Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
W dniu 15.05.2018 o 18:38, Ins napisał:

Przenośna Fifa ? Czemu nie.

wUTnPQN.jpg

@Ins

Gdzie kupowałeś? Widzę, że są dwie wersje nowej okładki na Mistrzostwa Świata. Jedna jak Twoja, tektura nałożona na pudełko z oryginalną okładką, a druga z podmienioną oryginalną okładką na tą nową. W dodatku w środku instrukcja też jest z nową grafiką.

Edytowane przez Emtebe
Opublikowano (edytowane)

Kupowane w Saturnie. Wszystkie sztuki takie były. Ewidentnie widać, że te tekturki dostali osobno bo jak się wyjęło z niej pudełko z zafoliowaną grą to była na niej stara cena czyli 219zł ;]

Edytowane przez Ins
Opublikowano

To w Euro RTV AGD jest wersja w nowej okładce zamiast starej a w pudełku instrukcja też z nową grafiką. Ciekawe z czego to wynika? Dystrybutor chyba ten sam? Poza tym tekturowa nakładka chyba łatwiejsza do wykonania niż wsadzanie nowej instrukcji i i okładki, po czym ponowne foliowanie tego.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, ping napisał:

Gdyby mi nie zdechł pod koniec zeszłego roku Galaxy S3 to pewnie nadal bym na nim siedział, bo w choooyu mam telefoniki, ma dzwonić i robić rozmazane foty.

U mnie nawet ta druga opcja odpada, więc moja Nokia 3510i nadal świetnie spełnia swoje zadanie :D

A do mnie dotarł component do pierwszego Xboxa :D Jakość obrazu między composite a component - niebo a ziemia.

Sa5kfHD.jpg

Edytowane przez Quake96
  • Haha 1
Gość _Be_
Opublikowano
12 godzin temu, ping napisał:

Jezu ale pierd.olenie. Blubi opanuj się :daddy:

Gdyby mi nie zdechł pod koniec zeszłego roku Galaxy S3 to pewnie nadal bym na nim siedział, bo w choooyu mam telefoniki, ma dzwonić i robić rozmazane foty. Może Czoko podchodzi do życia w podobny sposób. Po stokroć lepiej kupić nowe gierki, które cieszą, niż nowy telefon żeby fotki wychodziły lepiej. Jest dusza, jest klimat. Najgorsze foty to te w super rozdzielczości na białym tle, jak na stronie sklepu. Hrrr ptfu!

Brzydkie zdjęcie = zero plusa :potter: 

Opublikowano

oczywiście, wszystko prócz skyrima special edition sprzedaję (jak ktoś coś to :ogor:) i wtedy wleci Evil Within 2 na pierwszy rzut

Opublikowano

Zakup dotarł.
Dodatkowa ładowarka, dwie folie na wypadek jakby pierwsza próba była nie udana (obecna na switchu nie jest nałożona tak jakbym chciał) oraz karta pamięci bo zapewne będę kupował cyfrówki

W przyszłym miesiącu pro controller i będzie super!fa3e4cb3e52158281b0ba45efcdad54d.jpg

• Plusik 6
  • Lubię! 1
Opublikowano
W dniu 18.05.2018 o 18:06, Shen napisał:

Na forumku mowia, ze podobno dobra seria to monster hunter, to wzialem sobie na probe.

Do tego Nioh niePL trzeba nadrobić.

Ale wiesz, ze stories nie ma praktycznie nic wspólnego z główna seria?

Gość ragus
Opublikowano

Przecież guernica zjadł zęby na MonHunie.

Ty dzbanie xD