ASX 14 596 Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 48 minut temu, kermit napisał: miałeś czekać na bialego xbox one x slim scorpio edition jak można zwlekać z decyzją o zakupie xboxa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 @szejdj ale pudełko zdejmij będzie wygodniej oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 i te chipsy z glowy umy thurman też Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Polowanie czas zacząć: 3 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 @szejdj witamy w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ken Marinaris 367 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) Kupiłem Ni No Kuni 2 w jakiejś super duper edycji kolekcjonerskiej z grającą pozytywką za 50 funtów. Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez Ken Marinaris 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marcinwks 1 002 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 (edytowane) Dawno nic nie wrzucałem, więc nie tracąc czasu: Na początek PSXExtreme (rocznik '98 oraz '15), Heniek z KC oraz domek dla Vity. Ostatnio złapałem bakcyla na skompletowanie kolekcji psxe. Od zawsze byłem fanem NEO+, ale jak to się potoczyło to każdy wie. Panowie z psxe odwalają od lat świetną robotę, a ja ich czytam z przerwami małymi i dużymi od '99. No to nie dość, że kupuję to jeszcze czytam te wszystkie stare numery. Gry na PS4 oraz specjalne podziękowania: Na początku chciałbym bardzo podziękować dwóm panom. bebbop oraz Copper. Pierwszemu za to, że mu się chciało ganiać po sklepie w moim interesie - Nioh, a drugiemu za to, że sprzedał mi Nex Machinę najtaniej na świecie. Dzięki raz jeszcze. Co do zdjęcia, to znajduje się tam również moja 3 kopia (2 poprzednie już sprzedane) The Order:1886 Miałem pecha od premiery. Pierwsza okładka mi się rozerwała przy ściąganiu folii (jestem na tym punkcie zbzikowany), drugą kupiłem z rozwalonym rantem - też nową i wreszcie ta. Nieskalana. Gry na rodzinę MS: Dzięki tym zakupom na 360, mam już prawie skompletowane wszystkie pozycje, na których mi zależy. Brakuje jeszcze kilku/-nastu. Na sam koniec najpotężniejsza konsola w historii: Edytowane 2 Sierpnia 2018 przez marcinwks 30 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Za(pipi)iste zdjęcia. Mój Xiaomi to jednak (pipi)owe robi. Co jak co, ale za Nex Machine w pudle szanuję za sama okładkę nawet. A niech mnie, chyba też chce to mieć:( Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 To nie zwlekaj i kupuj. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Ehh te stare okładki PSXE. Kiedyś było lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 jest kox i jest serduszko <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 034 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) Kilka zafoliowanych gierek za GROSZE. MAKSYMALIZM Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez ping 16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 ale tego chibi robo juz moglbys sobie darowac bo crapiszczon straszny no ale MAKSYMALIZM Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 034 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Nie wiedziałem to wziąłem. Przekonam się na własnej skórze, bo recenzji nie czytam. Polecam taki styl grania w gry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Ja czytam tylko obiektywne recenzje gier ekskluzywnych na playstation. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 chibi robo to nie jest crap, przeszedłem już 2/3 i bawiłem się spoko a tymczasem do każdego pomalowanego pokoju jedna gierka, dzisiaj hc room 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hoipolloi 1 318 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Mi dzisiaj przyszło trochę paczek z UK. Najbardziej jestem zadowolony z gier na PSX, bo ich stan jak na gry używane jest 5+/6 co rzadko się zdarza w moim przypadku. Do PS2 doszło Wild Arms 3 i Guilty Gear X, steelbook Hitmana oraz Sonic. Na PS2 zostało mi jakieś 143 gry do zebrania te co chce i potem skupiam się na PSXie, kącik gracza się powoli klei ale jeszcze długa droga do tego co bym chciał. 16 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 356 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Szanuję jak poyebion za konsekwencję w budowaniu kolekcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Jeśli kiedykolwiek padnie net to te starsze konsole będą niczym książki, gotowe przy sprzyjających warunkach. <3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 10 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Jeśli kiedykolwiek padnie net to te starsze konsole będą niczym książki, gotowe przy sprzyjających warunkach. <3 szczególnie konsole sony z ich niezwykle trwałym laserami w napedach :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Hoipolloi 1 318 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 17 minut temu, Bzduras napisał: Szanuję jak poyebion za konsekwencję w budowaniu kolekcji Za każdym razem przed jakimś zakupem mówię sobie, że koniec na ten miesiąc z zakupami, bo limit się wyczerpał, a tu nagle Colin z wysyłką za 10zł w stanie ideał na ebayu, no to co mam nie kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 O, siemasz Wiesław. Kopę lat. W sumie to wypada jeszcze zaopatrzyć się w zapasowe lasery xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 lipiec i sierpień właściwie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 16 godzin temu, Hoipolloi napisał: Mi dzisiaj przyszło trochę paczek z UK. Najbardziej jestem zadowolony z gier na PSX, bo ich stan jak na gry używane jest 5+/6 co rzadko się zdarza w moim przypadku. Do PS2 doszło Wild Arms 3 i Guilty Gear X, steelbook Hitmana oraz Sonic. Na PS2 zostało mi jakieś 143 gry do zebrania te co chce i potem skupiam się na PSXie, kącik gracza się powoli klei ale jeszcze długa droga do tego co bym chciał. SF2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hoipolloi 1 318 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 @krzyhu923 SF1 przyjdzie mi w przyszłym tygodniu także będzie w co grać Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi