ping 9 010 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Piękne, aż chce się grać. Przepłaciłem w Ultimie i użyłem raz Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Copper 2 657 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Kolejna pula sztosowych gierek, tym razem w komplecie sztosowe soundtracki z gierek 21 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 och kurcze transistor ost Ale tego finala i evil within to juz mogłeś brać na PS4 bo optymalizacja ssie w EW a FF jest w jakiejś smiesznej rozdziałce Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Finala dostałem na urodziny(w sumie monhuna stories też, przyjaciele się spisali w tym roku), a Evila kupiłem przy okazji za 20zł na game.co.uk, także jakoś przeżyję, i tak gram na marnych 42" także ten xd Edytowane 16 Stycznia 2018 przez Copper Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 534 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Uwielbiam konsole, ale dbam również o PCMR. Tę kartę polecam jak knedle ze śliwkami i śmietaną. Praktycznie we wszystkich produkcjach oferuje kombo 4k + 60k/s + maksymalne detale (czy tam ultra/uber). Jeżeli wybierze się 1440p to taki Wiesław Trzeci, bądź Destini Drugie hulają w ponad stu klatkach, ale jej przeznaczeniem jest rzecz jasna rozdzielczość 4k. Zaskakująco cicha, grzeje aż miło. Po testach jestem tak nią zachwycony, że zamówiłem następną do SLI. Jeżeli ktoś myśli nad takim tytanem wydajności, warto zaopatrzyć się w nią jak najszybciej. Obecnie bowiem cena wynosi ok 4400zł, a na dniach ma wzrosnąć o kilkaset zł (w niektórych sklepach już kosztuje ponad pięć tys. a ma być drożej). Kudosy dla kubsona oraz Papaja za rekomendację tych słuchawek. Zapoznałem się przed zakupem również z kilkoma testami i każdy recenzent (i co ważne - użytkownicy, którzy wypowiadali się przykładowo pod filmikiem na YouTube) twierdzi, że biorąc pod uwagę stosunek jakość - cena, to istna rewelacja i zasadniczo Alpha są najlepszymi słuchawkami do kwoty 100$/400zł. Więcej napisze w odpowiednim temacie, niemniej tak na szybko - sam dźwięk, jak i jakość wykonania są pierwszorzędne. Co istotne, Cloudy to nieprawdopodobnie wygodne słuchawki. Polecam także zakup Dolby Atmos 4 Xbox. Mam i sprawdza się znakomicie. Wolfestein II oraz nowy Asasyn zachwycają zarówno pod względem generowanej frajdy, jak i pięknej szaty graficznej - jedne z najlepiej prezentujących się gier na konsolach.Yooka Layee do ogrania niebawem. 15 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) 3 godziny temu, Sylvan Wielki napisał: Po testach jestem tak nią zachwycony, że zamówiłem następną do SLI. Jeżeli ktoś myśli nad takim tytanem wydajności, warto zaopatrzyć się w nią jak najszybciej. Obecnie bowiem cena wynosi ok 4400zł, a na dniach ma wzrosnąć o kilkaset zł (w niektórych sklepach już kosztuje ponad pięć tys. a ma być drożej). Za te pieniążki całe dwa porządne kompy bym złożył. Moim zdaniem lepiej co 4 lata zmieniać kartę ze średniej półki cenowej np 1070 (swoją drogą poyebało ich z tymi cenami - kiedyś takie karty kosztowały maks 1500zł). Niż kupować na raz takiego potwora którego wartość za 2 lata spadnie o połowę. Teraz będzie może i drożej, owszem, ale wystarczy poczekać na następce żeby cena zleciała ostro w dół. Ale co kto tam lubi Każdy wydaje swoje pieniądze po swojemu. Edytowane 16 Stycznia 2018 przez ireniqs 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Stać to kupuje. SW nie pyerdoli się z wydatkami, tylko leci jak panicz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Tak jest. I nie mam nic do jego zakupów (tylko takie małe pieczenie dupki) bo zazdro mocne. Miałbym pieniądze to też kupiłbym sobie... GTX1070 A tak muszę się zadowalać 970 Edytowane 16 Stycznia 2018 przez ireniqs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 1 minutę temu, ireniqs napisał: A tak muszę się zadowalać 970 950M trzymam kciuki by nam obu się poprawiło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) A kolejne podwyżki już za rogiem Przed nowym rokiem udało mi się wyrwać RX580 8GB za niecałe 1400zł - teraz już karta albo nie do kupienia, albo wołają za nią 1600 i ponad. Ciekawe czy sytuacja kiedykolwiek się uspokoi. Niektórzy czekają sobie na obniżki już od zeszłych wakacji, kiedy to cały boom kopaczy się zaczął. Szczęśliwi ci, którzy mogą sobie czekać na lepsze czasy. Nawet nie jestem pewien czy kolejne generacje kart coś tu znacząco zmienią - prognozowano spadki cen RX5xx po debiucie Vegi, a co się stało, to wszyscy wiemy. Edytowane 16 Stycznia 2018 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Mnie to na razie lata i powiewa. Kartę będę zmieniał najwcześniej za dwa lata. Najwcześniej.Koniec offtopa. