Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

@aux, Ys jest przekozacki, dla mnie czołówka jrpg tuż za Xenoblade i Personą w tamtym roku. Co ciekawe tak podnieśli Janusze cenę za tego szpilka, że ręce opadają, po 360 na alledrogo już chodzą i to wersje standard. Jak dobrze, że zavvi wrzuciło po premierze fajne ceny i można było wtedy kupić za normalną kwotę tą wersję, którą wrzuciłeś. BTW ten ost świetnie się prezentuje.

• Plusik 2
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Roochałbym ten steelbook :obama: Gdzie i za ile? Grałem kiedyś w XII, ale jej nie skończyłem. Nadrobiłbym na Czwróreczce.

W Ultimie za 179zł. Ja tak samo mam, obiecałem sobie że w tym roku zaliczę od nowa rozgrzebane gierki z ery PS2. A tu mamy ciut lepszą oprawą i różne usprawnienia. No i platynę do wbicia :)

13 minut temu, nadol90 napisał:

@aux, Ys jest przekozacki, dla mnie czołówka jrpg tuż za Xenoblade i Personą w tamtym roku. Co ciekawe tak podnieśli Janusze cenę za tego szpilka, że ręce opadają, po 360 na alledrogo już chodzą i to wersje standard. Jak dobrze, że zavvi wrzuciło po premierze fajne ceny i można było wtedy kupić za normalną kwotę tą wersję, którą wrzuciłeś. BTW ten ost świetnie się prezentuje.

No właśnie ceny chore, a giereczka raczej niszowa i nie schodzi jak Final czy DQ. Też w Ultimie kupiłem bo była najlepsza cena (chyba 199zł).

@nobody Ano, bije tu konsolowa zaje.bistość, a co ciekawe seria od zawsze jest związana z PC, tyle że rzadko wydawali po angielsku. Teraz chyba wszystkie ważniejsze części są na Steamie i GOGu. 

Edytowane przez aux
31 minut temu, nadol90 napisał:

Ten koles z allegro to ta sama firma i wystawia losowo gierki w cenach od 2x do 10x wiekszych niz wszedzie indziej bo liczy ze kogos złowi, potem zamawia z UK i ma zarobek. W sklepach i na ebacy mozna wyrwac w ludzkiej cenie YS VIII.

Ja mysle nad limitka na Switcha ale cena spora.

• Plusik 1
30 minut temu, aux napisał:

@Velius 100 dolców za takie cudo? Brałbym gdybym miał :) Ta limitka na Switcha wydaje mi się ciekawsza od PS4/Vita. W ogóle fajnie że seria zmierza na Nintendo. Switch wydaje się idealny dla YS. Może wydadzą poprzednie części?

Jesli by wydali w pudelkach to dla mnie zakup obowiazkowy. Mam nadzieje ze wersja Switch to ta sama co PS4, a nie wykastrowana jak Vita. Co do limitki to mam juz na Vite, dlatego nieswojo sie cuzje wydajac znowu 450zl (90 funtów + wysylka 10 funtów) ponownie, a szkoda bo wyglada zacnie.

6 minut temu, marbel007 napisał:

A w UK? A po ile można wiedzieć? 

6 gier? Na zdjęciu 4 pudełka.

Halo 5 i Gearsow nie było na stanie więc są tylko 4. Tak w UK, gry puszczam do Cexa bo nie chce mi się bawić w wysyłki itp.

Edytowane przez hav7n