Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ireniqs

Jeżeli to było około 18.11 to była właśnie ta aukcja. I do tego miałem 15% bon na ebay. Plułem sobie potem w brodę, że zwlekałem z kupnem.

Ale dobrze, że gierka wylądowała u kogoś z forum a nie u Mirka handlarza z lombardu z przebitką 50%. 

• Plusik 1
Opublikowano
3 minuty temu, Mirumoto napisał:

@ireniqs

Jeżeli to było około 18.11 to była właśnie ta aukcja. I do tego miałem 15% bon na ebay. Plułem sobie potem w brodę, że zwlekałem z kupnem.

Ale dobrze, że gierka wylądowała u kogoś z forum a nie u Mirka handlarza z lombardu z przebitką 50%. 

Dokładnie to to, data zakupu 17.11

:shieeet::lapka:

• Smutny 1
Opublikowano

Zamówione z game.co.uk. poszło gdzieś z 9 dych za to co jest kosmos cena ale mieli dawać steelbooka i nie dostałem. ;( juz poszedł mail z opier.dol em.

agM7M5jh.jpg

• Plusik 7
  • Lubię! 2
Opublikowano
3 godziny temu, Rayos napisał:

Widzę, że nikomu tego steelbooka nie wysłali xD pisz maila do supportu, przyślą Ci.

Nic nie odpisuja :(

Opublikowano

Za ile Shadow? Ja kiedyś wyrwałem całą serię full komplety w igła stanie za niecałe 3 stówki. Z Australii. :obama:

Opublikowano
Za lekko ponad 100zł z allegro.
No i git. Widzę że Dangan jest. Warto ograć, tylko musisz mieć na uwadze dub japoński i tego zayebanego Kokichiego Oma, którego podkładka ten sam aktor co Rexa w Xeno2. :yao: W(pipi)iajacy typ.
Opublikowano

Dzisiejsza taniocha na konsolę PS4.

25005696_513618402344261_398353245279354

Raczka chciałem na Xboksa, ale niestety nie było (na PS4 3x więcej gier...). Wiedza to Potęga bo nieźle się bawiłem przy innej gierce na PlayLink. Damy z kobietą szansę.

• Plusik 2
  • WTF 1
  • Minusik 1
Opublikowano

@Velius Dobry zakup z Shadow Hearts, wyrwałem w tamtym miesiącu za 100 zł z przesyłką, niestety bez dodatkowej książeczki ale i tak worth to pay. @GenzoChan ta kolekcjonerka Yakuzy :banderas:, ta folia ze zgrzewarki to jedyne wyjście albo tak albo ucinają palec - zasady Yakuzy.

Opublikowano
3 godziny temu, raven_raven napisał:

Można już mojego 21-calowego Samsunga odesłać na emeryturę. Czas się przekonać co to jest ten cały HDR i 4K.

470b911cec4938b0e0e47b539d6b6a33.jpg

LG B7 55" jakby co

Kruku czy na tej stopie można ten tv obracać?

Ping - ten AC to jakaś promocja? Wydawało mi się że ten zestaw chodzi drożej.

Opublikowano
3 godziny temu, raven_raven napisał:

Można już mojego 21-calowego Samsunga odesłać na emeryturę. Czas się przekonać co to jest ten cały HDR i 4K.

470b911cec4938b0e0e47b539d6b6a33.jpg

LG B7 55" jakby co

Teraz możesz zagrać we wszystkie gry jeszcze raz. Całkiem nowe doznania :0

Opublikowano
13 minut temu, Plugawy napisał:

Teraz możesz zagrać we wszystkie gry jeszcze raz. Całkiem nowe doznania :0

Robili to wszyscy po zakupie xbox one x. Z nowym tv chyba trzeba trzeci raz ograć wszystkie gry :x