Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@MBeniek

Chcę mieć 5 części w sumie tej serii na PS3 już mam 3, brakuje mi tylko jeszcze dwóch (płyt) 

The Ratchet & Clank Trilogy oraz Ratchet & Clank Nexus 

Czytałem że też warto mieć.

Edytowane przez Tynio
Opublikowano (edytowane)

Może nie stricte giereczkowo, ale blisko

SSD na M.2, czyli w sumie ostatni etap doposażania peceta we współczesne bebechy. :)

Na deser wielce szanowane na forumku akumulatorki. Mam nadzieję, że faktycznie posłużą tak długo, jak tu niektórzy mówią 

OGEceBJ.jpg

Poprzednio dwukrotnie miałem  akumulatory Sony, takie szare. Średnio wytrzymywały mniej więcej po 2 lata użytkowania w raczej niesprzyjających warunkach, bo w xboksowych padach :yao: 
Z tego co czytałem, to te cudeńka dadzą radę przynajmniej podwoić ten rezultat. Zobaczymy :ogor:

Edytowane przez Frantik
  • Plusik 3
Opublikowano

a u mnie wpadło ostatnio parę planszóweczek z Kickstartera :banderas: 

XJrFfkZ.jpg

Ig6FzMb.jpg

mN2zjNx.jpg

i jeszcze jedna giereczka zakupiona od znajomego :)

590kQB7.jpg

W tym/przyszłym tyg przyjdzie jeszcze jedna paczka z KS, nie mogę się doczekać :fsg: 

#minimalizm bo z pudełek planszówek buduję dodatkową ścianę w pokoju 

• Plusik 2
  • Lubię! 1
  • Dzięki 2
  • Haha 2
  • WTF 2
  • Smutny 3
Opublikowano

a potem znowu bedziesz wyprzedawał jak gierki bo baba się krzywo spojrzy? :pawel: 

Opublikowano
Godzinę temu, Rayos napisał:

No w planszowki gra się zwyczajowo w 2 osoby conajmniej wiec co w tym dziwnego? 

Czuje że kobita rayosa czyta forumek i dlatego tak bezpiecznie....