Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, Starh napisał:

Wybaczcie coś się skopało 

Edycja posta -> doubleclick na zdjęcie -> zmiana rozmiaru na 400-500 przy zachowanych proporcjach:potter:

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

A jakieś nowy gry na tego switcha macie? :yakubu:

Nie no pięknie :wub: 

Edytowane przez _Be_
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, ireniqs napisał:

Kilka nowości: nowy Uncharted, nowy Kolos i nowy Radiant :kaz:

zVCBwIK.jpg

6Ohm4TR.jpg

Nie pamiętam kiedy ostatnio widziałem książeczkę w grze na 3DSa; piękna jest. Ciekawe czy wydanie US/C też ma manual :/ 

Edytowane przez Dajzner
  • Plusik 1
Opublikowano

To jest artbook. Ładny muszę przyznać. Wydanie US ma mieć jeszcze ładniejszy ale i tak wydanie eu lepsze bo bardziej unikatowe. 3 sztuki na całą Europę :kaz:

• Plusik 1
Opublikowano

@ping

teraz juz nie trzeba uzywać przeklejasz linka bezpośrednio potem klikasz w obrazek i masz narzędzie do skalowania :potter: 

Opublikowano

Pingu jak zwykle niszczy dostawą z Nipponu. Killerski zestaw na obie plejstacje i neo geo cd. O Wonderswanie niewiele wiem, ale konsolki świetnie się prezentują. DragonBallZ to pierwsza część Budokaia, a te wersjach japońskich mają prawilną serialową muzę - klawy zakup. Ekstra cover do Resonance of Fate. Co to za tytuł na prawo Chaos Legion?

Opublikowano (edytowane)

@Ciwa

Zombie VS Kyukyusha, czyli Zombie kontra Karetki. Lubię te niszowe śmieci od D3 wydawane w serii simple 2000. Chciałbym mieć wszystko z tej serii :). O Swanach warto wiedzieć tyle, że jest na nie mało gier (a ciekawych praktycznie zero), plus większość sprzętów ma przykrą przypadłość - przyciskiem power da się uruchomić konsolę, jednak nie można jej już wyłączyć. Kiedyś kupiłem takiego Swanika za dwie stówki i sprzedawca (z polski) twierdził, że to normalne i żebym wyłączał sprzęt wyciągając baterię. Po jakimś czasie wyłączania konsoli w taki sposób, sprzęt się zjarał :)...

W tym zestawie dwie konsolki nie były w pełni sprawne, więc naprawiłem sobie wyżej wspomnianego Swana, a drugą sztukę, którą miałem zachomikowaną w szafie wzbogaciłem o działający przycisk power. Strasznie goowniane są te gumki.

Edytowane przez ping
  • Plusik 1
Opublikowano

To koniecznie badaj inne Simple 2000 hity - to tam narodziły się klasyki takie jak Onechanbara, Earth Defense Force, czy cała masa crapulców namiętnie wydawanych u nas przez Phoenix  Games i inne niszowe wydawnictwa. W zalewie goowna jest sporo ukrytych perełek - zawsze traktowałem tę serię jako następce Yaroze i prekursora indyków.

Opublikowano (edytowane)

Z serii Simple pamiętam jakieś Sumo na psxa, a z innych ciekawych japońców odkryłem ostatnio coś takiego:

Za(pipi)isty klimacik w moim przypadku przywołujący wspomnienia z młodzieńczych wakacji u dziadków na wsi. Podobno jest klika części.

Edytowane przez ciwa22
Opublikowano

Jest, ostatnia - trzecia - na PS3, oczywiście mam w zbiorach - chodzisz ziomeczkiem, zbierasz robale i kapsle po coli. Totalny relaksator i odskocznia od wyścigu szczurów, ale gra sama w sobie nie ma żadnego celu.

Opublikowano
1 godzinę temu, ping napisał:

Przeskalowałem wszystko ręcznie, potem kliknąłem zapisz - nie zapisało się. :cool: :Czesc:

Jakie ręcznie? Kilkasz na obrazek i fśśt zmieniasz rozmiar i siedzi