Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
48 minut temu, kermit napisał:

miałeś czekać na bialego xbox one x slim scorpio edition :/

jak można zwlekać z decyzją o zakupie xboxa? 

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Polowanie czas zacząć:

0b94aeaa29c202a8med.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kupiłem Ni No Kuni 2 w jakiejś super duper edycji kolekcjonerskiej z grającą pozytywką za 50 funtów.

40a5cacc6c5d59b4med.jpg

Edytowane przez Ken Marinaris

Opublikowano

Dawno nic nie wrzucałem, więc nie tracąc czasu:

Na początek PSXExtreme (rocznik '98 oraz '15), Heniek z KC oraz domek dla Vity.
IM8ncXl.jpg
Ostatnio złapałem bakcyla na skompletowanie kolekcji psxe. Od zawsze byłem fanem NEO+, ale jak to się potoczyło to każdy wie. Panowie z psxe odwalają od lat świetną robotę, a ja ich czytam z przerwami małymi i dużymi od '99. No to nie dość, że kupuję to jeszcze czytam te wszystkie stare numery. 

Gry na PS4 oraz specjalne podziękowania:
Ha5xl5y.jpg

Na początku chciałbym bardzo podziękować dwóm panom. bebbop oraz Copper. Pierwszemu za to, że mu się chciało ganiać po sklepie w moim interesie - Nioh, a drugiemu za to, że sprzedał mi Nex Machinę najtaniej na świecie. Dzięki raz jeszcze. 

Co do zdjęcia, to znajduje się tam również moja 3 kopia (2 poprzednie już sprzedane) The Order:1886 Miałem pecha od premiery. Pierwsza okładka mi się rozerwała przy ściąganiu folii (jestem na tym punkcie zbzikowany), drugą kupiłem z rozwalonym rantem - też nową i wreszcie ta. Nieskalana. :)

Gry na rodzinę MS:
0BZKyTn.jpg
Dzięki tym zakupom na 360, mam już prawie skompletowane wszystkie pozycje, na których mi zależy. Brakuje jeszcze kilku/-nastu.

Na sam koniec najpotężniejsza konsola w historii:

hgDFZ9R.jpg

Edytowane przez marcinwks

Opublikowano

Za(pipi)iste zdjęcia. Mój Xiaomi to jednak (pipi)owe robi. Co jak co, ale za Nex Machine w pudle szanuję za sama okładkę nawet. A niech mnie, chyba też chce to mieć:(

Opublikowano

Ehh te stare okładki PSXE.

Kiedyś było lepiej.

Opublikowano

37846322_287771978674807_7664634014640111616_n.jpg

Kilka zafoliowanych gierek za GROSZE.

MAKSYMALIZM

Edytowane przez ping

Opublikowano

ale tego chibi robo juz moglbys sobie darowac bo crapiszczon straszny 

no ale

MAKSYMALIZM

Opublikowano

Nie wiedziałem to wziąłem. Przekonam się na własnej skórze, bo recenzji nie czytam. Polecam taki styl grania w gry :fsg:

Opublikowano

Ja czytam tylko obiektywne recenzje gier ekskluzywnych na playstation.

Opublikowano

chibi robo to nie jest crap, przeszedłem już 2/3 i bawiłem się spoko

a tymczasem do każdego pomalowanego pokoju jedna gierka, dzisiaj hc room 

qElP8d9.jpg

Opublikowano

Mi dzisiaj przyszło trochę paczek z UK. Najbardziej jestem zadowolony z gier na PSX, bo ich stan jak na gry używane jest 5+/6 co rzadko się zdarza w moim przypadku. Do PS2 doszło Wild Arms 3 i Guilty Gear X, steelbook Hitmana oraz Sonic. Na PS2 zostało mi jakieś 143 gry do zebrania te co chce i potem skupiam się na PSXie, kącik gracza się powoli klei ale jeszcze długa droga do tego co bym chciał.

Tu1fqx4.jpg

Opublikowano

Szanuję jak poyebion za konsekwencję w budowaniu kolekcji :obama:

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jeśli kiedykolwiek padnie net to te starsze konsole będą niczym książki, gotowe przy sprzyjających warunkach. <3

szczególnie konsole sony z ich niezwykle trwałym laserami w napedach :-) 

Opublikowano
17 minut temu, Bzduras napisał:

Szanuję jak poyebion za konsekwencję w budowaniu kolekcji :obama:

Za każdym razem przed jakimś zakupem mówię sobie, że koniec na ten miesiąc z zakupami, bo limit się wyczerpał, a tu nagle Colin z wysyłką za 10zł w stanie ideał na ebayu, no to co mam nie kupić? :D 

Opublikowano

3fe95063d7d61080med.jpg

fa52ad8fe586f87fmed.jpg

lipiec i sierpień właściwie.

Opublikowano
16 godzin temu, Hoipolloi napisał:

Mi dzisiaj przyszło trochę paczek z UK. Najbardziej jestem zadowolony z gier na PSX, bo ich stan jak na gry używane jest 5+/6 co rzadko się zdarza w moim przypadku. Do PS2 doszło Wild Arms 3 i Guilty Gear X, steelbook Hitmana oraz Sonic. Na PS2 zostało mi jakieś 143 gry do zebrania te co chce i potem skupiam się na PSXie, kącik gracza się powoli klei ale jeszcze długa droga do tego co bym chciał.

Tu1fqx4.jpg

SF2 :banderas: