Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velius 5 755 Opublikowano 6 lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 lutego 2018 Troche zakupów z grudnia i stycznia, bardzo korzystny zestaw gier 3DS z CEX oraz kilka gierek na Vite. 18 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. iluck85 2 965 Opublikowano 6 lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 lutego 2018 Czas start. Kupione dzisiaj (6) w MM. 18 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quake96 4 013 Opublikowano 6 lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 lutego 2018 (edytowane) Witam w obecnej generacji FAT pińcet giga, czerwony DS4, kable i płyta z FIFĄ 17 za 580 zeta. Jeden deal na forumku uciekł mi sprzed nosa, ale trafiła się też nie najgorsza okazja Edytowane 6 lutego 2018 przez Quake96 7 2 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. creatinfreak 3 859 Opublikowano 6 lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 lutego 2018 Może upoluje jakiegoś skorpiona 19 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aux 3 809 Opublikowano 7 lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 lutego 2018 Mam i ja! Pani w Saturnie dopiero metkowała i wklepywała dane do komputera. Ale bez problemu po chwili dostałem swoją kopię. Kurde, gdyby nie praca to bym zamówił kubełko KFC i przeszedł to cudo za jednym posiedzeniem. 19 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. golab 1 672 Opublikowano 7 lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 lutego 2018 jedno podobno niezły produkt kolaboracji jakiegoś chinskiego cudaka z platynowymi, a drugie do ogrania w najlepszej wersji, mam nadzieję, że bez bugów jak na konsoli, które odbierały mi smak grania 15 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 11 036 Opublikowano 7 lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 lutego 2018 (edytowane) Edytowane 7 lutego 2018 przez XM. 16 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BieŃ 924 Opublikowano 7 lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 lutego 2018 100 zl 13 1 Cytuj
Rayos 3 187 Opublikowano 7 lutego 2018 Opublikowano 7 lutego 2018 PSP GO bardzo fajna konsolka, mocno niedoceniona przez brak napędu UMD, ale pod ISO, czy emulatorki fantastyczny sprzęt 1 Cytuj
BieŃ 924 Opublikowano 7 lutego 2018 Opublikowano 7 lutego 2018 2 minuty temu, Rayos napisał: PSP GO bardzo fajna konsolka, mocno niedoceniona przez brak napędu UMD, ale pod ISO, czy emulatorki fantastyczny sprzęt Sedno Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. easye 3 390 Opublikowano 7 lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 lutego 2018 ale będzie nadrabianie - człowiek nie może uwierzyć, że był kiedyś Xbotem... Na PC zaś ostatnio Dragon Ball Xenoverse2 i nowy Marvel vs Capcom - a jeszcze Figterz trzba kupic i Bayonete 20 3 Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 7 lutego 2018 Opublikowano 7 lutego 2018 2 minuty temu, easye napisał: ale będzie nadrabianie - człowiek nie może uwierzyć, że był kiedyś Xbotem... Że za czasów pierwszego Xboxa? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MBeniek 3 260 Opublikowano 7 lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 lutego 2018 Jedyna edycja "specjalna" na jaką można było liczyć w Polsce I co dwa kolosy to nie jeden Spoiler do kolekcji brakuje mi jeszcze edycji z ps2 11 1 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 7 lutego 2018 Opublikowano 7 lutego 2018 Dawno mnie tak nie telepała obecność znaczka polskie napisy Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 7 lutego 2018 Opublikowano 7 lutego 2018 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Że za czasów pierwszego Xboxa? No PS2 wtedy lezalo praktycznie nie ruszane i wszystkie tego typu perelki czowiek przegapil przez Halo i Xlink Kai xD Ciesze sie ze teraz moge nadrobic, jeszcze w takiej oprawie, ktora zawstydza najnowsze produkcje! Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kermit 6 998 Opublikowano 7 lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 lutego 2018 wszedzie dobrze ale w domu najlepiej 42 4 5 Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 7 lutego 2018 Opublikowano 7 lutego 2018 (edytowane) 3 godziny temu, MBeniek napisał: Jedyna edycja "specjalna" na jaką można było liczyć w Polsce I co dwa kolosy to nie jeden Ukryj zawartość do kolekcji brakuje mi jeszcze edycji z ps2 Ta okładka z PS3 to jakbyś pirata miał. Nigdy nie kumałem tego przekładania okładek na drugą stronę, która nie ma paska z platformą. Średnio to wygląda według mnie. Tylko w edycjach od Xboxa One to fajnie wygląda. Edytowane 7 lutego 2018 przez MYSZa7 1 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 7 lutego 2018 Opublikowano 7 lutego 2018 35 minut temu, MYSZa7 napisał: Ta okładka z PS3 to jakbyś pirata miał. Nigdy nie kumałem tego przekładania okładek na drugą stronę, która nie ma paska z platformą. Średnio to wygląda według mnie. Tylko w edycjach od Xboxa One to fajnie wygląda. Na zdjęciu to może słabo wyszło, ale na pewno ta "artystyczna" okładka jest ładniejsza od tej normalnej. Spoiler Co prawda to jest z wersji amerykańskiej, ale europejska się niewiele różni. Właśnie żałuję, że to nie jest normą wśród wydawców - te alternatywne wersje okładek. Ja tam nie lubię jak okładki są zawalone różnymi znaczkami, logami, paskami i jeszcze nie daj boże ocenami czy recenzjami. Im mniej, tym lepiej A jak jest druga okładka, to ta pierwsza jak dla mnie może nawet wyglądać jak niesławna okładka z goty wersji od któregoś tam batmana. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hubert249 4 285 Opublikowano 7 lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 lutego 2018 (edytowane) Ja na szczęście mam okładkę bez sabotażu Sony Polska. Będę grał po raz pierwszy. Edytowane 8 lutego 2018 przez chris85 7 3 1 4 1 Cytuj
Rayos 3 187 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 12 godzin temu, MYSZa7 napisał: Nigdy nie kumałem tego przekładania okładek na drugą stronę, która nie ma paska z platformą. Średnio to wygląda według mnie. Tylko w edycjach od Xboxa One to fajnie wygląda. Też tak uważam, ale odwrócona okładka DOOMa w pudle z X1 jest PRZEPIĘKNA za to ta z team ico collection tandetna strasznie, zaraz wrocilem do oryginalnej, no ale wiadomo, co kto lubi Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 Ja pindole o co chodzi z tymi płatkami kwiatów? Chore O.O Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi