Velius 5 709 Opublikowano 22 lutego 2018 Opublikowano 22 lutego 2018 Jest tez wersja standard. Niestety do 29 funtów widocznych na stronie nalezy sobie dodac 8 funtów za wysylke i 5 funtów za PODATEK. Ja odpadam bo gierki nawet nie znam. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ireniqs 3 025 Opublikowano 22 lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 lutego 2018 Przedwcześnie sprawiłem sobie prezent na urodzinki. 165hz robi różnicę. Co do reszty to nie wiem bo się nie znam Foruming poziom PCMR (tylko zdjęcie coś mało ostre wyszło) Wady monitora po kilku godzinach obcowania? Lekki backlight bleed w prawym dolnym rogu, spartański OSD z debilnym tłumaczeniem PL, brak czujnika światła. Zalety? Obraz jak żyleta, super kolory (po przesiadce z matrycy TN), ilość miejsca roboczego, stonowany wygląd całości (nie krzyczy: "jestem do gamingu svko!"). 11 2 Cytuj
Kornolio 1 053 Opublikowano 22 lutego 2018 Opublikowano 22 lutego 2018 2,5 klocka za monitor? Damn...szanuje. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 22 lutego 2018 Opublikowano 22 lutego 2018 Teraz żałuję, że nie poczekałem z zakupem swojego. Dopłaciłbym parę stówek i by był G-Sync + 165HZ Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 22 lutego 2018 Opublikowano 22 lutego 2018 @Ryo-San Nie został Ci jakiś Wiilot i grucha po tym zestawie. Szukam do WiiU by pograć (pierw kupić) w Mario Galaxy. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 22 lutego 2018 Opublikowano 22 lutego 2018 @marbel007 Ja nie pozbywałem się zestawu tylko ktoś wyprzedawał kolekcję i wtedy udało mi się ustrzelić kilka gier w dobrej cenie. Wiilota mam tylko jednego, grucha też sztuk 1 ale Willoty chyba nie są jakieś mega drogie. Sądze, że w stówce się zmieścisz. Mario Galaxy to masterpiece! Wczoraj skończyłem dwójkę i też mistrzostwo. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. stoodio 2 075 Opublikowano 22 lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 lutego 2018 Kolejna partia szlagierów w dobrej cenie: Tyle przegranych nocy... 25 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 22 lutego 2018 Opublikowano 22 lutego 2018 Pamiętam, że trailery tej Onimushy wyglądały jak życie. Żanreno srogi badass. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bjały 2 951 Opublikowano 22 lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 lutego 2018 Nie do końca zakupy bo OKEMI i power bank pokeball to prezenty. Reszta gierek kupiona od forumków. Deus za dare bo FARMEROS stwierdził że SF jest w ciut gorszym stanie niż podawał i dał go w gratisie! Co za TyP <3 16 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. raven_raven 12 013 Opublikowano 22 lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 lutego 2018 (edytowane) Dotarło The Evil Within 2 w wersji ze stealbookiem i koszulką Edytowane 22 lutego 2018 przez raven_raven 18 4 1 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 22 lutego 2018 Opublikowano 22 lutego 2018 Najlepszy RE4 od czasów RE4 i klon Tlou od czasów Tlou w jednym. Powinienem być Pan usatysfakcjojowany. Szkoda tylko że już nie tak poschizowany jak pierwowzór. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 22 lutego 2018 Opublikowano 22 lutego 2018 7 godzin temu, ireniqs napisał: Przedwcześnie sprawiłem sobie prezent na urodzinki. 165hz robi różnicę. Co do reszty to nie wiem bo się nie znam Wady monitora po kilku godzinach obcowania? Lekki backlight bleed w prawym dolnym rogu, spartański OSD z debilnym tłumaczeniem PL, brak czujnika światła. 144/165Hz to jest zupełnie inna jakość, po tym 60fps wydaje się jakimś żartem, pokazem slajdów. Połącz to jeszcze z G-Sync i tego się słowami nie da opisać, trzeba to zobaczyć. Poziom wyżej niż wszystko, co się do tej pory widziało. Gratuluję i witam po lepszej stronie życia. Jeśli chodzi o BLB, to może mylisz to z "posrebrzaniem", inaczej mówiąc IPS Glow? Najprościej sprawdzić to ruszając głową w stosunku do podejrzanego miejsca. Jeśli wraz z ruszaniem głową posrebrzenie znika/nasila się, to to jest to. Monitory ogólnie mają to w prawym dolnym rogu, bo tam jest OSD i jakiś tam układ scalony, przez co matryca inaczej przylega niż na reszcie panelu. Takie wytłumaczenie przynajmniej gdzieś znalazłem. U mnie na Acerze jest to samo, na początku strasznie przeżywałem, teraz znalazłem dosyć optymalne ustawienie monitora, gdzie to jest mało zauważalne i przestałem zwracać uwagę. Nie ma sobie co głowy tym zaprzątać, monitory IPS to nie OLED pod względem czerni, idealnie nie będzie. 