PATRYG 290 Opublikowano 13 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2018 Coś do grania czytania i do tego symulator maszynisty 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hum 3 699 Opublikowano 13 czerwca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2018 Kiedy ja to wszystko przejdę... społeczeństwo wymaga ratunku. 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2018 Jaki tv z kaczora donalda Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 13 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2018 co to za kineskop Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 13 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2018 Jakiś sony bravia lcd 40 cali z 2012 czy coś koło tego. Jeszcze daje radę, ale generalnie jest do wymiany, pod koniec tego roku to nastąpi, jak wszystko dobrze pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 13 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2018 wydawał się mniejszy, jeśli full HD to spoko, ale do tego koxa na dole musisz sobie walnąć coś lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 13 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2018 Oczywiście, że ma FHD, a na dole jest XO bieda edition. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 14 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2018 Zobaczymy 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 15 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2018 To jest MAX pod maską dla tego samochodu 5 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Duki 105 Opublikowano 15 czerwca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2018 19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 045 Opublikowano 15 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2018 Cudny zestaw. Ile dałeś za to Halo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hoipolloi 1 318 Opublikowano 15 czerwca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2018 Stopniowo powoli się zbiór poszerza. Fajna limitka Spider-Mana, no i Maximo z Doctor Muto zasilają platformówki w kolekcji 18 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Duki 105 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 8 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Cudny zestaw. Ile dałeś za to Halo? 150 zl, znajomy mial akurat dwie nowki na sprzedaz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MEVEK 3 443 Opublikowano 16 czerwca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 Po raz pierwszy w życiu zainwestowałem większa kasę w TV Wszystko dla przyszłości gamingu.... i dla mojego nadchodzącego MediEvil'ka w 4K. Podziękowania lecą w stronę forumka i mojej starej bmki, dzięki której udało sie dowieść sprzęt w całości 19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
himus 12 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 Po raz pierwszy w życiu zainwestowałem większa kasę w TV Wszystko dla przyszłości gamingu.... i dla mojego nadchodzącego MediEvil'ka w 4K. Podziękowania lecą w stronę forumka i mojej starej bmki, dzięki której udało sie dowieść sprzęt w całości Telewizor droższy od auta Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 (edytowane) 4 godziny temu, himus napisał: Telewizor droższy od auta Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka Nie kojarzę Cie, wiec nie wiem, czy sobie robisz jaja, czy stwierdzasz fakty. Ujmę to tak: w przeciwieństwie do innych, ja nie kupuje na pokaz. TV należało sie wymienić, bo branża idzie do przodu toteż nie będę zostawał w tyle, skoro cena przystępna. Poza tym, jako gracz spędzam wiele godzin przed tv. Co do BMW to fakt, ma juz swoje lata, ale to nie znaczy, ze nie zasługuje na szacunek. Autko sprawuje sie idealnie na drodze. Jest bezawaryjne, oszczędne, pojemne i wygodne, zwłaszcza na długie trasy, jak ta dzisiaj, po telewizor. Nie będę sie jej pozbywał tylko dlatego, ze ma juz swoje lata. To jest pierwsze autko brata na wygnajewie. Oboje mamy do niego sentyment. Autko zostaje z nami, bez względu na komentarze znajomych, czy sąsiadów Auto z dusza Edytowane 16 czerwca 2018 przez MEVEK 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 (edytowane) 5 godzin temu, MEVEK napisał: Po raz pierwszy w życiu zainwestowałem większa kasę w TV Wszystko dla przyszłości gamingu.... i dla mojego nadchodzącego MediEvil'ka w 4K. Podziękowania lecą w stronę forumka i mojej starej bmki, dzięki której udało sie dowieść sprzęt w całości Też mi się marzy wymiana na OLED, ale jakoś celuję w blisko 2x droższe Sony. Nie mam zaufania do LG, w przeszłości widziałem kilka ich telewizorów LCD i LED i jakością to mnie nie zachwyciły. Zabawne jest tylko w tym wszystkim to, że OLEDy Sony bazują na bebechach LG, więc już sam nie wiem. Edytowane 16 czerwca 2018 przez marcinwks Cytuj Odnośnik do komentarza
himus 12 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 Nie kojarzę Cie, wiec nie wiem, czy sobie robisz jaja, czy stwierdzasz fakty. Ujmę to tak: w przeciwieństwie do innych, ja nie kupuje na pokaz. TV należało sie wymienić, bo branża idzie do przodu toteż nie będę zostawał w tyle, skoro cena przystępna. Poza tym, jako gracz spędzam wiele godzin przed tv. Co do BMW to fakt, ma juz swoje lata, ale to nie znaczy, ze nie zasługuje na szacunek. Autko sprawuje sie idealnie na drodze. Jest bezawaryjne, oszczędne, pojemne i wygodne, zwłaszcza na długie trasy, jak ta dzisiaj, po telewizor. Nie będę sie jej pozbywał tylko dlatego, ze ma juz swoje lata. To jest pierwsze autko brata na wygnajewie. Oboje mamy do niego sentyment. Autko zostaje z nami, bez względu na komentarze znajomych, czy sąsiadów Auto z dusza Luzik smieszkuje sobie tylko. Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pacquiao 889 Opublikowano 19 czerwca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2018 Między sądem a pocztą małpiszon wpadł z wizytą :p 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2018 W dniu 16.06.2018 o 20:57, marcinwks napisał: Zabawne jest tylko w tym wszystkim to, że OLEDy Sony bazują na bebechach LG Nie na bebechach tylko na matrycach, i Soniacze posiadają dwa razy wyższy input lag w trybie gry niz LG Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dr.Czekolada 4 491 Opublikowano 19 czerwca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2018 Dawno nie kupowałem nic na PS4 w pudle. 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bansai 11 198 Opublikowano 19 czerwca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2018 Wczoraj wpadly szampanskie cyfrowe zakupy na Switchunia no to dzisiaj pora na Xbona: 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 393 Opublikowano 19 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2018 To po lewej w śmietniku leżało? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 14 godzin temu, Bansai napisał: Wczoraj wpadly szampanskie cyfrowe zakupy na Switchunia no to dzisiaj pora na Xbona: Forza w folii jeszcze. Czyżby jakaś dobra oferta się pojawiła na tę grę z polskiej dystrybucji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 8 godzin temu, marcinwks napisał: Forza w folii jeszcze. Czyżby jakaś dobra oferta się pojawiła na tę grę z polskiej dystrybucji? A nie wiem, kupilem w prywatnym sklepie z grami i dostalem w folii, sam sie lekko zdziwilem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi