Square 8 604 Opublikowano 1 czerwca 2018 Opublikowano 1 czerwca 2018 3 godziny temu, ragus napisał: Zgubiłem płytę i musialen kupić jeszcze raz xd. Taka gra, że nie żałuję. Najlepsze IP na PlayStation. To kiedy latamy? Ostatnio pograliśmy z @c0ŕ i przydałoby się więcej pilotów. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 1 czerwca 2018 Opublikowano 1 czerwca 2018 ech, piękny byłby swiat gdyby w WipEouta grało tyle osób co w fifę Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hoipolloi 1 318 Opublikowano 1 czerwca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 czerwca 2018 Majowe zakupy. Doszło trochę ciekawych pozycji z RPGów i pozostało około 150 gier do zakończenia kolekcji. 14 1 Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 1 czerwca 2018 Opublikowano 1 czerwca 2018 9 godzin temu, Rayos napisał: dobrze, że poszedłeś do okulisty, przydadzą Ci się szkła do czytania tej drobnej czcionki Większym problemem jest fakt, że wprowadzenie w mechanikę gry jest praktycznie zerowe, heh. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bansai 11 198 Opublikowano 2 czerwca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 czerwca 2018 Ostatni zabek czosnku uzylem wczoraj do spaghetti, ehh 14 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blantman 5 780 Opublikowano 2 czerwca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 czerwca 2018 6,2 gb do ściągnięcia na łoniaku jakby ktoś chciał wiedzieć. Dawno nie kupiłem gierki w ciemno zobaczymy czy będzie git. 13 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 042 Opublikowano 3 czerwca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 czerwca 2018 (edytowane) Weekend trochę nadwyrężył portfel, ale wysłałem do polski dość sporo stuffu ze źródła najbardziej zadbanych gier i sprzętu... Sporo dubli na Xboksa, ale limitowane DoA, Nier Gestalt (inny główny bohater niż w wersji EU), N3 II, Sonic World Adventure i druga część pastgenowej Onechanbary robi robotę. Tą ostatnią mam na PS3, ale od premiery leży w folii i ze względu na zapędy kolekcjonerskie po prostu szkoda mi jej rozpakowywać skoro tyle lat leżała. Ogra się na Xboksie. W końcu śliczna pomarańczka w boxie z papierami i playerkiem. Chodząc niedawno po tokijskich sklepach z używanym sprzętem spotykałem pomarańczowe gacki w dobrych cenach (około 70zł), ale ani nie było pada, ani kabli - na komplet w kartonie nie było szans. Zawsze mi się mega podobał ten kolor i po przegranej ostatnio aukcji allegro stwierdziłem, że nie ma co czekać. Mały śmietnik, wzięty przy okazji głównie ze względu na gackowe gry (w tym limitka Crystal Chronicles). PS2-ki w boxie to coraz rzadszy widok. Zwłaszcza w dobrym stanie - czas się zbroić mili państwo... BB Unit na handel, bo mam już swój w idealnym stanie (ewentualnie będę się pozbywał swojego egzemplarza, bo ten który leci jest nieużywaną nówką). Zapas niewydymanych padów do N64 i kilka ciekawych gier (no, crapulce też są...). A tu straszna wtopa z mojej strony - chciałem jakieś Wii na zapas i z rozpędu ustrzeliłem zestaw z family trainerem. Spory karton i nie wiem co z nim zrobić. Ciekawostką jest guidebook do Doubutsu no Mori (u nas Animal Crossing) - lubię ładnie wydane książki growe, w Japonii jest tego multum i poza samym opisem/poradami często można nacieszyć oczy masą fajnych concept artów i innych takich. W komplecie znalazł się też oficjalny zestaw do czyszczenia soczewki - nawet nie wiedziałem, że Nintendo coś takiego wypluło. Teraz tylko poczekać 2-3 miechy i będzie można się bawić... Na szczęście na dniach spodziewam się 40kg dobroci, co by nasycić apetyt. Tym razem mocno nastawionych na tematykę PlayStation. Edytowane 3 czerwca 2018 przez ping 33 7 1 Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 3 czerwca 2018 Opublikowano 3 czerwca 2018 Jakbyś chciał puścić jednego niewydymanego pada do N64 to Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 3 czerwca 2018 Opublikowano 3 czerwca 2018 Tales of Vesperia <3 Chcialbym zeby ta gierka do wstecznej wpadla Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 3 czerwca 2018 Opublikowano 3 czerwca 2018 @chmurka No to za jakieś trzy miechy (xD) dam znać. Też bym chciał Vesperię we wsteczniaku - nigdy nie dokończyłem. Jedyne talesy u Microsoftu [*]. 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 czerwca 2018 Opublikowano 3 czerwca 2018 I najlepsze talesy w jakie grałem w ostatnich 2 generacjach a próbowałem wszystkich. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. _Shaman_ 867 Opublikowano 3 czerwca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 czerwca 2018 Parę gratów z ostatniego miesiąca 28 4 Cytuj
