Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Świąteczno-urodzinowe dobroci od drugiej połówki :)

ouF7Cdj.jpg

Kłejk wielce cieszy, wszak nietrudno odgadnąć, że przepadam za tą serią :D

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Pora wysłać fata na emeryture.

HK0PLgy.jpg

Opublikowano
7 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

50zł za nówkę? Gdzie?

Na allegro swego czasu po tyle latały ze zniżką 20 zł.

7 godzin temu, sprite napisał:

Nówka za 50 zyla? Można sprawdzić :notbad:

04ZkwDm.jpg

Zaciśniesz zęby i dasz radę. Niedawno kończyłem i praca kamery w niektórych momentach przyprawia o drgawki.

Opublikowano

Powrót na łono PlayStation Master Race

real+pig+race.jpg

tumblr_p189vkOKaE1vrcbv0o1_1280.jpg

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Zawsze mnie w grudniu łapie jakas nostalgia na starsze sprzety i gierki, wiec jak zobaczylem piekny zestaw jrpgów na PS2 długo sie nie zastanawialem. Przesylka dotarla z USA dosc szybko, kasa trafila tez do WER Warszawa bo jakzeby inaczej przed swietami, no ale mówi sie trudno, ważne ze dotarło wszystko bezpiecznie do mojego domku.

C7Y9BYB.jpg

yQvnhxo.jpg

Opublikowano

@Velius co to tam w lewym górnym rogu masz? Jakieś samuraje i numeracja na czerwono. Co to?

Opublikowano

Front Mission, Xenosaga, Suikodeny :banderas: tyle sztosow na jednym zdjeciu, ze az po oczach daje

Opublikowano

mokry sen fana jrpg choc brakuje najlepszych czesci na ps2 czyli piatki suikodena i trzeciej xenosagi

Opublikowano

Gałki oczne mi wypaliło nie wiem jakie przyciski klawiatury naciskam , gdyby tam jeszcze było to xeno 3 to bym ustawił blokadę rodzicielską na ten temat. :banderas:

Opublikowano
10 godzin temu, oFi napisał:

tumblr_p189vkOKaE1vrcbv0o1_1280.jpg

Ofi? to ten typ co minusował w zakupach growych zakup każdego prosiaka? W ramach pokuty proszę sobie świecić przez 15 minut latarką umieszczoną w padzie w oczy 

Opublikowano
4 godziny temu, ireniqs napisał:

@Velius co to tam w lewym górnym rogu masz? Jakieś samuraje i numeracja na czerwono. Co to?

Vagabond od Viz'a w duzym formacie, tak to wyglada:

Spoiler

BBfZTvjCEAE4NHF.jpg

2 godziny temu, Ficuś napisał:

mokry sen fana jrpg choc brakuje najlepszych czesci na ps2 czyli piatki suikodena i trzeciej xenosagi

Suikoden V na półce w wersji PAL, Xenosaga III dosc kosztowna i niestety narazie mi nie wystarczylo, moze po swietach albo kiedys.

Opublikowano

DKXdfMb_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

zdążył Mikołaj z Kanady przed świętami :banderas: 

Edytowane przez alienator

Opublikowano
10 godzin temu, Yakubu napisał:

Z dwie godzinki

U ciebie to by tak było pewnie XD

Opublikowano

Dysk w sumie do kompa, ale dorzucali gierkę to tanio wyszło. No i kolekcjonerka South Park z Euro :cebula:

Spoiler

671AFDV.jpgjDbr6tK.jpg

Opublikowano

Zawsze cały listopad oszczędzam na black frajdej, w tym roku też udało się wyrwać parę fajnych gier w dobrych cenach, no poza undertale kupionym standardowo: 

v8RfWT1.jpg

Opublikowano

Plus za Dreamfall Chapters, gra za mną chodzi już jakiś czas. Ciągle odkładam, ale czuję, że wkrótce zakupię :) 

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Cieszę się jak dziecko, że udało się przed Świętami.
@kes masz bez filtra :)

j6bQMnV.jpg

Edytowane przez giger_andrus

Opublikowano

To w sumie prezent a nie zakup, ale trzeba przyznać że DS4 Sunset Orange prezentuje się naprawdę zacnie :cool2: więc się pochwalę ; ] 

7fb05f5526adb.jpg

15664a41a54b0.jpg

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

ojFUSWx.jpg

Miałem na xboxa, ale zanim zdążyłem ograć to xbox tak zlamał mi serce, że sprzedałem konsolę i nie ograłem. Ze Switchem jestem w lepszych stosunkach, więc może tym razem się uda :lapka:

Edytowane przez ragus