Opublikowano 26 grudnia 20177 l Prezent od aktualnej żony. Czas dokupić RE VII. Edytowane 26 grudnia 20177 l przez MAJOCHEY_PL
Opublikowano 26 grudnia 20177 l W dniu 24.12.2017 o 19:19, Moldar napisał: Opisz wrażenia, bo zastanawiam się nad jednym z tych padów, a nacon coś bardziej mi pasi. Razer dużo lepszy od Nacona (testowałem oba przez tydzień czasu i te bumpery w Naconie to porażka..) czy to pod względem ergonomii czy samego chwytu. Spusty działają znakomicie, a sam padzior naprawdę daje przewagę w multi względem ds4 i to sporą jeśli potrafi się ją wykorzystać.
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grudniowe zakupki na niebiesko. Asasyn przyszedł ostatni dlatego załapał się na specjalną fotkę z choinką. Uwielbiam ostatni tydzień roku, można grać i chlać
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Po obejrzeniu dokumentu o Indie Game na Netflixie jeszcze bardziej chce się wspierać gierki od Edmunda (Super Meat Boy, Isaac i ta wyżej). PLUSIK ! Edytowane 27 grudnia 20177 l przez giger_andrus
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Teraz, _Be_ napisał: nie laduje mi obrazka Tam był the end is nigh na switcha
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Prezenty od dziewczyny na święta. Ale będzie giercowane na tym seksi padzie
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Takie tam świąteczne zakupy
Opublikowano 28 grudnia 20177 l @XM. ale te sluchawki to padaka generalnie, je.bną w zawiasie i nawet gwarancja tego nie obejmuje
Opublikowano 28 grudnia 20177 l 5 minut temu, _Be_ napisał: @XM. ale te sluchawki to padaka generalnie, je.bną w zawiasie i nawet gwarancja tego nie obejmuje Bez kitu, mi pękły miesiąc lub dwa po gwarancji, co za zwierzę wymyśliło takie zawiasy
Opublikowano 28 grudnia 20177 l [mention=27627]XM.[/mention] ale te sluchawki to padaka generalnie, je.bną w zawiasie i nawet gwarancja tego nie obejmuje Mam już 4 lata pierwszy model tych słuchawek więc nie jest tak źle, no chyba że te nowsze są zrobione jeszcze z gorszego materiału, ale chyba się nie da xD
Opublikowano 28 grudnia 20177 l W sensie Goldy? No mi po roku ję.bło i ch,uj moge sobie taśmą zakleić i tyle.
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Do mnie Mikołaj (kurier) dopiero dzisiaj dotarł Z tymi gaciami dwa razy więcej księżyców się zbiera. Potwierdzone info [emoji3]
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Te majty to powinny mieć Mariana po prawej (patrząc na zdjęcie), a Hero po lewej. Wtedy byłoby dokładnie wiadomo co jest hero.
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z ostatnich dwóch miesięcy, łącznie z przesiadką na OLED: [ Zapomniałem jeszcze o fajnej lekturze, która wpadła pod choinkę: Spoiler Edytowane 28 grudnia 20177 l przez Hela
Opublikowano 28 grudnia 20177 l 2 minuty temu, Hela napisał: Zakupy z ostatnich dwóch miesięcy, łącznie z przesiadką na OLED Dość skromnie, skoro nic nie ma
Opublikowano 28 grudnia 20177 l 6 minut temu, Rayos napisał: Dość skromnie, skoro nic nie ma Poprawione
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzięki WER Zabrze odebrałem dzisiaj zamiast przed świętami, ale w końcu jest. Sorry za jakość zdjęć, ale jeszcze mi się ręce trzęsą Spoiler
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Pamiętaj, żeby się zgłosić do limitedruna z potwierdzeniem zapłaty odprawy celnej - zwrócą Ci kasę Paypalem
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Square, Hela piękne zakupy. Ciekawe czy u mnie WER Zabrze się spisze.