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Te rosnące ceny kart to jakiś dramat :/. Nie dość, że nie spadają to jeszcze j,ebane rosną. Myślałem powoli nad upgradem PC, ale jak tak dalej pójdzie to do 2019 nie ma mowy. Smok musi wystarczyć, być może trochę będzie się bardziej pocić jak go kiedyś podkręcę. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Kryptowaluty (pipi)ną to i ci wszyscy bankruci kopacze zaleją rynek swoimi kartami i takie GTX 1070 będzie można kupić za 500 zł. To nie jest normalna sytuacja że karta zyskuje na wartości zamiast tracić a ta Bańka walut w końcu pęknie. I ludzie zamiast zostać z kartami po 5000 zł będą chcieli jeszcze coś zarobić na sprzedaży kart. Ale okaże się że inni wpadną na ten sam pomysł i co się stanie gdy podaż przewyższy popyt? Ceny pójdą w dół dramatycznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Mając taką kartę to trochę nie rozumiem grania w multiplatformy na konsolach? Ale i tak gratuluję zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Szczerze? Kupno karty która robiła w kopalni kryptowalut to taki średni pomysł. Ja sam zamiast zabierać sie za upgrade kompa kupiłem używkę PS4 - coś nowszego ogram a nie wydam fortuny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Niech spadną cenowo te kryptowaluty i rozwalą sobie ten głupi ryj. Karty graficzne za 5k? XD Max za nową kartę graficzną dawałem do 2k ani więcej, bo to jest nieopłacalne na dłuższą metę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 U mnie takie drobne zakupy 4K monitor na biurko, lubię grac przy biurku, nawet w konsole (ma 2 wejscia hdmi) wiec PS4 zostanie podłączone tez (choc teraz to PS4Pro przydalo by sie) 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 A jak puscisz dzwiek? Po hdmi na glosniki w monitorze czy optycznym z konwerterem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 A jak puscisz dzwiek? Po hdmi na glosniki w monitorze czy optycznym z konwerterem?Jest jeszcze opcja z bezprzewodowym headsetem, ale nie wiem czy jest jakiś "uniwersalny", który działałby z obiema konsolami No a monitorek zacny. Sam dopiero kilka lat temu wskoczyłem w 1080p, ale już powoli chciałoby się coś więcej, ech... Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 3 godziny temu, Mejm napisał: A jak puscisz dzwiek? Po hdmi na glosniki w monitorze czy optycznym z konwerterem? Zazwyczaj na granie mam czas tylko wieczorami/nocami wiec na headsetach ogrywam wszystko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 ostatnie zakupy... superbeat kupiłem, bo lubie gry muzyczne, ale to cos jednak nie podchodzi ;/ wole klasyczne DJmaxy czy tam beatmanie. folklore... kiedys sprzedałem za psie pieniądze, mniej wiecej tez tyle teraz dałem i się przejechałem. Sprzedający na allegro napisał, że gra po angielsku ALE zataił, ze instrukcja i okładka sa w skandynawskich językach. Serio myślałem, że ludzie już tak nie robią. Masakra. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 16 godzin temu, Labtec napisał: U mnie takie drobne zakupy 4K monitor na biurko, lubię grac przy biurku, nawet w konsole (ma 2 wejscia hdmi) wiec PS4 zostanie podłączone tez (choc teraz to PS4Pro przydalo by sie) 1ms czyli pewnie matryca TN? Jak kolory? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rayos 3 170 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Fire Emblem niby mam w cyfrze, ale chciałem mieć w pudełku. Przyszły też splatoonowe joycony, które są prześliczne. Niestety nie umiem w zdjęcia i kolory nie wyszły tak dobrze jak w rzeczywistości wyglądają. Teraz mam wystarczająco kontrolerów by móc grać na przykład w Mario Kart 8 Deluxe w cztery osoby jak znajomi wpadną 17 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 081 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 @Rayos dam Ci pierwszą podstawową radę co do zdjęć... za darmo. Rób je w dzień bo zdjęcia lubią światło, dzienne. Joycony będą wyglądały lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 thx ale za dnia to ja w robocie siedze staralem sie zrobic ARTYSTYCZNE ZDJĘCIA Z OŚWIETLENIEM Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi