Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bzduras 12 532 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 sierpnia 2018 (edytowane) Orzeł 1 wylądował Edytowane 29 sierpnia 2018 przez Bzduras 13 8 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Frantik 2 571 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 sierpnia 2018 (edytowane) Konkluzja sierpniowych zakupów u mnie Edytowane 28 sierpnia 2018 przez Frantik 14 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shen 9 635 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 sierpnia 2018 Ze sporym opoznieniem, ale jest Dead Cells. No i Lara za grosze wyrwana na olx, czas nadrobic. 20 2 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. darkos 4 317 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 sierpnia 2018 Powoli domykam kolekcje Lary Croft. Do premiery Shadow powinno się udać Najbardziej jestem zadowolony z brakującej Tomb Raider 1 oraz Tomb Raider 3 Adventure of Lara Croft. Brakuje mi tylko premierowej wersji Tomb Raider 2 bo te platynową do pchnę może na olx za jakieś grosze albo z kimś wymienię i będzie kolekcja pełna. 17 1 1 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Chronicles bez cyckow na okładce. Zaorać. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aux 3 784 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 sierpnia 2018 A cóż to fajnego dziś przysłali z Ultimy :) Artbook wymiata, Steel też spoko. Szkoda że na razie brak czasu na gierki :( 27 8 Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 No lepiej już nie będzie Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 31 sierpnia 2018 Opublikowano 31 sierpnia 2018 16 godzin temu, ireniqs napisał: Chronicles bez cyckow na okładce. Zaorać. Kiedyś to Lara miała cycki, nie to co teraz 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bansai 11 198 Opublikowano 31 sierpnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 sierpnia 2018 Trzeba wspierac dobre gierki. 13 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 31 sierpnia 2018 Opublikowano 31 sierpnia 2018 Zgadzam się bansai I cyk Man Blue vs London F.C. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 31 sierpnia 2018 Opublikowano 31 sierpnia 2018 ciekawe jakby legie nazwali, fc downs Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 sierpnia 2018 Opublikowano 31 sierpnia 2018 Na szczęście nikt takich słabych drużyn nie umieszcza w tej grze Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hoipolloi 1 318 Opublikowano 31 sierpnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 sierpnia 2018 Jako, że niedługo będę szczęśliwym posiadaczem konsoli PS3, zacząłem powoli gromadzić tytuły, w które muszę koniecznie ograć W pierwszej kolejności pójdzie na stół Uncharted, pamiętam jak dziś u @Bzduras jak to się prezentowało + The Last of Us (którego niestety nie mam) i po to właśnie zakupiłem konsolkę. Z takich dodatkowych rzeczy cieszą kolejne gry na poczciwego szaraka, no i... Dino Crisis dwójeczka z PS2 skromnie Godfather ale w limited edition więc luz blus. 22 1 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 31 sierpnia 2018 Opublikowano 31 sierpnia 2018 pierwszy Godfather na PS2 tam zadania poboczne były bardziej powtarzalne od dzisiejszej Mafii III i nikt nie narzekał 6 Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 31 sierpnia 2018 Opublikowano 31 sierpnia 2018 Dino Crisis 2, shooter, który na PSXie zrywał kaski 1 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 1 września 2018 Opublikowano 1 września 2018 No jak ktoś nie miał do tej pory PS3 to ma tysiące godzin dobrej zabawy przed sobą Cytuj