czapa 671 Opublikowano 3 czerwca 2018 Opublikowano 3 czerwca 2018 Panie Shamanie skąd żeś Pan wziął Sega CD? Bo też poluję na nią ale w jakiejś rozsądnej cenie. Cytuj
_Shaman_ 867 Opublikowano 3 czerwca 2018 Opublikowano 3 czerwca 2018 (edytowane) 16 minut temu, czapa napisał: Panie Shamanie skąd żeś Pan wziął Sega CD? Bo też poluję na nią ale w jakiejś rozsądnej cenie. OLX, aczkolwiek to nie była jakaś szczególna okazja, tylko w miarę przyzwoita cena (3 stówki za komplet z MD2 i Ecco). Edytowane 3 czerwca 2018 przez _Shaman_ Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 3 czerwca 2018 Opublikowano 3 czerwca 2018 Zayebista okazja. Jak kupiłem na forume za 450zł ze trzy lata temu to byłem bardzo zadowolony. Cytuj
_Shaman_ 867 Opublikowano 3 czerwca 2018 Opublikowano 3 czerwca 2018 28 minut temu, ping napisał: Zayebista okazja. Jak kupiłem na forume za 450zł ze trzy lata temu to byłem bardzo zadowolony. Myślałem że jakoś po 350-400 latają na allegro, ale już dawno tam nie widziałem gołej sztuki, więc w sumie możesz mieć rację. No i trzeba też wziąć pod uwagę, że kupowałem niesprawdzoną, a już raz się nadziałem na zepsutą (teoretycznie nic poważnego - parę wyłamanych zębów w mechanizmie lasera, ale do tej pory nie udało mi się znaleźć tych części). Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 3 czerwca 2018 Opublikowano 3 czerwca 2018 9 godzin temu, ping napisał: Zapas niewydymanych padów do N64 i kilka ciekawych gier (no, crapulce też są...). 9 godzin temu, chmurqab napisał: Jakbyś chciał puścić jednego niewydymanego pada do N64 to Panowie - są zamienne części do oryginalnych padów - prowadnice, grzybki i pudełko w którym grzybek jeździ. Wiem bo sam sprowadzałem w dużej ilości z US. Działa ideolo. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 4 czerwca 2018 Opublikowano 4 czerwca 2018 Kiedyś były od chińczyka, ale tu trzeba było coś spiłować, tam nie do końca coś pasowało, ścierały się szybko i tak dalej. Rozumiem, że te amerykańskie to jakiś wynalazek z metalu? (coś mi się obiło o oczy). Jakie to koszta? Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 4 czerwca 2018 Opublikowano 4 czerwca 2018 Zamienniki analogów (obydwa rodzaje, klasyczny i wersja gamecube'owa) to o kant dópy potłuc, nie polecam. A prowadnice rzeczywiście widziałem, ale jakoś nigdy nie chciało mi się z tym yebać. Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 5 czerwca 2018 Opublikowano 5 czerwca 2018 W dniu 4.06.2018 o 09:21, ping napisał: Kiedyś były od chińczyka, ale tu trzeba było coś spiłować, tam nie do końca coś pasowało, ścierały się szybko i tak dalej. Rozumiem, że te amerykańskie to jakiś wynalazek z metalu? (coś mi się obiło o oczy). Jakie to koszta? Nie, plastik o bardzo duużej wytrzymałości. Zamontowałem do mojego pada i różnica była kolosalna. Stronkę posłałem na PW W dniu 4.06.2018 o 09:49, chmurqab napisał: Zamienniki analogów (obydwa rodzaje, klasyczny i wersja gamecube'owa) to o kant dópy potłuc, nie polecam. A prowadnice rzeczywiście widziałem, ale jakoś nigdy nie chciało mi się z tym yebać. Prowadnice mało dadzą jak to pudełeczko jest przetarte w środku. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 czerwca 2018 Opublikowano 6 czerwca 2018 i cyk mesjasz od pana ragiego 5 2 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 czerwca 2018 Opublikowano 6 czerwca 2018 Czemu nie Gotyk? Ta sama cena, no moze dyszke, dwie wiecej. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 6 czerwca 2018 Opublikowano 6 czerwca 2018 Edycja kolekcjonerska że zdjęcia jest bezcennym unikatem. Też miałem taką wersję Nioha od orzeszka. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 czerwca 2018 Opublikowano 6 czerwca 2018 @Kobik zobaczę czy się wkręcę najpierw a potem będę myślał o dodatkach, to mój drugi kontakt z souls-like w życiu po dwóch godzinkach w Demon's Souls 5 lat temu xd Cytuj
Pupcio 18 429 Opublikowano 6 czerwca 2018 Opublikowano 6 czerwca 2018 te ekskluzywne dodatki z forumka są najlepsze 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi