Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Zdjęcie Ficka z duszą. xD Wystarczy powiększyć. :fsg:

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dziś obrodziło w taniznę.

31118478_2127557710813419_56595353400256

Trochę gier Nintendo, bo w Polsce trudno o nie. Najbardziej zadowolony jestem z dwóch Donkey Kongów, chociaż to straszne dziwadła... (Barrel Blast i Jungle Beat). Wyścigi Yu-Gi-Ohowe też moga być interesujące, a cała reszta to zapychacze. PN03 na handelek/wymianę.

31729560_174997573199572_732540078588428
Dragon's Dogma w pełni po angielsku, bo nie pamiętam, czy mam, czy się pozbyłem. Jojo's wzięty, bo kiedyś wykluczyłem z kolekcji celem nabycia wersji EU. O Aquanaut's Holiday myślałem już z dobre 10 lat temu, ale jakoś nie było okazji do zakupu. Oprócz tego Musou Orochi 2 i Naruciak, a także kilka gier na plejkę do pchnięcia dalej.

31163043_1628869750493905_48975798808304
31729560_449819332143025_816920273100996

Niedawno wróciłem do rozbudowywania kolekcji PSP, więc nie mogłem się oprzeć łyknięcia niedostępnych u nas rzeczy. Suikoden, Talesy, Kenka Bancho, GachiTora czy Grand Knights History (od Vanillaware) to bardzo uczciwe propozycje.

Edytowane przez ping

Opublikowano

@ping weż już wracaj z tej Japonii, bo trzeba będzie zamknąć temat haha.

Opublikowano
39 minut temu, ping napisał:

Jungle Beat

Bardzo fajna gra w sumie

Opublikowano

Pinger, polecam dorzucić do zestawu jeszcze jedną kopię Aquanaut's Holiday na handel ze mną, jeśli oczywiście cena w miarę przyzwoita. Jaką masz wersję gry? Bo na południowo wschodnią Azję wyszła też angielska wersja kilka miesięcy po premierze okrzakowanej.

Dziwię się że nowego GOWa nie wziąłeś, podobno fajny...

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano

@ping ale rozumiem ze Ty tego nie przywozisz ze soba samolotem tylko osobnym kontenerem kiedystam?

Opublikowano

Za Aquanautów zapłaciłem około 40zł. Wersji angielskiej tutaj nie ma, trzeba polować na eBayu, ale to już droższa impreza. W sumie zdziwiłem się, że udało się ustrzelić, bo gierka dość niszowa i stara. Zamiast GoWa wolę Hokuto ga Gotoku i Kiwami 2, ale nadal się nie zdecydowałem - zanim zacznę w to grać, to zdąży już wyjść w EU (no, może prócz Hokuto).

@Szejdi 2x 23kg bagaż :lapka:

Opublikowano

Będzie granie w 4K HDR na Scorpionie :banderas:

@Bzduras dzięki za zakup w Cexie ostatniej sztuki!

dZVQmAN.jpg

Opublikowano

Zerwanie tych kretyńskich cexowych naklejek w gratisie.

Opublikowano

Pani Boziu, piykniy pytom sprow, coby mie ta gra łozjebała na atomy

Ztvs5df.jpg

Kratos tys na połecce prawilnie łot premiery :cool:

wvvIJTR.jpg

Opublikowano

donkey kong na styk rozmiar mistrzowski

Opublikowano

Paweł a jak twoja armatka?

Opublikowano

Plus dla pana Masorza za najlepszą płytę Pantery na półeczce

Opublikowano

A ja taki zestawiek dziś kupiłem. Dobra gierka na kolorową konsolkę dla dzieci, bananki dla wczuwki, i kubeczki aby kawka przy graniu smakowała jeszcze lepiej :)
a779d6b42625df86d6b23e1d06ebcea9.jpg

Opublikowano
Teraz, creatinfreak napisał:

A ja taki zestawiek dziś kupiłem. Dobra gierka na kolorową konsolkę dla dzieci, bananki dla wczuwki, i kubeczki aby kawka przy graniu

Przy granku chyba chcialeś powiedzieć 

Opublikowano

32089149_2182051375143577_67728549268810

kilka szrotów właśnie dotarło 

Opublikowano

Ale zayebiste gierki. Po ile teraz lata w Europie Project Zero na Wii?

Opublikowano
Ale zayebiste gierki. Po ile teraz lata w Europie Project Zero na Wii?
Wyszło jakieś 150pln z eBay;)

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

4k wita, na razie PC master race, ale we wrzesniu wjedzie prosiak pod Spider-Mana, GOW i Detroit Become Human ;)

Szczerze? Nie myślałem że jest aż taka różnica pomiędzy 2160p a 1080p, no ale taka FH3 czy Destiny 2 wygladaja obłędnie :o

FMSNfsD.jpg

iOpxNPC.jpg

Opublikowano

Rozbiłem bank w growym sklepiku obok :D

7uVdNYG.jpg4fcr92g.jpg0ugpbSD.jpgaPyryeQ.jpg

MGS - Płytka numer jeden ładna, choć kilka rysek ma, w tym jedną dłuższą (jakby ktoś przytarł o coś), ale wciąż wygląda bardzo dobrze jak na przeszło 19 lat, więc dałbym jej minimum uczciwe 4+ lub 5- w skali do 6. Płytka numer dwa jak na używkę to 6/6, bo jest praktycznie jak nowa. W komplecie papierologia widoczna na zdjęciu i płytka z demówką ISS 98. Niestety brak demka Silent Hill, które jak mniemam po papierach, powinno być w zestawie zamiast demo ISS.

Oddworld - Obie płytki niczym nowe, do tego widoczna na zdjęciu papierologia :) Komplet cud miód i orzeszki :D

Medal of Honor - Płytka w podobnym stanie co MGS CD1. Trochę standardowych, słabszych rysek, ale nic co by z pewnością wpływało na komfort odczytu :) W zestawie oczywiście widoczna na foto instrukcja.

50zł za taki zestawik było myślę uczciwą ceną. Jeśli ktoś zastanawia się czemu nie nazwałem tego okazją, to niech się dobrze przypatrzy zdjęciom, a odkryje sekret tej niskiej ceny :D

Edytowane przez Quake96