Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Nowe TV w UE nie mogą mieć obrotowych podstaw - wymogi UE :yao: Mają być albo nóżki po bokach albo bardzo szeroka/głęboka podstawa aby TV stabilnie był ustawiony. To w trosce o najmłodszych aby TV nie stał się śmiercionośnym przedmiotem.

Widziałem już w sklepach i można dokupić obrotowe podstawy pod TV - do wyboru do koloru :D (Rotobase, Rotobridge etc)

Opublikowano

W trosce o najmłodszych. Bo ekran się nie przechyli tylko yebnie cały od razu. :yao: Co za debilizm. Ale firmy rotujące mają za to hajsy.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

uoPhEwx.jpg

kolejne gierki z tego roku wpadły :obama: jeszcze z dwa-trzy tytuły i można się zabierać nad skrobaniem posta do goty 2017

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Ależ ładne okładeczki mają te giereczki. :santa:

Jak ja sobie policzę ile gier mam zaległych z tego roku to mnie to przeraża. Wszystko przez te chińskie, stulejarskie gry z tego roku. :frog:

Opublikowano

Kermit lizany kart był?

wZXM2tIh.jpg

Opublikowano

ja lizałem u kruka w berlinie ;*

Edytowane przez ragus

Opublikowano

dfaUHIrr.jpg

Mój stary to fanatyk Jacksona, cały dom zayebany grami :/

Opublikowano

jacksony po 2 złote = najlepsze źródło zapasowych pudełek na Vitowe gierki :banderas: 

Opublikowano

d3kjwWj.jpg

Opublikowano
9 godzin temu, XM. napisał:

Kermit lizany kart był?

nie bede lizal czegos co wczesniej wkladalem do dupy

Opublikowano

Z jesieni to:PEwZwlk.jpg

Tròjka na ps4. 

A z okazji czarnego piątku na pewnej brytyjskiej stronie z grami video obłowiłem się tym:

44yhUNT.jpg

Wolf, 20 funtów, aż odpalę w pierwszej kolejności. 

Nioh bez informacji o polskich napisach, to i cena niższa. 

FFXII w steelbooku, aby mi się komponował ze stalą X. 

TES online, by jeszcze bardziej zbić ratio cena/gra. 

Throchę smutłem, gdy przeczytałem, że nie wysyłają steelbooków do Wolfa... 

ja na szczęście go dostałem 

dPXVYuW.jpg 

Opublikowano

Jeśli mówimy o unikatach. Sega rally w wersji arcade na PS2 to chyba ta kategoria

xLA3Zmz.jpg

Opublikowano

Zakupy listopadowe, poszedłem po Evil Within 2 skończyłem na trzech produkcjach od Shinji Mikamiego. Soul Nomad i Grimgrimoire zamówione z dobrym człowiekiem z forumka po okazyjnej cenie i Pandora's Tower po okazyjnej cenie dzięki rabatowi na Ebay. Mega gierce więc będzie co robić na pewno po nowym roku. 

x5zjn.jpg

I zakupy z początku grudnia, tak jak Xeno X odpalę bo mam Wii U, tak Xeno 2 to po prostu lekko mówiąc odpłynąłem z zachwytu przed tą seksowną limitką i wziąłem bo warto 297 zł to nie jest zła cena za takie dzieło sztuki, a Switch... No cóż będzie trzeba jak najprędzej kupić. Brakuje jeszcze Xeno na Wii, może nadarzy się jakaś okazja żeby zamówić, zobaczymy.

fwhle9.jpg

Opublikowano

Grudniowe , przed świąteczne.

a3cd1cfbaf57.jpg

b4a2e0a4b0d7.jpg

Opublikowano

Te SNESowe kartridże. :banderas:

Opublikowano

Ta 360 z kartą pamięci :banderas: gdyby to jeszcze była wersja Core albo Arcade konsoli to już w ogóle :obama: