Opublikowano 23 marca 20187 l Będzie grane z braciakiem. Trochę spontaniczny zakup ale trzeba pokazać devom ze jest zapotrzebowanie na kanapowego coopa a za stówkę to aż żal nie kupić I ten napis „sieciowzym” ale dzbany
Opublikowano 23 marca 20187 l Godzinę temu, ragus napisał: I jak Olsztyn? Czekam na Ciebie pod Alfa Bluber, bedzie minusik na żywo. Jutro w samo południe przy wejściu od strony Empiku Edytowane 23 marca 20187 l przez Luk248
Opublikowano 23 marca 20187 l "w sieciowzym" ? Nic dziwnego ze za stówkę Okładka PS4 Edytowane 23 marca 20187 l przez yab
Opublikowano 23 marca 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W dniu 16.03.2018 o 15:58, MEVEK napisał: Zobaczcie co mi ze stanów przyszło... MGS'a wszyscy znamy.. Pokaż ukrytą zawartość Ale z MG Rex'em jeszcze nie miałem do czynienia w realu. Granie to co innego. Teraz poznaje maszynę od podstaw, tylko popatrzcie ile zabawy przede mną. Jaram sie, jak dzieciak nowa zabawką 2.5 godziny składania dwóch podzespołów: Rail Gun'a i Radome. Strasznie podekscytowany jestem. Problem w tym, ze nie wszystkie elementy pasują idealnie do siebie i trzeba je szlifować pilnikiem do paznokci, albo klejić, bo sa za luźne. Ale sama zabawa składania i poznawanie robota jest bezcenna Pochwale sie, jak złożę całego, za jakiś czas Projekt Rex skończony, po około 6 godz. składania. Oto efekt końcowy.. Najważniejsze, ze operacja przeszła sprawnie i bez większych przeszkód. Wizualnym dyskomfortem imo, sa te szare kropeczki, ktore pozostały, po łączeniach z obudową w której byly osadzone. Nie wiem, czy projekt malować, bo i tak ładnie sie prezentuje i przy okazji pasuje do koloru szaraczka Jak oceniacie ? Edytowane 26 marca 20187 l przez MEVEK
Opublikowano 23 marca 20187 l 47 minut temu, MEVEK napisał: Wizualnym dyskomfortem imo, sa te szare kropeczki, ktore pozostały, po łączeniach z obudową w której byly osadzone. papierem ściernym je potraktuj
Opublikowano 23 marca 20187 l Najlepiej takim ze 2000 papier ścierny, żebyś nie miał głębszych zadrapań.
Opublikowano 23 marca 20187 l 31 minut temu, messer88 napisał: papierem ściernym je potraktuj 25 minut temu, Faka napisał: Najlepiej takim ze 2000 papier ścierny, żebyś nie miał głębszych zadrapań. Na jasnym jest git, ale na ciemnym juz nie, bowiem te elementy jaśnieją podczas szorowania. W sumie na razie próbowałem tylko 120, ale tym 2000 z chirurgiczna precyzją może sie udać. Sa jeszcze papiery na mokro i to moze byc wyjście. Dzieki. Edytowane 23 marca 20187 l przez MEVEK
Opublikowano 23 marca 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przyszła dzisiaj wielka paka: A w niej: Żartowałem (chociaż ten sztosik też mi przyszedł w tym tygodniu z ebaya, 42dni czekania :yao:) Spoiler Winyl i pozytywka pięknie grają, jutro będę sprawdzał to co niepotrzebnie wrzucali do pudełka czyli grę Dobrze jest być dzieckiem, dobrze jest być graczem, yebać "dorosłość". Edytowane 23 marca 20187 l przez ireniqs
Opublikowano 23 marca 20187 l 5 minut temu, MEVEK napisał: Na jasnym jest git, ale na ciemnym juz nie, bowiem te elementy jaśnieją podczas szorowania. W sumie na razie próbowałem tylko 120, ale tym 2000 z chirurgiczna precyzją może sie udać. Sa jeszcze papiery na mokro i to moze byc wyjście. Dzieki. Na mokro to możesz tym 2000 zrobić i będzie git malina
Opublikowano 24 marca 20187 l Ten po prawej wygląda jak Nathan Drake po przejściach a ten po lewej jak stary i nie zalany Julian z Chłopaków z Baraków.
Opublikowano 25 marca 20187 l 5h to chyba tylko biegłeś przed siebie i z prawie nikim w ogóle nie rozmawiałeś? a tam dialogi i te odzywki dobry klimat robią, tak samo jak mini gierki, rzutki etc Nam spokojnie z 10h się zeszło robiąc wszystko co się da
Opublikowano 26 marca 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trochę dobroci do grania we wstecznej. Dziękuję Pan Spencer
Opublikowano 26 marca 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dobry początek tygodnia. Ostatnio mocno Nintendo jestem.