Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

5aQjkNG.jpg

Edytowane przez chris85

Opublikowano

9 lat temu nie podeszła mi ta odsłona. Takich tytułów nie ma już na nowe konsole więc z chęcią zrobię powrót do tej genialnej serii.

qozrl0.jpg

Opublikowano

No hej

5NnCmn2.jpg

Opublikowano

QEx94DN.png

Dużo ludzi zobaczy SEGA i pomyśli - meh, ale jednak:

Spoiler

najlepszych gier nawet nie umieścili na okładce:

zCBFYnk.png

V0t1LOk.png

gni31xF.png

Mn2xveJ.png

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano
23 godziny temu, PRQc napisał:

9 lat temu nie podeszła mi ta odsłona. Takich tytułów nie ma już na nowe konsole więc z chęcią zrobię powrót do tej genialnej serii.

qozrl0.jpg

Niestety to wydanie ma dwa zasadnicze felery. Pierwszy taki, ze nie jest to wersja goty i nie zawiera wszystkich dodatkow. A drugi, znacznie powazniejszy to polska wersja jezykowa nie do zmiany.

Opublikowano

Uuu Boberek w radiu :obama:

WITAJCIE W PARADISE CITY

Opublikowano

Była polska wersja? Miałem z psn tylko po angielsku 

Opublikowano

26223491_394209657670859_488966422603916

Uległem wczoraj hajpowi i stwierdzam, że to był bardzo dobry zakup.

JAPONIA WSTAJE Z KOLAN.

Opublikowano
18 godzin temu, Pupcio napisał:

Była polska wersja? Miałem z psn tylko po angielsku 

Była jeszcze jak

Opublikowano

Moja pierwsza Metroidvania

8sNGBKj.jpg

Opublikowano

Kolejna paka gier na PS2, jeszcze tylko ~230 tytułów i mam wszystko, to co chce :) 

RzSMN16.jpg

Opublikowano

Zakupy styczniowe, w końcu comeback do zaległości z PS3, sztos na wiuuuuu (oczywiście, że nie Zelda), o dziwo z Ultimy Axiom Verge dotarło, a o to bałem się najbardziej i już wepchnięte dzięki linkowi na forum i info od znajomego promo z SF II w komputroniku. Nareszcie Okami w pudle, trochę dramatycznego rozkładania npc na kawałki i torturowania w Deception oraz FFXIV zakup dziewczyny bo wzięło ją na MMO. 

VHRMuEx.jpg

Edytowane przez nadol90

Opublikowano

Reanimacja PS Vity

- Metal Gear HD i Legends of War do kolekcji

- Salt and Sanctuary, do skończenia. Szkoda że cyfrowo :/ 

20180203_141714.jpg 

Edytowane przez u55r

Opublikowano
2 godziny temu, Dajzner napisał:

Biała Vita:banderas:

Do dzisiaj nie rozumiem dlaczego oni nie wypuścili kolorowych konsol poza Japonią. Wziąłbym sobie taką mimo że większość interesujących mnie gier na ten system ograłem. Co za dzbany :facepalm:

Opublikowano

Dwie nowe zdobycze na najlepszą konsolę poprzedniej generacji :))) A wydałem na ten zestaw jedyne... 10 zł.

27336247_2058256494200967_6596393700906456974_n.jpg?oh=80d198addeb36bc9e5fd84f656987b9a&oe=5AE133AC

Opublikowano
3 godziny temu, kes napisał:

Do dzisiaj nie rozumiem dlaczego oni nie wypuścili kolorowych konsol poza Japonią. Wziąłbym sobie taką mimo że większość interesujących mnie gier na ten system ograłem. Co za dzbany :facepalm:

kolorowe vity sa swietne, pare razy myslalem o zakupie ale zmiana guzikow X, O troche lipa ;/ jeszcze gdyby ograniczlao sie to tylko do menu to nie tak zle, ale na reddicie czytalem ze niektore gry niestety tez maja przestawione guziki 

Opublikowano
13 godzin temu, kubson napisał:

kolorowe vity sa swietne, pare razy myslalem o zakupie ale zmiana guzikow X, O troche lipa ;/ jeszcze gdyby ograniczlao sie to tylko do menu to nie tak zle, ale na reddicie czytalem ze niektore gry niestety tez maja przestawione guziki 

A to dziwne bo grałem na pożyczonym japońskim białym OLEDzie i nie przypominam sobie zamiany przycisków (w grze czy menu).
Albo mam słabą pamięć albo nie przeszkadza mi to w ogóle.

Opublikowano
21 godzin temu, kes napisał:

Cala polityke sony wobec vity tak mozna podsumowac, to miejscami wygladalo tak ze oni celowo ja sabotowali by sie nie rozkrecila

Opublikowano

Tym razem celnicy nie przyglądali się

27574200_1294412510702371_90418145651379