Opublikowano 21 grudnia 20177 l Grałem, grałem. Ale 6 lat temu, więc fajnie będzie sobie przypomnieć. A tak na serio to wymieniałem dwie gierki w takim punkcie i ja już praktycznie wszystko ograłem na tej generacji, a L.A. Noire było w cenie dwóch gierek, więc wziąłem xd Do tego oczywiście obydwie prawilnie nówki.
Opublikowano 21 grudnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Meblowania ciąg dalszy: Edytowane 21 grudnia 20177 l przez Wilk_Zly
Opublikowano 22 grudnia 20177 l W dniu 21.12.2017 o 22:06, Wilk_Zly napisał: Meblowania ciąg dalszy: Skad te dobra? Narobiles smaka tylko.
Opublikowano 22 grudnia 20177 l 9 godzin temu, Wilk_Zly napisał: Meblowania ciąg dalszy: Genialne to jest !
Opublikowano 22 grudnia 20177 l 6 godzin temu, Pupcio napisał: nieprawda prawda. Gra ma ciekawy wątek fabularny ale co z tego jak 20 razy trzeba robić to samo aby fabuła do przodu ruszyła. KArny kutas dla tego kto stwierdził że dobrym pomysłem będzie wplecienie w główną fabułę pierdół dla achievement whore . Dla osoby takiej jak ja co zawsze te rzeczy olewa to była gehenna. Chciałem poznać historie ale aby to zrobić musiałem kilka godzin robić identyczen zadania Edytowane 22 grudnia 20177 l przez blantman
Opublikowano 22 grudnia 20177 l @blantman no tak tylko że rozi napisał że tylko mapka jest fajna w tej grze i ja sie z tym absolutnie nie zgadzam
Opublikowano 22 grudnia 20177 l @MEVEK @giger_andrushttps://www.etsy.com Tu w ogóle jest dużo pięknych rzeczy związanych z grami. To taka platforma sprzedająca limitowane rzeczy wytwarzane przez pasjonatów. Moje znalazłem wspisuąc "3D game art", ale np. jest też świetna gwiazdka na drzewko choinkowe: https://www.etsy.com/listing/492237125/super-mario-bros-power-star-christmas?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=mario star tree&ref=sr_gallery_2 Można tu stracić godziny i mnóstwo szmalu
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Na raz, żadnego cła. Zresztą zależy skąd się kupuje. Cześć rzeczy robionych jest w USA czy Kanadzie, inne w UE.
Opublikowano 22 grudnia 20177 l 700-800zł i bez cła?!?! Mnie w zasadzie za każde 200+ dowalają. Nie mówię o tym sklepie, ale ogólnie...
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Mnie nie dali, zresztą np. to: https://www.etsy.com/listing/384684480/legend-of-zelda-great-wave-off-kanagawa?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=3d zelda&ref=sr_gallery_1 UK. Więc bez cła (wspólny rynek UE).
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Faktycznie. Dzięki za stronkę. Kiedyś też taki obrazek sobie sprawię może, albo coś innego.
Opublikowano 22 grudnia 20177 l sluchawki ponoc swietne, ale design traginczny ta rurka wyglada jak od snorkingu xD
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Mam zielona wersje, bardzo dobre sluchawki, tylko troche "piszcza" podczas dzialania i wedlug supportu to normale.
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Rok temu pamiętam, był to mój główny kandydat do zakupu. Padło na Elite 800. BTW jutro Mikołaj też mi przyniesie coś PREMIUM
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Dzwięk jest kozacki. Mam tez elite 800 i te są o klasę gorsze. A z tym piszczeniem to nie jest ten znany problem "white noise"?