36 minut temu, nobody napisał: Najlepszy RE4 od czasów RE4 i klon Tlou od czasów Tlou w jednym. Powinienem być Pan usatysfakcjojowany. Szkoda tylko że już nie tak poschizowany jak pierwowzór. A dziękuję za rekomendację, obie mam zamiar jeszcze w tym roku przejść Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 23 lutego 2018 Opublikowano 23 lutego 2018 144/165Hz to jest zupełnie inna jakość, po tym 60fps wydaje się jakimś żartem, pokazem slajdów. Połącz to jeszcze z G-Sync i tego się słowami nie da opisać, trzeba to zobaczyć. Poziom wyżej niż wszystko, co się do tej pory widziało. Gratuluję i witam po lepszej stronie życia. Jeśli chodzi o BLB, to może mylisz to z "posrebrzaniem", inaczej mówiąc IPS Glow? Najprościej sprawdzić to ruszając głową w stosunku do podejrzanego miejsca. Jeśli wraz z ruszaniem głową posrebrzenie znika/nasila się, to to jest to. Monitory ogólnie mają to w prawym dolnym rogu, bo tam jest OSD i jakiś tam układ scalony, przez co matryca inaczej przylega niż na reszcie panelu. Takie wytłumaczenie przynajmniej gdzieś znalazłem. U mnie na Acerze jest to samo, na początku strasznie przeżywałem, teraz znalazłem dosyć optymalne ustawienie monitora, gdzie to jest mało zauważalne i przestałem zwracać uwagę. Nie ma sobie co głowy tym zaprzątać, monitory IPS to nie OLED pod względem czerni, idealnie nie będzie. A dziękuję bardzo serdecznie Jak zwał tak zwał. Znika przy ruszania głową, owszem. W każdym razie jest poświata w prawym dolnym rogu. Na początku był szok jak zobaczyłem, chwilka zwątpienia, pokazałem bratu bo siedział na IPS wcześniej i powiedział "eee to normalka". Więc machnąłem na to ręką bo podczas normalnego używania nie widać tego wcale. Przestało mi przeszkadzać po kilku godzinach. Wyczytałem też że zdarzają się dużo gorsze ekrany, więc tym bardziej yebac. Co do reszty to Tak jak piszesz. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 lutego 2018 Opublikowano 23 lutego 2018 Nom, to normalka. Mógłbyś próbować zagrać w loterię wymieniania i zwracać ekran tak długo, aż dostaniesz jakąś perfekcyjną sztukę, ale ja się naczytałem asów co po 7 razy wymieniali i na końcu żałowali, że w ogóle zaczynali, bo pierwszy egzemplarz okazywał się najlepszy xd. IMO nie warto. 1 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 23 lutego 2018 Opublikowano 23 lutego 2018 Kolejne podejście do grindu. 4 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 23 lutego 2018 Opublikowano 23 lutego 2018 Liczyłem, że kupiłeś Destiny 2 to byśmy sobie razem postrzelali. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MEVEK 3 510 Opublikowano 23 lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 lutego 2018 Do mnie tez dziś coś przyszło.. może nie jeszcze PS4 Remaster, ale Oryginał. Az dziw, ze przyszło w jednym kawałku w takiej tekturce 20 4 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 23 lutego 2018 Opublikowano 23 lutego 2018 Ile dałeś? Ehh też muszę kiedyś dorwać jedynke na płycie. Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 23 lutego 2018 Opublikowano 23 lutego 2018 Te grube pudełka i te czarne płyty to chyba najpiękniejsza rzecz w growym świecie. 1 Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 23 lutego 2018 Opublikowano 23 lutego 2018 1 godzinę temu, Pupcio napisał: Ile dałeś? Ehh też muszę kiedyś dorwać jedynke na płycie. 15 Jurkow. Teraz trzeba sprawdzić, czy działa, ale na czym ??? Mam tylko ps3 slim w domu a na nim chyba sie nie odpali, ale z tego co popamiętam to mój brat wciąż posiada chlebaka z czasów premiery, którego mu podarowałem. Jest nadzieja. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 23 lutego 2018 Opublikowano 23 lutego 2018 10 minut temu, Pupcio napisał: odpali bez problemu Dziala! Mozna grac. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cottage 343 Opublikowano 23 lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 lutego 2018 W końcu ponownie ciemny i dodatkowo Skyrimek w promce 23 2 Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 23 lutego 2018 Opublikowano 23 lutego 2018 Dwie książeczki z Amazona, z tego jedna hardcover, dwie gerki z januszowych komisów. Megaman sztosik. 6 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi