Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Edycja gry roku wiedzmin 3 na PC cyfrowo kosztuje 55zł, taka przynajmniej widnieje cena w sklepie cdp.pl. Pudełko faktycznie 127zł, no ale to i tak jednorazowy kod.

Konsolowy steelbook sie nie wypowiadam, ale wydaje mi sie ze gierke mozna spokojnie bylo kupic ponizej 120zl w pudelku wersje GOTY, w  Ultimie 200zł za to samo tylko w innym pudełeczku.

"A jak masz cyfrówke za free to tez idzie sie cieszyc". Tego zdania nie zrozumialem, mam sie cieszyc ze place 56zl za pudelko z gra rozdawana za darmo?

Nie ma sensu dalej tej dyskusji ciagnac, przedstawilem tylko swoje argumenty, przeciez nikomu nie każe sie z tym zgadzac, ceny za wysokie, produkt ten sam, różnica to pudełeczko, nawet dodatków nie ma zadnych. No i ta nagonka "super limitowane".

Edytowane przez Velius
Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, Velius napisał:

Edycja gry roku wiedzmin 3 na PC cyfrowo kosztuje 55zł, taka przynajmniej widnieje cena w sklepie cdp.pl. Pudełko faktycznie 127zł, no ale to i tak jednorazowy kod.

No cyfrowo, ja mówie o pudełku - bo wiesz wersja na PC jest też na gogu a tam w ogole to już darmo, nie rozumiem ludzi, którzy za to płacą. 

Cytat

mam sie cieszyc ze place 56zl za pudelko z gra rozdawana za darmo?

No jak masz za darmo to się cieszysz, że nie jesteś frajer, że nie wydałeś 56zł a druga osoba będzie zadowolona, że ma eleganckiego steelboxa na pólkę. 

Edytowane przez _Be_
Opublikowano (edytowane)

Jak YS nie przypasuje to chętnie odkupię :kaz:

24254075_195048534403151_103623984460857

Kolejna gra od Koei Tecmo. Nawet nie wiem co to jest ten arslan obesrany, ale lubię gierki w podobie do Dynasty Warriors.

Edytowane przez ping
  • Plusik 2
Opublikowano
25 minut temu, Mirumoto napisał:

A oto i moje zakupy z przeciągu miesiąca, albo i dwóch. Najbardziej zadowolony jestem z pierwszego Xenoblade i z Donkeyów. Szkoda tylko, że Jungle Beat ma taką brzydką okładkę, dopiero po kupnie zauważyłem, że jest wersja z dużo bardziej subtelnym napisem o  "NEW PLAY CONTROL!". 

Kirby taki słodki. :fsg:

k4pgGua.jpg

ErVOwlm.jpg

A z tyłu czai się Kamil...

Jak będziesz szukał gierek na wii u to w dobrej cenie Ci mogę puścić smasha i mk8 ;)

Opublikowano
4 godziny temu, Mirumoto napisał:

A oto i moje zakupy z przeciągu miesiąca, albo i dwóch. Najbardziej zadowolony jestem z pierwszego Xenoblade i z Donkeyów. Szkoda tylko, że Jungle Beat ma taką brzydką okładkę, dopiero po kupnie zauważyłem, że jest wersja z dużo bardziej subtelnym napisem o  "NEW PLAY CONTROL!". 

Kirby taki słodki. :fsg:

k4pgGua.jpg

ErVOwlm.jpg

A z tyłu czai się Kamil...

Niezłe zakupki :) sprawdź czy DK nie ma podwójnej okładki, Pikminy z tej edycji chyba miały. 

• Dzięki 1