Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

QEx94DN.png

Dużo ludzi zobaczy SEGA i pomyśli - meh, ale jednak:

Spoiler

najlepszych gier nawet nie umieścili na okładce:

zCBFYnk.png

V0t1LOk.png

gni31xF.png

Mn2xveJ.png

Edytowane przez Wieslaw
  • Plusik 7
  • Lubię! 1
Opublikowano
23 godziny temu, PRQc napisał:

9 lat temu nie podeszła mi ta odsłona. Takich tytułów nie ma już na nowe konsole więc z chęcią zrobię powrót do tej genialnej serii.

qozrl0.jpg

Niestety to wydanie ma dwa zasadnicze felery. Pierwszy taki, ze nie jest to wersja goty i nie zawiera wszystkich dodatkow. A drugi, znacznie powazniejszy to polska wersja jezykowa nie do zmiany.

Opublikowano
18 godzin temu, Pupcio napisał:

Była polska wersja? Miałem z psn tylko po angielsku 

Była jeszcze jak

Opublikowano
2 godziny temu, Dajzner napisał:

Biała Vita:banderas:

Do dzisiaj nie rozumiem dlaczego oni nie wypuścili kolorowych konsol poza Japonią. Wziąłbym sobie taką mimo że większość interesujących mnie gier na ten system ograłem. Co za dzbany :facepalm:

Opublikowano
3 godziny temu, kes napisał:

Do dzisiaj nie rozumiem dlaczego oni nie wypuścili kolorowych konsol poza Japonią. Wziąłbym sobie taką mimo że większość interesujących mnie gier na ten system ograłem. Co za dzbany :facepalm:

kolorowe vity sa swietne, pare razy myslalem o zakupie ale zmiana guzikow X, O troche lipa ;/ jeszcze gdyby ograniczlao sie to tylko do menu to nie tak zle, ale na reddicie czytalem ze niektore gry niestety tez maja przestawione guziki 

Opublikowano
13 godzin temu, kubson napisał:

kolorowe vity sa swietne, pare razy myslalem o zakupie ale zmiana guzikow X, O troche lipa ;/ jeszcze gdyby ograniczlao sie to tylko do menu to nie tak zle, ale na reddicie czytalem ze niektore gry niestety tez maja przestawione guziki 

A to dziwne bo grałem na pożyczonym japońskim białym OLEDzie i nie przypominam sobie zamiany przycisków (w grze czy menu).
Albo mam słabą pamięć albo nie przeszkadza mi to w ogóle.

Opublikowano
21 godzin temu, kes napisał:

Cala polityke sony wobec vity tak mozna podsumowac, to miejscami wygladalo tak ze oni celowo ja sabotowali by sie nie rozkrecila