: 16 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 30 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 Maćku, tego Eurogamera ściągasz na własną rękę czy kupiłeś w Empiku? Ze smakiem przeczytałbym ten artykuł o X'ie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Quake96 3 817 Opublikowano 30 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 OLXowe wykopki. W końcu okazja by poznać bliżej Quake 4. I tak, słyszałem jak skrajne opinie krążą o tej grze. Ja mimo wszystko uważam, że druga część wygrywa wszystko :D 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
GenzoChan 304 Opublikowano 30 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 4 godziny temu, Mirumoto napisał: A oto i moje zakupy z przeciągu miesiąca, albo i dwóch. Najbardziej zadowolony jestem z pierwszego Xenoblade i z Donkeyów. Szkoda tylko, że Jungle Beat ma taką brzydką okładkę, dopiero po kupnie zauważyłem, że jest wersja z dużo bardziej subtelnym napisem o "NEW PLAY CONTROL!". Kirby taki słodki. A z tyłu czai się Kamil... Niezłe zakupki sprawdź czy DK nie ma podwójnej okładki, Pikminy z tej edycji chyba miały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 826 Opublikowano 1 grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 19 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 no sam seks Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 teraz żałuję że brałem zwykłą wersje Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 No i takie wydania to ja lubię. Zero pierdół w środku ale za to te opakowania to czysty seks. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 za taki seks trzeba płacić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 piękna ta limitka Xeno, uboga, ale jak to wszystko opakowane Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi