Opublikowano 6 lutego 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Troche zakupów z grudnia i stycznia, bardzo korzystny zestaw gier 3DS z CEX oraz kilka gierek na Vite.
Opublikowano 6 lutego 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czas start. Kupione dzisiaj (6) w MM.
Opublikowano 6 lutego 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Witam w obecnej generacji FAT pińcet giga, czerwony DS4, kable i płyta z FIFĄ 17 za 580 zeta. Jeden deal na forumku uciekł mi sprzed nosa, ale trafiła się też nie najgorsza okazja Edytowane 6 lutego 20187 l przez Quake96
Opublikowano 6 lutego 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Może upoluje jakiegoś skorpiona
Opublikowano 7 lutego 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam i ja! Pani w Saturnie dopiero metkowała i wklepywała dane do komputera. Ale bez problemu po chwili dostałem swoją kopię. Kurde, gdyby nie praca to bym zamówił kubełko KFC i przeszedł to cudo za jednym posiedzeniem.
Opublikowano 7 lutego 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jedno podobno niezły produkt kolaboracji jakiegoś chinskiego cudaka z platynowymi, a drugie do ogrania w najlepszej wersji, mam nadzieję, że bez bugów jak na konsoli, które odbierały mi smak grania
Opublikowano 7 lutego 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edytowane 7 lutego 20187 l przez XM.
Opublikowano 7 lutego 20187 l PSP GO bardzo fajna konsolka, mocno niedoceniona przez brak napędu UMD, ale pod ISO, czy emulatorki fantastyczny sprzęt
Opublikowano 7 lutego 20187 l 2 minuty temu, Rayos napisał: PSP GO bardzo fajna konsolka, mocno niedoceniona przez brak napędu UMD, ale pod ISO, czy emulatorki fantastyczny sprzęt Sedno
Opublikowano 7 lutego 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ale będzie nadrabianie - człowiek nie może uwierzyć, że był kiedyś Xbotem... Na PC zaś ostatnio Dragon Ball Xenoverse2 i nowy Marvel vs Capcom - a jeszcze Figterz trzba kupic i Bayonete
Opublikowano 7 lutego 20187 l 2 minuty temu, easye napisał: ale będzie nadrabianie - człowiek nie może uwierzyć, że był kiedyś Xbotem... Że za czasów pierwszego Xboxa?
Opublikowano 7 lutego 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jedyna edycja "specjalna" na jaką można było liczyć w Polsce I co dwa kolosy to nie jeden Spoiler do kolekcji brakuje mi jeszcze edycji z ps2
Opublikowano 7 lutego 20187 l 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Że za czasów pierwszego Xboxa? No PS2 wtedy lezalo praktycznie nie ruszane i wszystkie tego typu perelki czowiek przegapil przez Halo i Xlink Kai xD Ciesze sie ze teraz moge nadrobic, jeszcze w takiej oprawie, ktora zawstydza najnowsze produkcje!
Opublikowano 7 lutego 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wszedzie dobrze ale w domu najlepiej
Opublikowano 7 lutego 20187 l 3 godziny temu, MBeniek napisał: Jedyna edycja "specjalna" na jaką można było liczyć w Polsce I co dwa kolosy to nie jeden Ukryj zawartość do kolekcji brakuje mi jeszcze edycji z ps2 Ta okładka z PS3 to jakbyś pirata miał. Nigdy nie kumałem tego przekładania okładek na drugą stronę, która nie ma paska z platformą. Średnio to wygląda według mnie. Tylko w edycjach od Xboxa One to fajnie wygląda. Edytowane 7 lutego 20187 l przez MYSZa7
Opublikowano 7 lutego 20187 l 35 minut temu, MYSZa7 napisał: Ta okładka z PS3 to jakbyś pirata miał. Nigdy nie kumałem tego przekładania okładek na drugą stronę, która nie ma paska z platformą. Średnio to wygląda według mnie. Tylko w edycjach od Xboxa One to fajnie wygląda. Na zdjęciu to może słabo wyszło, ale na pewno ta "artystyczna" okładka jest ładniejsza od tej normalnej. Spoiler Co prawda to jest z wersji amerykańskiej, ale europejska się niewiele różni. Właśnie żałuję, że to nie jest normą wśród wydawców - te alternatywne wersje okładek. Ja tam nie lubię jak okładki są zawalone różnymi znaczkami, logami, paskami i jeszcze nie daj boże ocenami czy recenzjami. Im mniej, tym lepiej A jak jest druga okładka, to ta pierwsza jak dla mnie może nawet wyglądać jak niesławna okładka z goty wersji od któregoś tam batmana.
Opublikowano 7 lutego 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ja na szczęście mam okładkę bez sabotażu Sony Polska. Będę grał po raz pierwszy. Edytowane 8 lutego 20187 l przez chris85
Opublikowano 8 lutego 20187 l 12 godzin temu, MYSZa7 napisał: Nigdy nie kumałem tego przekładania okładek na drugą stronę, która nie ma paska z platformą. Średnio to wygląda według mnie. Tylko w edycjach od Xboxa One to fajnie wygląda. Też tak uważam, ale odwrócona okładka DOOMa w pudle z X1 jest PRZEPIĘKNA za to ta z team ico collection tandetna strasznie, zaraz wrocilem do oryginalnej, no ale wiadomo, co kto lubi