Opublikowano 10 września 20186 l 2 godziny temu, XM. napisał: Tamta z gowa była super, tak samo z horizon, a ta ze spidermana to 1.5 x większe pudło od normalnego, może nawet więcej. Co oni tam w tym Sorry odyebali?
Opublikowano 10 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Yebac biedę 4K qrwy+Vitunia i mesjasz , kto zgadnie co leci ?I pare Gierek na nośnikach
Opublikowano 10 września 20186 l 4 minuty temu, Wojtas1986 napisał: Yebac biedę 4K qrwy+Vitunia i mesjasz , kto zgadnie co leci ? Intro Vagrant Story.
Opublikowano 10 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Drodzy Państwo od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem PS3. Tyle gier do nadrobienia Na pierwszy ruszt poszedł Uncharted 1, jest moc!
Opublikowano 11 września 20186 l I tak ma być. Niniejszym powołuję do życia Forumkowy Komitet Obrony Dobrego Imienia Tomb Raidera
Opublikowano 11 września 20186 l Pozwolę sobie zacytować samego siebie z wczorajszej rozmowy z moim szacownym kolegą: "Ja gram bo mi się podoba latanie po mapach i zbieranie itemów seksowną Larą. Innych postaci to tam by mogło nie być, tylko wilki i niedźwiedzie XD". Podobno to była najlepsza recenzja TR jaką przeczytał
Opublikowano 11 września 20186 l 1 minutę temu, Pacquiao napisał: Innych postaci to tam by mogło nie być, tylko wilki i niedźwiedzie Jakby tak było to sam bym brał na premierę
Opublikowano 11 września 20186 l 2 godziny temu, ragus napisał: pewnie i ostatni Wpłynie kasa za spodermana to będzie na Lare
Opublikowano 11 września 20186 l 14 minut temu, MBeniek napisał: Jakby tak było to sam bym brał na premierę Potwierdzam. Ale i tak wezmę.
Opublikowano 11 września 20186 l Gra jest tak dobra, że kupiłem drugi raz. Pozdrawiam użytkownika @Rozi Pierwszy zakup w sklepie Perfect Blue Jaczewski, polecam
Opublikowano 11 września 20186 l Na podstawkach to jeszcze ok ale ogólnie wszelkie bazgroly jeszcze na steelu na froncie to jakas profanacja. Wszelkie napisy powinny byc z tylu. Na froncie jedynie fajna okladka i czcionka z gry, jeśli juz. Caly efekt jest skopcony imo. Brakuje znaczka prawilnosci ze sklepu biedronka i certyfikat EKSKLUZYWA dziffffkoo. Aaa nie, to juz jest Edytowane 11 września 20186 l przez II KoBik II
Opublikowano 11 września 20186 l tragedia ta okładka, aż prosi sie o minimalizm to wkleili special edition w 14 językach.. nawet only on jest w 14 językach xd
Opublikowano 11 września 20186 l Teraz, Pupcio napisał: To tylko kartonik No ale mimo wszystko ciulowy.
Opublikowano 11 września 20186 l No ale w polskim wydaniu mamy tylko 3 języki do wyboru a w tym arabskim aż 14 [emoji23]
Opublikowano 12 września 20186 l W dniu 11.09.2018 o 10:48, u55r napisał: Pierwszy Grubo opozniony. Zrob synchronizacje z forumkiem
Opublikowano 13 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Starałem się żeby Bartek nie musiał rzygać. :* Oj Koksiku moj wspaniały, co Ty wyczyniasz to ja nie nawet.
Opublikowano 13 września 20186 l 3 minuty temu, II KoBik II napisał: Starałem się żeby Bartek nie musiał rzygać. :*
Opublikowano 13 września 20186 l Tak tylko dorzucę od siebie. Popatrzcie na okładkę. Ladnie, schludnie bez krzykliwych znaczków PL, jakichś mega uber titelsów. Z tylu ANG a sama gra w takiej konfiguracji jakiej potrzebujesz. No ale Sony w swoim Ekskluzywie nie da Ci możliwości ustawienia dubu ang i pl napisów. God of War nie miał z tym problemu o dziwo. A sama Lara? Eh cudeńko. Warto było przeczekać ten okres ogórkowy. Zaczął sie piękny wysyp w mój gustometr.