Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Copper napisał:

Pamiętaj, żeby się zgłosić do limitedruna z potwierdzeniem zapłaty odprawy celnej - zwrócą Ci kasę Paypalem

O ja jebie, już mam zwrot i to nawet więcej niż zapłaciłem na poczcie :dafuq:szybko działają skurczybyki.

Opublikowano
4 minuty temu, kermit napisał:

yakuza 0 też jest spoko, tylko sie dłuży

a nie wiem pod dwóch czapterach sprzedałem jakubu pisal, ze sie nie rozkręca

Opublikowano
49 minut temu, Copper napisał:

yep

A na jakiej podstawie? Jest gdzieś takie info w ich regulaminie? Piszę, bo moje dwa egzemplarzy Machiny również utknęły w Zabrzu... :) Googlowanie na ten temat nie zwraca żadnych rozsądnych wyników.

Opublikowano
Godzinę temu, ping napisał:

A na jakiej podstawie? Jest gdzieś takie info w ich regulaminie? Piszę, bo moje dwa egzemplarzy Machiny również utknęły w Zabrzu... :) Googlowanie na ten temat nie zwraca żadnych rozsądnych wyników.

Na takiej podstawie, że mają podpisaną umowę ze swoją firmą wysyłkową, że pokrywa wszelkie koszty transportu, nawet te związane z vatem i cłem. Dlatego wysyła kosztuje tyle ile kosztuje. 

Opublikowano

Ja od siebie mogę dodać tylko, że dostałem maila z informacją, że przekażą to firmie z którą współpracują, aby uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości.

Opublikowano

twlFnID.jpg

Zapowiada się najlepszy sylwek w życiu. Co do gierki z prawej mam olbrzymie oczekiwania i przedziwne wrażenie, że i tak będzie lepiej niż to sobie wyobrażam:obama:

• Plusik 6
  • Lubię! 1
  • Smutny 1
Opublikowano

Napijesz się orzecha to nawet spadków fps nie uświadczysz, niezly plan :notbad:

Opublikowano
8 godzin temu, MAJOCHEY_PL napisał:

Ale to na Sylwestra zestaw miał być.

Naruszyłeś już ?

Pewnie już nic nie zostało.

Ech, żywot alkoholika.

nie no na dzisiaj jeszcze mam i może jeszcze na jutro coś zostanie :cool: do pracy dopiero we wtorek :obama::fsg: