Opublikowano 6 czerwca 20186 l wersja z żóltym prostokątem? greg by robił drame nawet jakby pożyczył widze ragi, ze capcom cie ladnie goli xd
Opublikowano 6 czerwca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trochę zakupów z tego i z zeszłego miesiąca.
Opublikowano 6 czerwca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czerwiec zapowiada się skromnie jeżeli chodzi o nowe tytuły, ale lepszy rydz niż nic
Opublikowano 6 czerwca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wpadło trochę gratów. Giery na Switcha. Dzięki @Cottageza zaufanie i cymes stan! Trochę gier na klocucha - najbardziej cieszę się z Labyrinth Cross na X360. Że Dead Man's hand (straszny crap) został wydany w Japonii, to jestem pełen podziwu... Jest tu kilka dubli, ale trudno. Japońskie demony, White Knight Chronicles wraz z sequelem, Monhun 3 z PSP i Super Robot Taisen to dobre dodatki do kolekcji. Trochę gier w stanie jak nówka - przekozackie są shmupowe przygody bandy drombo (o dziwo całkiem kosztowna gra), Raidena mam już w premierze ale tego sobie zostawiam bo tak zachowanej kopii już nigdy nie zdobędę. Clock Tower 2, Motor Toon Grand Prix 2... (czyli co było przed Gran Turismo) - no, jestem zadowolony. Tutaj wielki miszmasz. W zasadzie Vampire Savior EX wybija się najbardziej. Mordoklepy Capcomu wolę na saturna, ale cóż mogę począć, niech leży :). Edytowane 6 czerwca 20186 l przez ping
Opublikowano 6 czerwca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejny eksik do kolekcji.Mam nadzieję, że będę zadowolony [emoji4]
Opublikowano 8 czerwca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolosalne klejnoty swoich generacji
Opublikowano 9 czerwca 20186 l Piękna okładka. Podwójna moc widzę Edytowane 9 czerwca 20186 l przez sprite
Opublikowano 9 czerwca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edytowane 9 czerwca 20186 l przez kes
Opublikowano 9 czerwca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnio się nabrałem i kupiłem przewodowy pad firmy hori a wiec teraz już poprawny zakup [emoji4]
Opublikowano 9 czerwca 20186 l myslalem ze to tylko na pl rynek xD no nie zmienia to faktu ze okladka paskudna
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Po wczorajszym luźnym "Let's get you a new controller and I'll take yours" rzuconym przez Ruską podczas konfy nie spodziewałam się takiego obrotu spraw.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierwsze paczki na ten miesiąc. Ku.rwa handheldzie jak ja cię tera kochom Edytowane 12 czerwca 20186 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Sorry za offtop ale nie wiedziałem gdzie z tym pytaniem uderzyć a nie będę zakładał tematu pod jedną szybką sprawinę. O co biega? Chce kupić figurkę z giereczki na amazonie(niemiecki z wysyłką do Polski) ale nie łyka mi karty. Nie wiem o co biega a figurki zostały już tylko 3 sztuki więc zależy mi na czasie. Dlatego mam pytanko - może ktoś ma konto na amazonie i nie ma problemu z kartą i chciałby mi pomóc w zakupie? Oczywiście oddam dokładnie tyle ile ściągnie z karty plus dorzuce jakiś bonusik na waciki. Jakby co to zapraszam do na priv żeby nie zaśmiecać tematu.