Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Czezare napisał:

Po ile i gdzie to wyhaczyłeś?

Na alledrogo za 369. Są też w x-komie, bodajże za 400 zł. 

Po pierwszy dniu testowania. Grają elegancko, zauważalnie lepiej niż MS Stereo Headset, którego do tej pory używałem. No i wygoda (prawie w ogóle nie czuje się ich na głowie) oraz jakość wykonania nieporównywalnie lepsza. 

Edytowane przez Hum
Opublikowano (edytowane)

MGS Survive? dałbym plusa za odwagę, ale popatrzyłem co za as to wrzucił to sobie odpuszczę

Edytowane przez MYSZa7
  • Plusik 1
  • Haha 2
Opublikowano

28156501_1879451545679895_165783723285938176_n.jpg

Dwie gierki z LRG właśnie wpadły. Żadna z nich mnie szczególnie nie interesuje, ale będę trzymał na ewentualną zamiankę. Kupiłem mega tanio, bo za 165zł - w zasadzie cena jak od Limited Run Games, tyle że bez kosztów wysyłki z USA.

• Plusik 5
Opublikowano (edytowane)

@raven_raven jakiś czas temu ktoś wyprzedawał swoją kolekcje Wii na allegro. Za pińcet cebul udało mi się kupić Xenoblade'a z pro padem, 2 częsci No More Heores, MadWorda i Red Steel 2 ; ]

@ping  indyki w wersjach limitowanych na Switcha będzie wydawać też Super Rare Games https://www.gamesindustry.biz/articles/2018-02-20-super-rare-games-bringing-limited-edition-indie-games-to-nintendo-switch

Pierwszą grą będzie Human Fall Flat i muszę przyznać że limitka prezentuje się zaj.ebiscie

3d3944dc91343.png

Edytowane przez Ryo-San
  • Plusik 1