Opublikowano 13 grudnia 20177 l A u mnie w Biedrze sam szrot, muszę obczaić w innych, bo Dooma bym przytulił.
Opublikowano 13 grudnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zobaczyłem promocję w euro rtv agd i stwierdziłem, że opchnę swoją plejkę kupioną na premierę, dopłacę trochę pieniążków i wezmę nówkę ze sklepu. Cztery lata ostrego grania i ostatnio przy Wolfensteinie pracowała jakby miała na Wenus startować, mam nadzieję, że teraz będzie cichutko
Opublikowano 13 grudnia 20177 l Slimka zaje.biście cicho chodzi i tylko sporadycznie w Doomie wskakuje na wyższe obroty, ale gram na płytce.
Opublikowano 13 grudnia 20177 l Wspaniale Godzinę temu, ragus napisał: to nie lepiej już było do pro dołożyć? To bym musiał jeszcze telewizor kupić , a przed przeprowadzką to się na raczej nie stanie Edytowane 13 grudnia 20177 l przez Yakubu
Opublikowano 13 grudnia 20177 l Zamiast tych potworów chciałbym takie steelbuczki z Triss, Yen i może Ciri. Oj wtedy to bym brał.
Opublikowano 13 grudnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejne zakupy :D Najbardziej cieszą chyba te dwie gierki na szaraka. Obie kompletne, w stanie idealnym i to za 11zł za obie :) Jak darmo :D
Opublikowano 13 grudnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Własny zakup growy, chociaż nie dla siebie. Siostra najbardziej chciała zagrać w Zeldę - to sobie już dokupi - a tak przynajmniej będzie miała też coś innego. Miały być same karty, ale gierki po prawej wychodziły tanio w pakiecie , więc...
Opublikowano 14 grudnia 20177 l 11 godzin temu, ireniqs napisał: Zamiast tych potworów chciałbym takie steelbuczki z Triss, Yen i może Ciri. Oj wtedy to bym brał. CDP zapewne zaskoczy nas jeszcze i być może zrobią takie wydanie, takie damskie
Opublikowano 14 grudnia 20177 l Nie pamietam kiedy ostatnio grałem w jakieś samochodowki a ze od jakiegoś czasu chodzili mi po głowie, aktualizacje podobno wyeliminowały problem z grindem przez mikropłatności i jest to ponoć najlepszy nfs od lat to za te 145 ziko nowki szkoda było nie brać ;p w tym roku muszę przyznać nakupowalem trochę raczyska
Opublikowano 14 grudnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kopę lat Amaterasu Edytowane 14 grudnia 20177 l przez chris85