Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  W dniu 30.04.2018 o 15:21, chrno-x napisał(a):

Dobry kolego podziel się informacjami ile czasu musiałeś czekać na przybycie tego zacnego wydania i czy jest spory problem aby sprowadzić sobie go do Polandii?

Amazon.co.jp wysłał w poniedziałek, w piątek było u mnie. Lepiej niz niezle.

200 polskich złotych

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Same nowe generacje widze to trochę staroci na tablicę leci :) Kwietniowe zbiory na PSX'a i PS2

kzI3f6E.jpg
SIbvesC.jpg

Opublikowano

Jak juz brałeś Goldy to mogłeś wziąć ta nowa ulepszona wersje:)

Opublikowano
  W dniu 1.05.2018 o 21:22, Hoipolloi napisał(a):

SIbvesC.jpg

Dino Crisis, cóż za wspaniała seria (dwie pierwsze części), jak ja czekam na kolejną część, reboot, remaster, cokolwiek... :(

Opublikowano
  W dniu 2.05.2018 o 07:39, kubson napisał(a):

Jak juz brałeś Goldy to mogłeś wziąć ta nowa ulepszona wersje:)

Mam te same, ktore wciąż działają bardzo dobrze. Problem to zdzierająca sie skórka kryjąca uszy - prawdopodobnie od częstego użytkowania. 

Za te dałem 55 euro, także dobry deal, tym bardziej, iz jestem zadowolonym posiadaczem. 

Opublikowano

Jestem spontanicznym człowiekiem, więc kiedy wstałem rano, to powiedziałem do mamy: Mamo, daj mi na konsolę do gier wideo. Matka trochę kręciła nosem, ale w końcu dała, jednak nie tak do końca za darmo, bo musiałem przy okazji zrobić jej zakupy w zieleniaku, jak również obiecać, że w końcu poszukam sobie pracy. Twarda z niej negocjatorka, więc z bólem serca przyjąłem warunki i o ile z tym drugim mogę grać na czas, to zieleniak trzeba było w drodze powrotnej zaliczyć. Ech, zawsze pod górkę.

20180430_113658.jpg

Na koniec się trochę zdenerwowałem, bo robi człowiek w takim Saturnie zakupy na prawie 2 tysiące złotych i nawet reklamówki za darmo na to nie dadzą. Musiałem dopłacić 2 zł z własnej kieszeni. Ech.

Opublikowano

Wspaniała nowa gierka na PC za 80 zł nowa, w wypasionej edycji. Nie było innej opcji jak brać na blantmana. No i jeszcze sztosik na PS4, którego miałem sobie odmówić na jakiś czas, ale przy zalewie używek w PT nie mogłem się powstrzymać. Niech ta pier,dolona majówka się kończy, I wish I was home listening to swans playing video games.

1f8543a3cef7312a2bc2b68521d7b386.jpg
6099d2cba2c598aa5701dbd3e69af1a6.jpg
67f47586c28668c57ce538163142457c.jpg
5c1d2357d0cb846ab3a98b4a9285ec7b.jpg

Opublikowano

Chyba też sobie zapodam tego Frostpunka po majówce i po wypłacie. :fsg:  Dawno nic nie brałem na :master:

Opublikowano
  W dniu 2.05.2018 o 10:16, Kmiot napisał(a):

Jestem spontanicznym człowiekiem, więc kiedy wstałem rano, to powiedziałem do mamy: Mamo, daj mi na konsolę do gier wideo. Matka trochę kręciła nosem, ale w końcu dała, jednak nie tak do końca za darmo, bo musiałem przy okazji zrobić jej zakupy w zieleniaku, jak również obiecać, że w końcu poszukam sobie pracy. Twarda z niej negocjatorka, więc z bólem serca przyjąłem warunki i o ile z tym drugim mogę grać na czas, to zieleniak trzeba było w drodze powrotnej zaliczyć. Ech, zawsze pod górkę.

20180430_113658.jpg

Na koniec się trochę zdenerwowałem, bo robi człowiek w takim Saturnie zakupy na prawie 2 tysiące złotych i nawet reklamówki za darmo na to nie dadzą. Musiałem dopłacić 2 zł z własnej kieszeni. Ech.

A to nie dlatego, że Unia Europejska zakazała darmowych reklamówek? Teraz jedynie mogą być płatne?

Opublikowano

Nastepny tydzień następna dobra gierka w wyśmienitym wydaniu za grosze tylko na pc 

n8M21gV.jpg

Ten steelbook sam seks :)

t4mXevJ.jpg

w spoilerze reszta zawartości w tym karty władców z opisami z drugiej strony

Pokaż ukrytą zawartość

Przepraszam jak zdjęcia troszkę niewyraźne to z podniecenia że moja ulubiona seria wraca po kilku latach do historycznych realiów :obama:

Opublikowano
  W dniu 2.05.2018 o 14:08, Krzysztof Tomczak napisał(a):

A to nie dlatego, że Unia Europejska zakazała darmowych reklamówek? Teraz jedynie mogą być płatne?

A w zieleniaku dostałem za darmo. Szach mat.

Nie no, bekę cisnę, bo zawsze mnie to bawiło i wyczuwam zażenowanie u kasjerki, gdy mówi "muszę panu do tej kwoty 2 zł doliczyć". 

Wtedy ja miłosiernie kiwam głową ze słowami "no trudno, cóż począć".

Opublikowano

Dobre promo w Auchan to wziąłem

QRrABRY.jpg

Opublikowano

Coś dla ojca, coś dla syna.

Chłopcze ! 

S3jMgIw.jpg

Edytowane przez giger_andrus

Opublikowano

IM6PM5w.jpg

Donki :banderas: 

Edytowane przez kes

Opublikowano

Dziś poszedłem na spacerek, to też wpadło kilka gierek.

kJgu1Us.jpg

Wonderboy i Voez :banderas: na Switcha, Destiny 2 w cenie dwóch czteropaków piwa, King of Fighters 94 na NeoGeo MVS za siedem dych i parę pomniejszych pierdółek :).

Edytowane przez ping

Opublikowano

Małe zakupy na rozruszanie switcha po 5 miesiącach. W sumie rozgrzewka przed donkey kongiem (nigdy na wii u go nie skończyłem)  i octopath. Przy okazji gra którą zabieram ze sobą na wakacje :D

xm2PEy0.jpg

Opublikowano

Rockstar  jestem gotowy   :lapka: 

Dyd46lz.jpg

SHAUiM9.jpg

Wiem, że kable chamsko wiszą. Niestety na stoliku zabrakło już  miejsca dla PS4, później  jakoś je ogarnę. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

chris85@ Warto tego pada?