Hoipolloi 1 318 Opublikowano 1 września 2018 Opublikowano 1 września 2018 Ja to jestem mocno do tyłu i z PS3 i PS4. Jedynie co, to z nowości mam możliwość u Bzdurasa obadać 'co w trawie piszczy'. Bardziej jestem nastawiony na PSX i PS2, ale PS3 miałem w planach zakupić, a że teraz w dobrej cenie mi się trafiło to wziąłem i będę mógł w końcu obadać łakocie jakie ta konsola sprezentowała Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kinoji 763 Opublikowano 1 września 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 września 2018 Gdzieś tu jest gra: po tylu latach od dq8 I do tego jeszcze gratis @Dave Czezky szczery ukłon w twoją stronę chłopaczyno - zapakowane jak porcelana i wysłane błyskawicznie 20 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 września 2018 Opublikowano 1 września 2018 Ta okładka w DQ ma na drugiej stronie mangową niezależnie od edycji? Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 1 września 2018 Opublikowano 1 września 2018 4 minuty temu, Dr.Czekolada napisał: Ta okładka w DQ ma na drugiej stronie mangową niezależnie od edycji? Tak Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 619 Opublikowano 3 września 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 września 2018 Nowy telewizor do giereczek. A będąc przy grach, nieco zielonego jak i niebieskiego (i nie tylko) dobra zakupionego w sierpniu. O grze Shovel Knight słyszałem dużo dobrego. Nawet grałem w nią kiedyś i podobała mi się. Lubie retro, więc liczę na dobrą zabawę. Natomiast to wydanie kontynuacji Injustice bardzo chwalę. W pięknym stilbuku otrzymujemy kod umożliwiający pobranie komiksu (wieść niesie, że jest interesujący) oraz monetę z "S". Niby nic, ale takie dodatki cieszą, bo wiadomo jak to na ogół z grami jest - pudełko, płyta i tyle. Ostatnio godnym pochwały wydaniem było chyba to z Wiedźmina. Sama gra jest piękna, a przyzwoity tryb fabularny pęka w nieco ponad 4 godziny. Serię Dishonored uwielbiam. Pierwsza odsłona była rewelacyjna, a kontynuacja przygód Corvo Attano również bardzo mi się podobała. Liczę zatem na przygodę na odpowiednio wysokim poziomie.For Honor polecam. Wczoraj ukończyłem kampanię i grało się całkiem przyjemnie. Gra na One X wygląda kapitalnie. Szkoda tylko, że nie dodano trybu wydajności, bowiem rozrywka aż prosi się o 60 k/s. Drugą odsłonę DiRT niezwykle miło wspominam. Spodobała mi się na tyle, że wbiłem w niej platynę. Trójkę również posiadam w kolekcji, ale jakoś nie urzekła mnie. Postanowiłem wrócić do serii za sprawą DiRT4, który sprawiłem sobie w efektownym, metalowym pudełku. Natomiast po ukończeniu znakomitego Dark Souls Remastered głód na Soulsy był wciąż spory, zatem padło na uznane The Surge. Hitman: Rozgrzeszenie zapewnił mi kilkanaście godzin znakomitej zabawy. Zatem mam nadzieję, że najnowsza odsłona nie zawiedzie. Torment przedstawiać nie trzeba. Co do Burnout Paradise ja wiem, że to typowy remaster - kombo rozdzielczość plus klatki oraz wszelakie dodatki (czyli tak jak to było z DkS), ale to jedna z moich pierwszych gier na PS Trzecie. Tytuł, który zapewnił mi wiele godzin frajdy. Mam doń sentyment i miło będzie choć na kilka godzin do Paradise City powrócić. Choć oczywiście dalej moim nr 1 jest genialny Burnout 3 Takedown. Ech, szkoda, że jego nie odświeżyli (ale tak porządnie, jak Kolosy albo Raczeta i Klanka). 24 3 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 3 września 2018 Opublikowano 3 września 2018 @Sylvan Wielki Shovel knight niedługo nowa wersja wychodzi polecam nie rozpakowywać tej i sprzedać: Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 września 2018 Opublikowano 3 września 2018 4 minuty temu, devilbot napisał: @Sylvan Wielki Shovel knight niedługo nowa wersja wychodzi polecam nie rozpakowywać tej i sprzedać: I tak dostanie darmowy upgrade do tej wersji Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ireniqs 3 025 Opublikowano 3 września 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 września 2018 Oprócz DQVIII wszystkie gierki z rewelacyjnego sklepu PerfectBlue. Polecam użytkownika @Dave Czezky Jak zakupy to tylko u niego. (Dzięki wielkie za gratisik/niespodziankę do DQXI) Co tu dużo gadać? Chory przełom sierpnia i września. Pół roku wyjęte z życia, a tu październik wychyla się zza winkla. 15 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PATRYG 290 Opublikowano 3 września 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 września 2018 Pierwsze zakupy u @Dave Czezky i z pewnością nieostatnie. Dziękuje za gratis 12 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi