Quake96 3 805 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Aż tak dobrze to nie ma Xboxa pokazywałem tutaj jakiś czas temu, gdy go kupiłem. Ogólnie też drogi nie był, bo z padem i 3 grami kosztował mnie tyle ile ma w nazwie O L.A. Noire trochę słyszałem. Podobno jako jedyna wykorzystuje jakiś mega wypasiony system mimiki twarzy, który nie został potem ponownie zastosowany w innych grach z uwagi na potrzebny nakład pracy i zapewne hajsu. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 i taki sylwester to się szanuje choć ta figurka trochę Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Szczerze? Nie wiedziałem nawet że taka Lara wyszła. xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Ja nie wiedziałem, że wyszło w pudle. Spoko do pogrania w coop, ale dużo gorsza od Guardian of Light na poprzednią generacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 081 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 (edytowane) Zacznę 2018. Konkretnie zdrowy wariat przysłał mi paczkę z zielonej wyspy. Edytowane 1 Stycznia 2018 przez giger_andrus 23 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
nadol90 664 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 @giger_andrus zacząłeś rok z pompą, a ponoć jaki 1 dzień roku taka reszta, aż boję się co jeszcze na nas czeka w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Piękny zestaw - też obecnie zanurzyłem się w nostalgiczny świat PS2, mając wywalone na nowości. Btw, zawsze mnie intrygowały te żółte kropy - to forma bundle'a czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 081 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, nadol90 napisał: @giger_andrus zacząłeś rok z pompą, a ponoć jaki 1 dzień roku taka reszta, aż boję się co jeszcze na nas czeka w przyszłości. @nadol90 ja jestem przekonany, że Ty będziesz trzymał wysoki poziom zakupów z 2017 @stoodio ciężko znaleźć info o tym oznaczeniu, ale pewnie region produkcji albo dodruk kopii. Edytowane 1 Stycznia 2018 przez giger_andrus Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nadol90 664 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Jakimś cudem dotarła ostatnia paczka grudniowych zakupów dzisiaj więc czas upamiętnić tę chwilę. Switch kupiony tydzień po zakupie Xenoblade Chronicles 2 - nie wytrzymałem czytania o tej czystej dobroci na forumiku, więc ruszyłem do sklepu. Dokupiłem zaraz Mariana, żeby pograć też coś na handheldzie i pobawić się nowym nabytkiem. Donkey Kong nówka, straciłem cierpliwość do szukania okazji w tym wypadku, Fragile Dreams widać, że od człowieka, który albo nawet nie zagrał w to co miał na półce albo po prostu strasznie dbał o to co posiada, wygląda jak nówka nieśmigana i to w bardzo dobrej cenie co jest dla mnie lekkim szokiem. Castlevania i ten manual, brakuje mi takich rzeczy w nowych pudłach na tę generację, te arty są przepiękne, szkoda że okładka była co najmniej lekko potargana i musiałem coś z tym zrobić, ale kupiłem tanio na alledrogo i wiedziałem co biorę, wszystko działa jak należy więc przeżyję. Yakuza 0 po taniości bo brakowała mi do kolekcji od człowieka z pepełe. 23 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Castlevania Lament of Innocence co to w ogóle jest -steelbook czy co? To jakaś wersja kolekcjonerska? Uwielbiam te grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
nadol90 664 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Normalna wersja Pal, te arty sa w manualu, piękne czasy dobrze wydawanych standardowych wersji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 009 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Lubię gierki w wersji promo, więc fajnie, że udało się upolować takie ICO. Time Crisis wzięte pod Move bo już długo się czaiłem na tę składankę, a Naughty Bear to jedna z bardziej niedocenionych gier. Niby crap, a grało mi się wyśmienicie, teraz trudno dostać to w dobrej cenie, więc nie narzekam na swój łup, nawet pomimo tego że brakuje instrukcji. Całość kosztowała nieco ponad 50zł. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 backlog rośnie 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. raven_raven 12 013 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Ktoś mi się pytał ostatnio "a gdzie gierki na Xboksa?". No więc proszę, oto są! To tego rodzynek na PS4, oczywiście w POLSKIEJ WERSJI JĘZYKOWEJ. 17 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quake96 3 805 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 (edytowane) Urodzinowy prezent od dziewczyny, który dotarł dosłownie na dwa dni przed urodzinami Gra oczywiście w pełnym komplecie z instrukcją i obiema mapkami Edytowane 4 Stycznia 2018 przez Quake96 14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 @raven_raven Chodziło o exy Ale ładna kolekcja. W zasadzie tytuły u mnie zaległe na jednym zdjęciu (jest tego więcej oczywiście). Nie wiem kiedy ja to wszystko ogram, nie wiem kiedy ja to wszystko kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 dobre szpile kruka, Hitman powinien pozytywnie zaskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Poszedłem do sklepu bo bułki (zmacałem oczywiście jak prawdziwy polak) to wziąłem i to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Suteq wrócił z polygami :O Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 009 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Mam i ja. 8 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 (edytowane) przesiadka z DFGT oesu słodki w morelach jak mi stoi przy tym kółku Edytowane 4 Stycznia 2018 przez maciucha 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Poza giftami od wspaniałych ludzi z forumka nie dostałem nic na święta ani urodziny więc sam sobie zrobiłem prezenty 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 081 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 @ping jedna na pohandlowanie ?@kes gratuluję Danganronpy, chciałbym a nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Kes, ta klawiatura Jaki to model? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi